Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Możemy znaleźć jakieś fajne miejsce na ognisko. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Ognisko! Wspaniały pomysł! -powiedziala Jessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) -Nick, przypominam że tylko moje ciało może zniknąć, ubrania nie-powiedział po czym zwrócił sie do Cat-Ognisko? Czemu nie. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -To nie bedziesz mial ubran-zasmiala sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Na to nie licz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Hej, wszyscy! Wznawiamy grę w butelkę? - zapytała Tori siedzących w pokoju numer 12. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - To teraz zbiorowisko u nas jest? - Kent wyglądał na rozbawionego, gdy już wrócili. - A co do ewentualnego ogniska, widziałem dobre miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) - Tak, ale zagramy na dworze po ciszy nocnej. - powiedziała do Tori. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Najlepiej zrobić jakieś kukły, żeby "kanary" nie kapły się że nie ma nas w pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Ale po kiego kukły... Wystarczy wepchnąć pod kołdrę parę poduszek i styknie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - No właśnie. Poduszki dobry pomysł - przytaknął Kent. - Nie ma sensu kombinować z kukłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Jeden pies czy kukły, czy poduszki, ważne żeby nikt się nie połapał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Też tak sądzę - rzekła Tori. - Jest ciepło, więc ewentualnie można wymknąć się w piżamach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - A która jest? - zapytała. - Trzeba by się zorganizować jakoś przed tą wyprawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Więc wszystko ustalone- Powiedział z zadowoleniem Nick. Piasek w klepsydrze ponownie się przesypał. Nick po raz trzeci obrócił ja. -To czekamy do nocy i urządzamy ognisko. Teraz tylko co zrobimy jak ktoś zobaczy nasze ognisko?- Zastanawiał się głośno chłopak przesuwając się na łóżku robiąc miejsce dla reszty.- Siadajcie. Co będziecie stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) (właśnie Ukeź, która jest? ty jesteś zegarkiem tej sesji) -Dante będzie się dobijał do internatu chyba. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Ma ktoś może gitarę? - zapytała i usiadła. - Bo umiem grać, a swoją w domu zostawiłam przypadkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -A no wiesz nie pomyślałem-powiedział żartobliwie Andrew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (Trochę sobie plątali się po lekcjach więc... hmmm... coś koło 17. Zaraz zaczyna się nauka własna, czyli dwie godziny na "naukę" bez wychodzenia z internatu. Można czyli mają jakieś 4 godziny do 21 kiedy internat się zamyka. Aczkolwiek można to jakoś no, trochę pominąć.) - A robimy jakiś wypad po zaopatrzenie hmm.. procentowe? - Białowłosy ściszył głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Ja mogę pójść-powiedział i uśmiechnął się szatańsko-niewidzialność się wreszcie przyda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Ale pamiętajcie, że mamy zaraz ta nauki w zakresie własnym.- Powiedział spokojnie NIck.- Więc nie wiadomo jak to będzie wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Te całe nauki własne, to nic innego jak zakaz wychodzenia na zewnątrz, z tego co się orientuję. Ale po kolacji może jeszcze jakieś sklepy byłyby otwarte. -Kent wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) -No dobrze jak uważasz. Tak czy inaczej zdaje mi się, że będą sprawdzać czy nikt się nie włóczy po internacie.-Powiedział spokojnie Nick.- No cóż my nie możemy wychodzić oficjalnie. My mamy okno a Andrew niewidzialność. I nie nie przypominaj nam o ubraniu.- Powiedział z uśmiechem Nick.- A jak u was to wygląda dziewczyny?-Zapytał dziewczyn obecnych w pokoju. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - To wygląda tak, że okno stoi otworem i nie będzie problemu ze zwianiem. Co o trunków - jest mi to obojętne. I tak nie skorzystam - powiedziała Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - I tak pewnie nie będzie kiedy się teraz w to zaopatrzyć. Trzeba było pomyśleć przed nauką własną. - Zmarszczył brwi. - No nic, dziś bawimy się bezprocentowo najwyżej. A inne pomysły niż gra w butelkę, coby całą noc nie siedzieć z jednym zajęciem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts