Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Jonathan wstał, odwrócił się do Lorence i wykrzywił jej usta w uśmiech. - Smuuutaaassss. - powiedział przeciągając. Po chwili zaczął się śmiać. - Nie dziwię się że Lorence cię nie lubi. Jesteś psychopatką i do tego taką ponurą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Mnie bawi tylko to kiedy ona cierpi... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - A może teraz ty pocierpisz? - zapytał podnosząc jedną brew. - Mam nawet pomysł jak... - powiedział uśmiechając się mrocznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - W porządku. Ale pozwól że ci coś przypomnę... Jeśli ja cierpię, ona również. Mieszkamy w tym samym ciele. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Och, nie mam zamiaru cię zranić. Nie fizycznie. Ale nie samą Lorence. Tylko ciebie. - zaśmiał się. - Więc zobaczymy. Powiedzmy że pomieszkasz w takich warunkach jak ja. W przedmiocie. - powiedział pukając ją w czoło palcem. - Co powiesz na Athme? To nieprzyjemna rzecz... - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Chyba sobie żartujesz... - mruknęła i popatrzyła na niego przerażona. - Przecież tak się nie da... To choroba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Shirozaki wyszedł ze skoły. -Przejde się.- mruknął wchodząc do parku. Po kilku minutach zauważył Jonathana i Lorence na ławce. Oparł się o drzewo i zaczął nasłuchiwać o czym rozmawiają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Wyrywam jedną z jaźni i zamykam ją w przedmiocie. Pff. Nic specjalnego. - stwierdził z mrocznym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Franklin przebywał na strzelnicy korzystając ze swojego Deserta. Przypominał sobie strzelanie. - Zjadłbym kebaba... - powiedział sam do siebie. Wygląd Chopa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Och daj już spokój... - powiedziała i zaczęła się cofać. - I tak dobrze wiesz że to nic nie da. Będzie cierpiała jeszcze bardziej ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Czyżby? Bo jakoś wątpię by to jej przeszkadzało. Powiem więcej, chyba będzie wolała żyć bez ciebie. - powiedział kpiąco wciąż z niepokojącym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie o to chodzi... Jeśli to zrobisz, sprawię że będzie cierpieć bardziej niż kiedykolwiek. - powiedziała i uśmiechnęła się złowieszczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ciekawe jak, będziesz uwięziona w oddzielnym świecie. Nawet nie wiesz ile lat zbierałem moc aby móc się uwolnić. - powiedział. Z jego twarzy nie znikł niepokojący uśmiech a on sam zaczął zbliżać się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ale... Ale... To przecież niemożliwe. - powiedziała i zaczęła się cofać. - Nie zrobisz tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Wątpisz? Wątpisz że istota która tysiące lat była zamknięta i nie mogła dokonać zniszczenia nie jest do tego zdolna? - zapytał. - Nawet nie wiesz jak prosto zamknąć czyjąś duszę w przedmiocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - A co jeśli zamkniesz ją zamiast mnie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nic. Stanie się z nią to co stanie się z tobą. Ale ja nie popełnię takiego błędu wbrew pozorom dam radę was rozdzielić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ona i tak będzie cierpieć przez swoje wspomnienia. Tego już nie naprawisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Och, raczej będzie szczęśliwa przez to że się ciebie pozbyła. - powiedział i złapał dziewczynę za koszulkę, podniósł ją tak że byli teraz twarzą w twarz. - To jak? Będziesz grzeczna i pójdziesz sobie czy wolisz spędzić życie w pustce? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Pójdę sobie jak mnie puścisz. - warknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Och nie nie. Masz oddać Lorence władze nad jej ciałem. - powiedział twardo puszczając dziewczynę przez co ta upadła na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Wkurzasz mnie... - warknęła i odkaszlnęła. - Co jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Twoja druga strona. - powiedział Jonathan i pomógł Lorence wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - O nie... Zrobiłam ci coś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie. Trochę z nią pogadałem. I trochę wyjaśniłem. - powiedział uśmiechając się ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts