DeDanielosek Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Od tygodnia słucham tej piosenki. Gdy gram w LOL'a to obowiązkowo muszę ją sobie odpalić raz na mecz (jeśli nie dziesięć razy na mecz). Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Hameryiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Stare to jak na internetową piosenkę, ale przypomniała mi się niedawno i nie mogę przestać słuchać. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Uwaga, wideo zawiera wulgaryzmy ---> Oglądasz na własną odpowiedzialnośćhttps://www.youtube.com/watch?v=YhA4yotxIHE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Indila Deriere Danse Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Jeśli można to uznać za piosenkę...https://m.youtube.com/watch?v=vdTbDwC181o Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=pdEbiFH8S78 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Od 3.44. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Engrish FTW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Czułek miszczeł Refren najlepszy "I'm going down, down, down" Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bJ24_8Xu3oM Nawet w filmiku jest BEATORIIIICHEEE i Virgilia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 (edytowany) minus fragment od 3.15 do 4.20, który moim zdaniem jest zbędny. Polecam również świetny filmik, w którym to usłyszałem ów utwór: Edytowano Wrzesień 23, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=yKC1PDe77sc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Już dziesiąty raz pod rząd słucham tego utworu. Epickość w czystej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Bad od Dawida Guetty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Wybrałem się dziś "na łowy" do Biedronki. Cel: Niezniszczalni, Niezniszczalni 2, Sanctum - w końcu to 250 filmów i 250 płyt rozrzuconych po sieci. Nie znalazłem tego co chciałem. Znalazłem za to, tak głupi, że aż śmieszny, a w swojej śmieszności fajny - film Drużyna A. Do tego Kombii CD + DVD, Lindsey Stirling (utalentowana i urocza - jakby co, ok 2 lata młodsza niż ja).Jako miłośnik trance z nóg zwalił mnie kawałek "Pokolenie" (znany chyba każdemu). Non stop słucham tak CD jak i DVD. Jak już pisałem wielokrotnie - koncert jest 1000000 razy lepszy niż utwory studyjne. I tak jest w tym przypadku. Genialne brzmienie, energia, świetny klimat... a to wszystko za "dychę". Całość, 30zł EDIT. W przypadku koncertu Kombii dostajemy dwa różne. Ten na CD jest inny niż na DVD (niby te same kawałki, ale jednak... fajny gest) Edytowano Październik 2, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0WueKpnxeOM&list=TL_e1JGwBt6VAtqsSaNlU0fnIaDi26qymc znów sie od niej uzależniłem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Edytowano Październik 9, 2014 przez BezimiennyKot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Lindsey Stirling (utalentowana i urocza - jakby co, ok 2 lata młodsza niż ja). Wait, wait, wait... Płytę Lindsey można kupić w Biedronce? Czas najwyższy wybrać się na zakupy w takim razie... A co do aktualnych uzależnień: Two Steps From Hell - Lost in Las Vegas, z płyty Miracles. W ogóle cała płyta jest świetna, acz utrzymana w nieco spokojniejszym, bardziej ambientowym wręcz klimacie, w porównaniu z większością poprzednich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się