LemonRebel Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Według mnie jest lepszy od drugiego pod względem dziecięcego humoru który oczywiście także występuje w sezonie drugim, ale zdaje mi się, że jest go trochę mniej... Kto się wypowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Pod względem humoru... Ciężko stwierdzić, są na bardzo podobnym poziomie, ale jednak stawiałbym na sezon 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Oba sezony są dobre. Podczas oglądania czerpało się przyjemność niemalże taką samą. Sezon 2 drugi widać, że już troszeńkę dla fanów robiony - co jest dobre ofc bo studio daje znać, że pamięta o swoich fanach : ) Również ma swoje genialne odcinki. Jednakże myślę, że I sezon był lepszy. Może niekoniecznie pod względem odcinków ale czerpałem z niego większą frajdę. Było to coś nowego i równocześnie zaskakującego, że taki serial potrafi być naprawdę dobry. Miało... więcej magii? Uroku? Tak więc mój głos idzie na I sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Pytanie mogło brzmieć 'Który sezono wolicie' Bo zwyciezcy nie wyłonisz - oba wymiatają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 W drugim było więcej o background ponies, humor był ciekawszy, historie bardziej wciągające, więc mój głos idzie na drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Pierwszy sezon - kucykowa niewinność. Drugi sezon - robiony bardziej pod bronies, pod względem wykonania bije pierwszy na głowę. Ale czy przyjemniej ogląda się odcinki z drugiego sezonu? Ja wracam tylko do Sisterhooves Social, Sweet and Elite, Return of Harmony (dla Discorda) i Canterlot Wedding. Częściej oglądam odcinki z pierwszego sezonu, i ciężej mi wyłonić ulubione. Więc głosuje na pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Ciekawy temat, ale w drugim sezonie Luna miała swój odcinek co przechyla szalę na stronę sezonu numer 2... poza tym bardziej rozbudowany, no ale dla mnie oba sezony są w miarę równe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja stawiam na 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Oba są tak samo dobre. Jednak nie oglądałem zbytnio 2 sezonu, więc i tak zagłosuję na 1 sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Chyba założe wątek 'drugi sezon lepszy?' A do wyboru będą dwie odpowiedzi - tak oraz tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Ja nadal stawiam na pierwszy... Chociaż drugi też fajny, gdybym miał ocenić to: sezon pierwszy - 10000000000000000000000/10000000000000000000000 Sezon drugi - 9999999999999999999999/10000000000000000000000 Nie pamiętacie może w którym odcinku Rarity chciała zrobić z FS modelkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 @LemonRebel Ten odcinek z Photo Finish? Odcinek 20 "Green Isn't Your Color". @Suchy2601 Raczej nie ma sensu bo jak widać niektórzy milej wspominają sezon I. A poza tym co to za opcje nam sugerujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 @LemonRebel Ten odcinek z Photo Finish? Odcinek 20 "Green Isn't Your Color". Dziękuję... (ale długi post ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashie15 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Lemon cóż sie stało ze nie pamiętałeś odcinka. Ja bym chyba powiedział ze 1 lepszy choc 2 ma tez kilka dobrych odcinków. Chciałbym żeby w 3 wiecej śpiewali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Lemon cóż sie stało ze nie pamiętałeś odcinka. Ja bym chyba powiedział ze 1 lepszy choc 2 ma tez kilka dobrych odcinków. Chciałbym żeby w 3 wiecej śpiewali Jedyny którego nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Jedynka grozi wyrzyganiem tęczy, ale właśnie za to ją kocham. Balansowanie na granicy infantylności, którą wystarczy lekko szturchnąć i przeciętny człowiek ma dość. Drugi już bardziej normalny, za to zabawniejszy, lepiej wykonany i epicki - niestety kosztem odejścia od kanonu (friendship problem, dear Princess Celestia...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Drugi sezon był lepszy, bardziej epicki był Discord, była Chrysalis... Jakoś bardziej mi się fabuła podobała, ogólnie chyba wszystko było lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 @Suchy2601 Raczej nie ma sensu bo jak widać niektórzy milej wspominają sezon I. A poza tym co to za opcje nam sugerujesz? No wiem że milej wspominają. Dlatego takie różnorodne opcję do wyboru - zaplanowałem tak, gdyż zaobserwowałem - na podstawie wątku Zniszczyciela - iż ludzie lubią skrajnie różne poglądy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 jestem Za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Ofc, że sezon pierwszy. To była sama przyjemność z oglądania. Sezon drugi zafundował nam (trochę-bardzo dużo) mniej magii, za to więcej tej zwykłej, pospolitej fajności i humoru. Na szczęście cała magia nie została zeń wyssana, i coś tam ten... Inaczej. rugi sezon był równie dobry, jednak nie miał 'tego czegoś'. Ci, którzy zaczynali wcześniej oglądać, wiedzą o co chodzi, albo powinienem udać się do psychologa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Jak dla mnie obydwa sezony trzymały równy poziom - nie umiem powiedzieć który był lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Właściwie, jak tak dłużej pomyśleć to trudno powiedzieć... Poszukiwanie magii przyjaźni w pierwszym sezonie było czymś dobrym, miło się patrzyło jak Twilight dowiaduję coraz więcej i więcej o przyjaźni. Ale jednak w drugim odcinki są jakieś takie ciekawsze, jest więcej życia. Ehh, trudno wybrać, ale skoro już zaznaczyłem że lepszy drugi sezon, to niech tak zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Ja nie wiem czy był lepszy obydwa lubie tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Moim zdaniem uważam że... Dobra, a tak na serio, to jak dla mnie drugi był lepszy. Czemu? - Dwie nowe złe postacie, a nie jedna - Muzyka, dużo muzyki, chociaż w pierwszym też było sporo, ale II = Smile + This Day Aria + BBBFF, a w I = WWU z tych epickich. - Odcinek o Lunie I jeszcze coś by się znalazło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ja wolę S1, bo on koncentruje się na lekcjach Twilight. Co prawda w S2 poznajemy lepiej inne kucyki, ale moim ulubionym jest Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się