Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - No matter what we breed We still are made of greed This is my kingdom come This is my kingdom come When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide - zanuciła pochyliła głowę, podkurczyła nogi i zakryła twarz dłońmi. Po jakiejś chwili wstała i pobiegła do gęstego lasu który był w pobliżu. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan widząc to że Lorence pobiegła gdzieś, szybko wstał i również pobiegł w tamtym kierunku. Miał nadzieje że jej nie zgubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence nie wiedziała gdzie biegnie, chciała się znaleźć w miejscu w którym mogłaby być sama. Jak najdalej... W końcu gwałtownie skręciła w bok i zagłębiła się jeszcze bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Co wy robicie ? Rin obudził się. Westchnął krótko i wszedł do łazienki, umył się i przebrał się w dres, popatrzył na zegarek, dochodziła godzina 4, na zewnątrz było już jaśniej. Rin zjadł śniadanie i wyszedł za budynek szkoły i zaczął swój trening. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) [bawimy się w berka? ] Dziewczyna przyspieszyła, aż znalazła w końcu jakieś ustronne miejsce pod drzewem. Zatrzymała się tam i usiadła. Podkurczyła kolana pod brodę i zakryła twarz dłońmi. Zaczęła płakać, naprawdę płakać od tak dawna... Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Gdy Rin skończył krótką rozgrzewkę podszedł do worka treningowego zawieszonego na drzewie i zaczął w niego uderzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Można jeszcze dać kp? Imię i nazwisko: Vergil Abarai Wiek: 19 Rasa: Wskrzeszony diabeł, dawny człowiek. Przynależność: Rodzina Bael - Młoda Grupa Bael - Klub Okultystyczny Pozycja: niskoklasowy Diabeł Funkcja: Skoczek Boski Dar: Katana Mroku - Zwiększa obrażenia oraz przywołuje maskę broniącą twarz. Oręż: katana Umiejętnośći: Mroczne cięcie - fala udzerzeniowa w kształcie ćwierć księżyca. Migoczący Krok - porusza się z taką szybkością że nawet nie widać kiedy przechodzi w inne miejsce. Przyciągnięcie - rzuca kataną która łapię wroga i przyciąga go do siebię. Wygląd: Charakter: Małomówny, pyszny, egoista ( tylko względem facetów), sarkastyczny, pomocny i miły dla kobiet. Historia: Urodzony w Norwegii. Przeniósł się do Japonii w wieku piętnastu lat z powodu pracy rodziców. Jego ostatnim życzeniem przed śmiercią była chęć zemsty na zabójcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Oczywiście ^^ witaj w zabawie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan szedł jeszcze przez pewien czas, po chwili zauważył Lorence siedzącą pod drzewem, zdawało mu się że płacze. Podszedł trochę bliżej. - Ty płaczesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Było cicho. Wracając przez park z treningu judo Vergil wciąż myślał o liście który znalazł pod drzwiami. ,,Ciekawe kto go napisał"- pomyślał. Nagle gdzieś nieopodal usłyszał ciche łkanie. ,-Kto tak płacze?- powiedział sam do siebie kierując się do zrudla chałasu. Po chwili zobaczył płaczącą dziewczynę, a gdzieś obok przemykającego chyłkiem chłopaka. -Zobaczę co się stanie- mówiąc to zaczął wspinać się na drzewo. Gdy dotarł do korony, rozchylił gałęzie i przypatrywał się dziewczynie. ,,Piękna" pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence tylko pociągnęła nosem i na chwilę podniosła oczy pełne łez na Jonathana po czym znowu je zakryła. - To tylko alergia. - powiedziała, ale mimo to znów zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No to chyba alergia na tlen... jakby nie było nie możliwości byś teraz miała alergię. - stwierdził. - Więc czemu płaczesz? - zapytał podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 <<Czemu mam przeczucie , że gościu jest Szwedem?" pomyślał Vergil pełen zdumienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin wyczuł aurę kolejnego ze swoich diabłów więc postanowił się przywitać. Utworzył krąg teleportacyjny pod nogami i pojawił się za Vergil'em. Cicho przykucnął za nim i powiedział. - No witaj, w końcu się pokazałeś - Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 ,,Zaczyna się robić niewygodnie" pomyślał Vergil. -Chyba zejdE i się przedstawie- powiedział do siebie. -Witam! Jestem Vergil Abarai.- przywitał się zeskakując z drzewa. -Widze, że ktoś tu płacze.- mówiąc to zwrócił się w stronę Lorence. - A ty czego za mną na drzewie siedziałeś?- zapytał odpryskliwie Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Postanowiłem się z tobą przywitać - Odpowiedział Rin - Ale zaczekaj - Rin podszedł do Lorance - Jeśli jesteś na mnie zła to możesz mi to powiedzieć a nawet uderzyć, nie oddam ci, przyrzekam - Rin poważny czekał na odpowiedz dziewczyny i pochylił się nad Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Widze, że nie znasz czegoś takiego jak prywatniść.- powiedział Vergil mówiąc dobitnie ostatnie słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiem co to, tyle że się martwię i nie potrafię patrzeć jak inni cierpią - Odpowiedział Rin do Vergil'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiecie co... - mruknęła i podniosła się z ziemi nie podnosząc wzroku by nie widzieli jej zapłakanych oczu. - Weźcie dajcie mi spokój. - powiedziała i poszła głębiej w las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To żem się dowiedział... - mruknął pod nosem po szwedzku. - A ciebie nie znam ale już mnie wkurzasz. - rzucił do Vergila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Grubo... Ja jej nie podpadłem.- powiedział z figlarnym uśmiechem do obecnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence słyszała jeszcze co mówią. - Na to nie poczekasz sobie zbyt długo. - zawołała jeszcze za tym nowym chłopakiem. Znów zaczęła płakać, ale szła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - I na wzajem.- powiedział Vergil. ,,Wiedziałem ,że Szwed..."- pomyślał -Czemu niby?!- odkrzykną po norwesku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan spojrzał jeszcze na Vergila pogardliwie, odwrócił się i odszedł, po drodze założył słuchawki. - Norweg... no to jest oczywiste. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Nagle niebo zrobiło się fioletowe. - Cholera, w okolicy jest Upadły Anioł a wy jeszcze nie umiecie walczyć. Dobra idziemy za Lorance, wy ją bierzecie i uciekacie a ja i Kuro zatrzymujemy wrogów. Ruszajmy - Kuro pojawił się obok Rin'a w ludzkiej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts