Dean Ambrows Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 ((Sen zimowy...)) Lucas wstał. -Nie wyspałem się.-mruknął wstając wchodząc do kuchni. Głodny jestem. pomyślał robiąc sobie kanapkę. Wszedł do salonu i zawołał.- Jest ktoś w domu?!- podchodząc do parapetu gdzie siedział jego kruk i pogłaskał go po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Będę uwarzał - Rin przyrzekł i zaczął masować Elesis po ramionach i całował ją po szyi, na chwilkę się oderwał - Ale wiesz, nie masz się co wstydzić bo masz bardzo ładne - Rin uśmiechnął się zawadiacko i dalej ją całował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Wstałem i spojrzałem na zegarek. Była godzina 11. Uznałem, że jeszcze pośpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - No ale chyba nie chcesz żeby każdy mógł je oglądać, nie wolisz mieć ich na własność? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Zawsze mogę im wyprać wspomnienia - Rin uśmiechnął się podstępnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - E tam. Nie rób tego. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Przecież nie powiedziałem że zrobię, tylko to że jeśli bym musiał to bym to zrobił. Przyjemnie tu co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Tak, przyjemnie. - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Wszystko ok? - Rin się przejął westchnieniem Elesis. - Jeszcze dzisiaj będę musiał gdzieś pójść ale zrobię to koło 16. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Nie. Spokojnie, po prostu jest mi miło. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Mmm martwiłem się - Rin uśmiechnął się i objął Elesis. - To dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Nie musisz. - powiedziała. - w sumie to jestem śpiąca... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Chcesz wracać, mogę cię ponieść - Rin zaproponował - Albo możemy na ręcznikach się poopalać, co wolisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Nie, tu mi pasuje. - powiedziała opierając głowę o Rina i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Chyba zajeła tylko dla siebie to miejsce - Rin powiedział cicho głaszcząc ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Zajęłam. To fakt. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Miłych snów moja kochana - Rin powiedział cicho do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 - Dzięki... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Vergil spojrzał na zegarek. Była 13. Chyba się jednak z nimi pożegnam. pomyślał wychodząc z chotelu w którym czekał na odprawę. Wszedł do samochodu i pojechał w stronę szkoły. W połowie drogi wyczuł jednak parę upadłych aniołów. Wyszedł z auta i zauważył je nad sobą. -Hej anioły pamiętacie mnie?!- zawołał i skoczył w stronę pierwszego który się niczego nie spodziewał i przebił go kataną. Drugi jednak miał czas aby zareagować i zranił Vergila w plecy. Chłopak obrucił się i odcioł aniołowi głowę. Odetchnął i poczuł ostry bół w plecach który rósł z każdą chwilą. -Powinienem zdążyć. Może mi pomogą.- mruknął idąc w stronę szkoły bo ta była już w zasięgu wzroku. Podszedł do drzwi i zapukał. Oby ktoś był. pomyślał. Drzwi się otwożyły i ktoś w nich stał. Nie usłyszał jego pytania ale udało musię coś powiedzieć przed upadkiem i straceniem przytomności. Lucas uznał, że nikogo nie ma więc usiadł na kanapie, wyciągnął swój zeszyt i zaczął rysować. Po chwili jednak usłyszał pukanie do drzwi. Podszedł i je tworzył a jego oczom ukazał się wysoki blondyn z mieczem w ręce. -Ktośty?- zapytał.zapytał usłyszał 3 słowa zanim ten upadł.-Nazywam się Vergil.- Lucas zauważył na jego plecach wielką ranę. Wyczuł też, że ten Vergil jest diabłem. Przesunął chłopaka trochę bardziej w głąb domu a nastę pnie wyciągnął apteczkę z plecaka i zaczął sie zajmować raną. Strasznie krwawi. pomyślał. Nagle wpadł mu do głowy pewien pomysł. Rozgrzał swoją łapę do temperatury płynnego metalu i zaczął ją przykładać delikatnie do ran. Gdy skończył odezwał się lekki smród spalonego mięsa. Lucas zajrzał do apteczki i wyciągnął z niej igłę i nić a następnie zaszył ranę oponęta. Przyjrzał się swoje robocie, wziął Vergila na ręce i położył go na kanapie. -A teraz tylko czekać aż ktoś tu przyjdzie.- mruknął biorąc zeszyt i kończąc rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 (( Nie chce nic mówić Lucypher, naprawdę ale to jest własny wątek a o to mieliście się pytać czy możecie dodać )) - Nie ma za co - Rin dał spać Elesis nadal trzymając ją żeby czuła się bezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (( sory przepraszam kłaniam się nisko, wybacz, serio zapomniałem się.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 (( Okej, co zamierzasz zrobić z Vergilem? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (( wrócił jeszcze na 2 dni, a potem zginie. taki ma pomysł.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) [Dun dun dun ] Lorence znudziło się siedzenie w domu. Wyszła na zewnątrz i poszła pospacerować po parku. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (( taki mapomysł.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts