Dolar84 Napisano Grudzień 30, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2015 To go skończ, a nie marudź! A skoro dyskusja jest już, to zostaniemy tutaj. Ogłoszenie zresztą kieruje tam gdzie powinno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 O, są wyniki! Cóż, powiem krótko - jestem niezmiernie zaszczycony! Hmm, być może to znak że powinienem wrócić do fica i go dokończyć? 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 godzinę temu Marquise Fancypants di Coroni napisał: O, są wyniki! Cóż, powiem krótko - jestem niezmiernie zaszczycony! Hmm, być może to znak że powinienem wrócić do fica i go dokończyć? Istotnie, panie Kanclerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 2 godziny temu Marquise Fancypants di Coroni napisał: O, są wyniki! Cóż, powiem krótko - jestem niezmiernie zaszczycony! Hmm, być może to znak że powinienem wrócić do fica i go dokończyć? Tak. Dokładnie. Czekamy, czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 Cóż, jak znajdę czas, rozważę to. Choć prawdopodobnie dopiero w wakacje. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 2, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2016 Miło mimo wszystko szanownego Kanclerza ponownie widzieć. Już się obawiałem, iż całkiem o nas zapomniałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts