Karcia Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -oby nikt tu z przeciwnej drużyny nie dotarł- pomyślała Kelly i uśmiechnęła sie do odchodzących herosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Syd zdjął bluzę, związał wokół pasa i pobiegł do lasu. Zrównał się z Eleanor i w skupieniu patrzył przed siebie. - Zemsta? A co takiego mogą zrobić? To durnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - No wiesz. Lubują się w przemocy więc pewnie będą się chcieli się zemścić w jakiś prymitywny sposób. Nic nowego raczej nie wymyślą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Nie przestraszyłem się, przykro mi... Wyczuwam tu ciekawy element krajobrazu. Ciekawe, jaka jest jego historia - rzekł. Niedaleko biegnących w ziemi powstał kopiec, który rósł aż nie wyłoniła się z niego pożółkła, szkieletowa ręka, za nią zaś cała reszta trupa. Szkielet zaczął biec za grupką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Zostaję tu, bo jestem dziewczyną, tak? - zapytała, po czym usiadła i wyciągnęła miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Uspokój się, zostajesz tu bo on ma przewagę w uzbrojeniu. - wskazał na Vergila. - lepiej poradzi sobie w natarciu. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Pagan spojrzał na biegnącego trupa. - Zgaduje że kiedyś brał udział w tej zabawie. No i niestety nie skończyła się dla niego za dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (ehm, chyba nie znacie do końca zasad zabawy w ukradnij flagę, obowiązuje zakaz poważnego okaleczania się, nie ma zabijania siebie nawzajem, tego ożywionego trupa mogę zaakceptować jednak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -No bez sprzętu może być ciężko. Ale jeśli to pomoże to mogę otoczyć całość ogniem.- Powiedział Nick.- Tylko to zwróci uwagę. Trzeba coś innego wymyślić. I niech ktoś już ruszy. Zakładam, że tamci już polecieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (Ale to nie znaczy, że nie mogło być takich przypadków. A teraz proszę łaskawie ruszyć z fabułą) - JEJ się nie poszczęściło - poprawił Syd. Szkielet biegł teraz obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Kelly znudzona staniem przy fladze usiadła i zaczęła wyrywać wokół siebie trawe. (( ja na dzisiaj kończe z pisaniem tu, przybęde tu ponownie jutro przed 14)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (to weźcie rozkręćcie to, idźcie po flagę, walczcie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 ((Brakuje mi części teamu...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (( czego konkretnie?? Może uda się jakoś pomóc)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (Nie wiemy gdzie jest flaga. Nie opisałeś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 ((Przydało by się aby oprócz naszej dwójki był ktoś jeszcze.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (( no w sumie w takiej sytuacji to my się musimy bronić.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 ((już trzech)) -Jak mam iść do przodu to wezmę miecz-powiedział po czym ukradł miecz jakiemuś chłopakowi od Aresa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 -To zły pomysł zabierać miecz synowi Aresa- Powiedział patrząc na złodziejaszka.- Może się to dla ciebie źle skończyć. A pamiętaj, że nie możemy nikogo zabijać. Ale tym to bym się nie martwił na razie.- Powiedział po czym rozejrzał się. Młot uchwycił w dwie ręce aby w razie kłopotów móc powstrzymać bezsensowny atak na członka drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Syd między drzewami zauważył już kilku ludzi z przeciwnej drużyny. - Najpierw wyślemy zombie - powiedział. - Potem sami zaatakujemy, z różnych stron - rzekł. - Eleanor, idź z lewej. Pagan, z prawej. - Sam zaś zaczął wspinać się niezauważenie na drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 (( to ty tu jesteś od rozkręcania Lightning, nie my )) Pagan udał się na prawą flankę, zgodnie z rozkazem Syda. Nie zamierzał się nawet zakradać. Szedł przed siebie, specjalnie chcąc się wykryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Eleanor poszła lewą stroną tak jak jej powiedziano. Szła powoli i co jakiś czas oglądała się na wszystkie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Syd patrzył na kroki towarzyszy z góry, bezszelestnie przemykając się między koronami drzew. Kiedy był już niedaleko oponentów, skinął na żywego trupa. Szkielet przy akompaniamencie skrzypnięć i trzasków wybiegł wprost na drużynę Aresa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nick nagle usłyszał jakiś ruch w oddali. Pośpiesznie rozejrzał się wokół jednak na razie nikogo nie widział. -Zdaje mi się, że już tu są.- Powiedział szeptem do towarzyszy. -Przygotujcie się. - Po tych słowach złapał młot mocniej w dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 [Ja już niestety muszę się zmywać ;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts