Jump to content

Od jakiej piosenki jesteś ostatnio uzależniony?

XANAXTHOUS

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ostatnio to nie ale mogę słuchać na okrągło "Dziewczyna o perłowych włosach" w wykonaniu Omega oraz Herbie ;] Inne nuty cóz chwile fajne, ale potem zapominam o nich...

Edited by BestiaAOG

Pisałem już o utworze RAM - RAMelia, ale pojawiła się oficjalna wersja akustyczna (?) - ten teledysk :sab:

Oraz amatorski cover - pianino

Najbardziej wkurza mnie to, że DJe - amatorzy tworzą jakieś pożal się boże remixy :/ Co innego dokładnie, co do nuty zagrać utwór na pianinie, a co innego przerabiać kawałek. Profesjonaliści na swoich występach potrafią uszanować RAMa i do tej pory nie widziałem występu z jakimikolwiek zmianami. A pseudo DJe? Remixy walają się po YT. Żeby im laptopy popaliło   :burned:

Edited by Triste Cordis

A pseudo DJe? Remixy walają się po YT. Żeby im laptopy popaliło :burned:

Triste, spokojnie

Co do kawałka to jest to...

You'll play your part, z 1 części ostatniego, albo z przedostatniego odcinka (jak kto woli, ja osobiście wolę 1 wersję) 4 sezonu. Linka na razie nie podam bo jestem na telefonie.

Edited by GamesPon3

Triste, spokojnie

Nie, nie potrafię być spokojny wobec takiej profanacji. Inne utwory, dobre remixy - TAK. Im więcej tym lepiej.

Ale do jasnej cholery... Brać się za RAMelię? Utwór stworzony ku czci zmarłej żony? ŻADEN profesjonalista, nie zmienił go, w jakikolwiek sposób. Z szacunku. To nie byle utwór. To hołd, tak dla RAMa, jak i Amelii. Klubowa wersja utworu składa się z dwóch części. Moim zdaniem, pierwsza jest o i dla Amelii. Druga Dla RAMa, fanów i tego co kocha.

Widziałem kilkanaście setów, w których grano RAMelię. DJe w różny sposób potrafili uszanować RAMa, podczas pierwszej części utworu. Nie dziw się więc, że reaguję tak, a nie inaczej widząc "remix" jakiegoś domorosłego DJa. Niech przerabia co chce, byle nie RAMelię... nie hołd dla zmarłej żony. Są pewne granice. 

Edited by Triste Cordis