Zelpher Napisano Kwiecień 25, 2012 Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Lyrcia, skąd to zainteresowanie ludzką rasą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Pluuuuuuuuuuushie! Fajnie wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Hej wszystkim, dzisiaj znowu porozmawiam z Lyrą. Hej Lyra... Przyniosłeś bonbony? Nie śmiałbym się pojawić bez nich ^^ Poza tym znalazłem coś zabawnego: Oj to był przypadek, te czekoladki były takie pyszne, że nawet nie zauważyłem... Dobra, dobra, tylko winni się tłumaczą xD Spuśćmy zasłonę milczenia, pokazuj co masz ciekawego. A, właśnie co do Bon Bon, sprawdzałaś czy nie jest changelingiem? Ekhem, to jest drażliwy temat. Bon Bon nie była zachwycona moim eeee.... sprawdzeniem czy ona to ona: Poza tym Bon Bon jest taka sztywna i poważna. Za dużo rzeczy traktuje serio i często nie mogę mieć dobrej zabawy. Na przykład takiej? O, właśnie! Bon Bon nie znosi jak ją tak noszę i zawsze urządza mi pogadanki, że zachowuję się niedojrzale... Jakieś przemyślenia jeszcze po weselu? Uwielbiam Twoje pozytywne myślenie. Ja tam wiem, że to był genialny pomysł naszej trójki Dobrze to jak przeszliśmy do tematu innych Twoich przyjaciółek to słyszałem, że przyjaźnisz się z Octavią. Z Tavi i z Vinyl. One to są dopiero przeciwieństwami xD Grywasz z nimi? Jak Ci się układa współpraca z Tavią? Nie wiem jak ona, ale mnie się z nią pracuje świetnie: Hmmm... A tak z ciekawości, bo krążą po internecie teksty o czesaniu kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Eeee... Widzę, że Ci się to przejadło. A chciałbyś być czesany co 5 minut? Wszystko po jakimś czasie się nudzi. Masz rację, poza tym lekko rozczochrana też wyglądasz super :3 No ja myślę... Dobrze, jest dla Ciebie pytanie... Dla mnie?! Ohmygoshohmygoshohmysgosh... Nie napalaj się tak, to standardowe pytanie od Zelphera: Lyrcia, skąd to zainteresowanie ludzką rasą? Ech, a próbowałeś kiedyś grać na czymś co ma struny mając kopytka? Nie to zwiń dłoń w pięść i graj na gitarze, zobaczymy czyś taki cwany. Poza tym Wy ludzie macie dużo przydatnych rzeczy, choć czasami tego nie dostrzegacie. Zaraz, widzę że masz jeszcze jeden art... Nie... To nic takiego, taki tam, nieważny... Pokaż go! Hej, stój, au... Tyyyyyy...... Skąd to masz?! Lyra, uspokój się i mogłabyś odłożyć ten toporek... Lyra... Niech no ja Cię dorwę... I to by było na tyle, jak Lyra się trochę uspokoi i mnie nie złapie to będziemy mieli kolejne odpowiedzi. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Chciałabyś mieć ręce ? Utnij je solarowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Fajna sygnaturka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Hej Wam, wciąż się chowam przed Lyrą, mam nadzieję, że Bon Bon mnie ukryje. Mam nadzieję, bo mam wrażenie, że mnie nie lubi :( *puk, puk* Kto tam? Bon Bon, wpuścisz mnie? A to Ty, wchodź. Co się tak nerwowo rozglądasz? Nie wiem co zrobiłeś Lyrze, ale chodzi wściekła i Cię szuka. Erm... nie chcę o tym rozmawiać. "Przechowasz" mnie dopóki jej nie przejdzie? No nie wiem... Proszę, do kogo mam iść, jak Lyra biega po całym Ponyville, zagląda do każdego i mnie szuka? Dobra, niech tam będzie, moja strata. Dziękuję. A tak poza tym może ucięlibyśmy pogawędkę, bo jeszcze nie mieliśmy chyba przyjemności. Siadaj, zaraz przyniosę herbaty i ciasteczek. To o czym chcesz rozmawiać? Może na początek to: Naprawdę pracujesz przy wywozie śmieci? Och nie głuptasie, pomagałam tylko Cherry wywieźć śmieci. Przecież wiesz, że ja zajmuję się słodyczami. Om nom nom... I nafet nieszle Czi to idze. Nie mów z pełnymi ustami. Strofować Cię muszę jak Lyrę. Co do Lyry to jak Wam się razem mieszka? Cóż, nie jest źle, chociaż jest jak dziecko, mogłaby się zdrowiej odżywiać: Cóż, Lyra nie jest przyzwyczajona... Tak jak ja nie jestem przyzwyczajona do bycia jej wierzchowcem No ale koniec, końców nie jest chyba taka zła? W końcu dalej z nią mieszkasz... O tak, pomimo swoich wad potrafi być czuła... No i z tego co widzę świetnie tańczy: Tak, Lyra uwielbia tańczyć, szkoda że na dwóch kopytkach, a ja nie jestem przyzwyczajona i kopytka często mnie bolą. A czemu chodzisz sama na zakupy? Lyra ich nie lubi? Kompletnie nie wiem dlaczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 A to co? Ach, Lyra była przezabawna, chodziła na dwóch kopytkach i poślizgnęła się na mydle. A skąd się to mydło tam wzięło? Ja nic nie wiem Och, widzę, że masz fortepian. Tak, Lyra z Tavią lubią grać na różnych instrumentach. Mogę zagrać? Mam taki jeden utwór. Nie krępuj się. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zSPOH_nTp8g Och, to chyba Lyra. Hej Bon Bon, hej Solaris. Bardzo ładnie grałeś... Eeee.... Nie gniewasz się? A gdzieżby, tak ładnie grałeś, że nie miałabym serca Ci spuścić łomotu. To skoro wszystko się skończyło dobrze, to na dzisiaj mogę się chyba z Wami pożegnać. Z Wami? Prowadziłeś monolog? Och nie, po prostu rozmawiałem o Tobie z Bon Bon. Bon Bon, jak tylko coś głupiego o mnie powiedziałaś to... Co?! Pokazałaś to zdjęcie kiedy się przewróciłam?! Coś mi się wydaje, że Bon Bon może mnie nie polubić D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Hej, hej! Lyra! Nie jestem w temacie, ale co zrobił solaris, że byłaś tak wkurzona? :3 (Pięknie dbasz o temat, Solaris! Aż pomyślę, co z tym zrobić...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Czyli, jak widać, DA SIĘ coś sensownie zrobić nawet z dość epizodyczną postacią, jaką jest Lyra xd Fajne to wyszło. Tarreth, za ten obrazek: Alright, widziałem. Następnym razem mimo wszystko nie podawaj publicznie... No i nie wlepiam warna - so heresy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Za takie coś się kocha fandom :love: Z prawie niczego zrobi takie coś;s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg254/scaled.php?server=254&filename=52121crossoverlyragameo.jpg&res=landing Nie wiem czy bylo, ale teraz juz bedzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 7, 2012 Share Napisano Maj 7, 2012 ''Must...make...pudding.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Hej Lyra... Hej Solaris, wiesz mam dla Ciebie świetną wiadomość, chciałabym... Lyra musimy porozmawiać. To naprawdę ważne. OK, skoro to takie ważne... Cóż, nie możemy już dłużej rozmawiać, w regulaminie zostało napisane: 8. Kolorów w postach używać może jedynie ekipa forum. Czy chcesz powiedzieć przez to, że... Tak Lyro, nie możesz odtąd już nic mówić. Czyli teraz mówiąc swoim głosem, robię Ci problemy? Dostaniesz jakąś karę? Tak, ale regulamin, regulaminem, a pożegnać się jednak trzeba, kultura tego wymaga. Nawet za cenę ukarania mnie. Wy, Wy... Jesteście okrutni! Jak ludzie mogą być tak okrutni?! Mam nadzieję, że jesteście z siebie dumni. Uraziliście Lyrę do żywego... Żegnam Was i liczę się z konsekwencją złamania regulaminu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Nie no - Lyro, solarisie - tak ciekawy temat wymaga, by Lyra mogła mówić :3 W tym temacie warna za kolorki nie dostaniesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Sky, tu nie chodzi tylko o ten dział, miałem to rozszerzyć o zabawy w offtopie i zrobiłbym burdel, poza tym dostałem pewną obietnicę (?) od Tarra. Wtrącać się, ani poganiać go nie zamierzam. Do czasu wyjaśnienia sytuacji (nie tylko z regulaminem) zawieszam rozmowy z Lyrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Admirał Bon-Bon :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Awww... so cute... Tak sobie myślę, to takie kucyki mogą palić że mają źrenice jak talerze... A tak serio - the best Lyra & BB fanart ever. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Nie no przesłodzone do granic możliwości, jeszcze te ssanie ogonów Ale podoba mi sie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Lyra & Bon Bon w Titanicu, Solaris się ucieszy. http://icaron.deviantart.com/art/A-Night-To-Remember-304042031 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts