Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Co chwilę przechodziła grupki chłopaków patrząc zazdrośnie na Rin'a, ten tylko uśmiechał się. Dochodziła godzina 15:40. - Coś długo śpi - Rin powiedział to cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Elesis otworzyła oczy. - Straszny ze mnie śpioch, chodźmy już może bo robi mi się zimno. - poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Rin podniósł Elesis i podgrzał temperaturę ciała tak by ogrzać swoją dziewczynę. - Chodźmy do przebieralni - Rin uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Ta, - powiedziała wstając. - To chodź, - powiedziała wychodząc z jakuzzi i idąc w stronę przebieralni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Gdy doszli Rin wszedł do męskiej przebieralni i szybko się przebrał i wyszedł na zewnątrz. Rozglądał się za Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Elesis weszła do damskiej przebieralni, przebrała się, zabrała rzeczy i wyszła. - Ok, jestem, - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Hmmm mam jeszcze pół godziny, chcesz jeszcze gdzieś iść? Mogę cię zaprowadzić. - Rin uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Nie, dzięki, wracajmy już do szkoły. Chyba się przeziębiłam. - powiedziała i pociągnęła nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Rin objął Elesis i zaczął ją ogrzewać tak by choroba jej przeszła. - Jak chcesz mogę ci dać jeszcze łzę feniksa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Nie dzięki, raz na jakiś czas chorym trzeba być. Poza tym katar jest tak magiczny że nie przechodzi od niczego... - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Dobrze, opatulę cię kocami w domu przynajmniej - Rin uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 - Dobra. A ja będę miała pretekst żeby spać pój dnia. - uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Gdy Rin i Elesis weszli do starej szkoły Rin poszedł do kuchni. Zrobił owsiankę dla Elesis i zaniósł jej. Opatulił ją kołdrą w własnym pokoju i nakarmił. - Pa, ja idę będę gdzieś koło 20-21 - Rin uśmiechnął się i wychodząc zabrał plecak. Wyszedł ze szkoły i ruszył do sklepu ze słodyczami żeby kupić trochę dla dzieciaków z sierocińca w którym mieszkał aż do swojej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 - To cześć. - powiedziała zamykając i oczy, po pewnym czasie zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Lucas wyczuł Lorence w parku. Wyszedł ze szkoły i do niej dołączył. -Witam. O czym rozmyślasz- zapytał uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 Rin wszedł do sklepu, zebrał z półek parę paczek słodyczy i zapłacił za nie. Ruszył w stronę sierocińca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 - Co... O, cześć. A tak myślę o wszystkim i niczym. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 -Nie wydaje mi się. Czy ten cały Jonathan był twoim chłopakiem. A tak w ogóle jestem Lucas a ty?- zapytał i lekko się pokłonił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 - Jestem Lorence. - powiedziała. - Co z tego że był moim chłopakiem? To nie ma nic do rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 -Możesz już za nim tęsknić. Też się tak czułem gdy moja rodzina została wymordowana przez anioły. Bardzo mi przykro. Usiądziemy. Bo mnie nogi ipalce od zaszywania ran jakiemuś Vergilowi.- powiedział siadając na ławkę i patrząc w niebo mrużąc oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Lorence usiadła obok. - No cóż, może tęsknię. Ale nie chcę teraz o tym myśleć, bo to mnie tylko pogrąża. - powiedziała. - Vergilowi powiadasz? A temu co znowu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Elesis po jakimś czasie wstała. Westchnęła. Nie chciało się jej już spać. Poszła na dół napić. Potem wróciła do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Wstałem i rozejrzałem się po pokoju. Wszędzie leżało wszystko. Ostrożnie przechodząc przez pokój byłem już pół metra od drzwi. Postanowiłem skoczyć ale przy lądowaniu wpadłem na szklane kulki i film mi się urwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 7, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2014 (( Mitnick epicki post xD )) Rin dochodził właśnie do sierocińca gdy usłyszał głosy dzieci. - Braciszek Rin - Rin Kilkoro dzieci wybiegło by go przywitać z radosnymi uśmiechami. Rin uśmiechnął się do nich, opiekunka Sierocińca wyszła. - Dzieci nie wolno tak. - Powiedziała też z uśmiechem - Witaj z powrotem Rin. - Wróciłem Shino-san. - Rin pokłonił się przed swoją dawną opiekunką i dał cukierki dzieciom które były ucieszone z tego powodu. - Rin zmieniłeś włosy - Shino zaciekawiła się tym faktem. - Aaa tak, hmm może w czymś pomóc? - Rin zapytał się. - Tak mamy parę rzeczy które potrzebują męskiej ręki. Wejdźmy, dzieci chodźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Elesis zaczęła kaszleć, westchnęła. Wiedziała że jest chora a nudziło jej się, nie wiedziała co zrobić więc wyciągnęła telefon z kieszeni spodni i zaczęła grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts