Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 -A co mi tam, wyzwanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - No to... - zastanowił się przez chwilę, po czym wyszczerzył zęby w uśmiechu. - Będę łagodny. Powiedzmy. Masz wyznać komuś z tutaj zebranych miłość. Oczywiście nie na serio, ale masz klęknąć i upozorować oświadczyny i tak dalej i tak dalej. Ale haczyk jest taki, że masz się "oświadczyć" jakiemuś chłopakowi, a nie dziewczynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 -A ty zły jesteś-powiedział po czym podszedł do Kenta, uklęknął i powiedział dławiąc się ze śmiechu-Czy... Czy będziesz moją żoną-po czym padł na ziemię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Oh, ależ oczywiście! - wykrzyknął piskliwym głosikiem, przedrzeźniając jakby dziewczęta, po czym sam zaczął się śmiać. - Dobra, dawaj, twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) -Szykujcie się na śmierć-powiedział i zakręcił butelką, wypadło na Tori-Pytanie czy wyzwanie, wybieraj. ((pozwoliłem sobie zmienić osobę bo Bosmana nie ma)) Edytowano Lipiec 4, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Wyzwanie - powiedziała Tori z uśmiechem. Nie zabiło jej drzewo, nic innego też nie powinno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 -Musisz zjeść węgiel z ogniska, który wyjmie wyznaczona przez ciebie osoba, albo ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Pozdrowienia życzę - powiedziała. Wyciągnęła rękę po najbliższy węgielek. Jak się okazało - gorący. - Ała... Rany. Będzie blizna - powiedziała i czekała, aż węgiel wystygnie. Odłamała z niego kawałek i ten - ponieważ był bardzo mały - połknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 -Powiedzmy, że zaliczamy. Twoja kolej((i wybierz kogoś kto jest na forum)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Węgiel jest zdrowy. - zaśmiała się Cat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - W sumie przynajmniej nie będziesz mieć problemów z trawieniem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Ano tak... - Tori zakręciła butelką.- Cat, znowu ty. Zadanie czy pytanie? - zapytała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - A ja nie wiem... Obojętne. Ty wybierz. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Dobrze zatem. Zadam ci mordercze pytanie... Pierwiastek z dziewięciu? - zapytała Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Kent zaczął się histerycznie śmiać. - Nie no, rzeczywiście mordercze to pytanie! Po prostu masakra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Prawda? Przyznaj staruszku, nie potrafiłbyś poprawnie odpowiedzieć - odparła Tori z satysfakcją. Położyła się na trawie, twarzą do ogniska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Akurat z matmą nie ma u mnie aż takiej tragedii proszę pani. Ale wiesz, starość, skleroza... - Pokiwał głową. - Czekamy na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) - Trzy. Ale następnym razem nie dawajcie mi zadań z matematyki jeśli łaska. Nienawidzę matmy. - powiedziała położyła się na trawie. Zakręciła butelką. - Danate! Prawda czy wyzwanie? Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 - Prawda. - powiedział. - Albo nie. Czekaj. Jednak wyzwanie. Jak każdy to ja też. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 ((Czekamy )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 [Zapomniałam o tym ] - Wejdź na drzewo i zacznij zwisać z gałęzi do góry nogami. - powiedziała. - Proste, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 ((temu też trzeba przypomnieć?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 ((Miałem jakiś czas temu dużo zajęć, Łatwo o czymś zapomnieć!)) - Heh. Ok. - powiedział, wszedł na drzewo, poszukał jakiejś wystarczająco grubej gałęzi i zawisnął do góry nogami. - Ok. Zrobione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Ok. Zaliczam. Złaź stamtąd i kręć. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 - Ok. - złapał się gałęzi tak aby móc się swobodnie obrócić. Po chwili zszedł. Usiadł na miejscu i zakręcił. - Andrew. Zadanie czy pytanie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts