Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Byłeś wybrańcem - odparła tylko z wyrzutem. Spojrzała na ziemię, wzięła o ręki najbliższe źdźbło trawy i gwizdnęła. Wysoki dźwięk rozszedł się po okolicy. - Jak ci dzień minął? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Jessy westchnęła. -Ja już pójdę-powiedziała i ruszyła do swojego pokoju. Dało się słyszeć jej kroki na korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((Ekhem, ta sesja istnieje, wiecie?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (Ekhm, mam życie poza siedzeniem na forum ) - Dzień minął mi średnio interesująco. Nic nowego się na tych lekcjach nie dowiedziałem. - Wzruszył ramionami, po czym położył się na ziemi, podkładając ręce pod głowę. - A jak tobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Zamieniłam deskę w szczura. Przypadkiem, ale myślę, że mniej-więcej rozumiem na czym to polega- odrzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 ((wiem ale nie chcę żeby sesja umarła)) -Ja wracam do pokoju-powiedział po czym poszedł pod okno i wszedł do pokoju -Cześć Nick, długo tu siedzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Nick otworzył oczy i popatrzył na chłopaka wchodzącego przez okno. -Chwilę. Ale nie ma co robić.- Odpowiedział po czym usiadł na łóżku. -Wiesz może czy ktoś coś planuje dzisiaj?- Zapytał patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 -Niestety nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 -Szkoda. Bo o ile wczoraj jeszcze coś się działo o tyle dzisiaj wieje nudą.- Powiedział spokojnie Nick. Sam nie wiedział co ma teraz robić. Postanowił jednak coś spróbować. -Andrew co sądzisz o pozostałej 2 z tego pokoju?- Zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 -Kent jest spoko, Dante taki se. ((Tak apropo: gdzie jest Dante?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Nam wałkowali tylko teorie dziś. Czyli totalna nuda. Jakbym nie wiedział tego wszystkiego. Nie żebym się chwalił czy coś, ale zapanowanie nad zombiakami chyba nie jest takie masakrycznie trudne. A swoją drogą... Siedzimy tu, czy może hmm... jakieś ciekawe pomysły co można zrobić? Coś co nie jest nudne i usypiające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 -Racja Kent jest w miarę. Chodzę z nim na zajęcia. A co do Danatego... zdaje się być ok. Jest bynajmniej lepszy niż poprzednik. Tamten to był w ogóle jakiś dziwny.- Powiedział Nick z wyraźnym spokojem. Po chwili wyciągnął klepsydrę, postawił ja na stoliku. Piasek leniwie przesypywał się w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 -Trzeba coś zorganizować bo zanudzimy się tu na śmierć.-powiedział po czym zaczął się zastanawiać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Nagle do pokoju chlopakow weszla Jessy. -To co robimy dzis w nocy? Nie wiem jak wy ale ja nie zamierzam spac-powiedziala i usmiechnela sie -Robimy impreze czy jakis nocny wypad?-zapytala caly czas uśmiechając sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Nicka lekko zaskoczyła wizyta Jessy. Jednak kiedy usłyszał jej propozycje uśmiechnął się do niej. -Ja jestem za.- Odpowiedział Jessy- Chętnie gdzieś wyjdę po nocy. Andrew a co ty na to?- Zapytał chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Cat wróciła do pokoju, jednak gdy usłyszała słowo "impreza" od razu pobiegła do dwunastki. - Impreza? Ja też chcę! - zawołała rozradowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Oho ty to masz słuch Cat.- Powiedział lekko uśmiechając się. Dobra zatem jakieś pomysły?-Zapytał dziewczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Mało jest takich rzeczy... Gra w butelkę? - zapytała Tori. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Na jakichś polach, jak jest nas dwójka to ta gra to marny pomysł. Wracamy do internatu? Może ludzie coś wykombinują. - Kent podniósł się i przeciągnął. - A właśnie. Doznałem dziś olśnienia i wiem już że możemy sobie wychodzić na zewnątrz przez okno, już po zamknięciu internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Chodziło mi właśnie o grę po powrocie - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Może być, bo ostatnio w sumie nie wypaliła. Więc chodźmy skoro tak - stwierdził, ruszając w stronę internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Myślę co zrobic aby nikt nie zauwazyl ze nie śpimy-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Widzisz to okno?- Zapytał z zaciekawieniem Nick wskazując na okno w pokoju. -Przed chwilę Kent przez nie wyszedł. Więc wydaje mi się, że możemy to wykorzystać. A jeszcze Andrew potrafi znikać więc będzie można to wykorzystać. Jeśli będzie chciał przyjść.- Popatrzył na chłopaka z zaciekawieniem. Piasek w jego klepsydrze się przesypał więc Nick obrócił ją aby zielony piasek nadal się przesypywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - A zatem podążajmy! - powiedziała Tori i ruszyła z powrotem do internatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - No, to bez opierdzielania - oświadczył, idąc szybciej. Powrót poszedł całkiem sprawnie. I bardzo dobrze. Można coś zorganizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts