Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (( oj tam dobra daj spokój)). -Zagnanie czasu jest dla.. no nie wyrażę się.- powiedział z pogardą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Pagan z zainteresowaniem wyszedł z domku gdy usłyszał odgłosy walki. - Dopiero co przybyli a już się okładają po pyskach...typowe - powiedział sam do siebie. Podszedł do rudowłosej dziewczyny która oglądała walkę. - Walczą z nudów czy to sprawa osobista? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Z nudów.- powiedział wyprzedzając odpowiedź dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Thorval przytaknął. - Po prostu się przyznaj że nie masz szans. - powiedział do Verigla uśmiechając się wrednie. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -No wiesz. Bez zaginania nie masz szans.- mruknął jakby od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Przechadzałem się po obozie i zauważyłem walkę dwóch herosów. Pokręciłem głową i usiadłem niedaleko. W walce byłem raczej niezły, ale uciekałem się do niej w ostateczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - No, ty bez machania żelastwem również. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -A założymy się?- zapytał z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Dawaj. - powiedział uśmiechając się chytrze. - Bez żelastwa i zabawy czasem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Spoko.- mruknął niespodziewanie uderzając chłopaka między żebra nogą obracając się na ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Kelly z zaciekawieniem oglądała walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Oż ty. - Thorvald kopnął oponenta z impetem w twarz. Chwile później uderzył go w brzuch pięścią co ostatecznie wywróciło go na ziemię. Sam Thorvald złapał się za brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Tak łatwo nie pójdzie.- warknął łapiąc chłopaka i dusząc go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) Thorvald kiedy oponent zaczął go dusić próbował się wyrwać. Nie przyniosło to jednak efektu więc uderzył go łokciem w twarz. Centralnie w nos, dało się słyszeć charakterystyczne chrupnięcie. Najpewniej złamał oponentowi nos. Przez sekundę odrzuciło to wroga więc chłopak uwolnił się. Zaczął z trudem łapać powietrze. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Na to ci nie pozwolę.- warknął nastawiając nos ze skrzywieniem na twarzy i udeżając chłopaka z półobrotu w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Thorvald odsunął się na tyle że nie oberwał. Wciąż ciężko mu się oddychało. Miał wrażenie że Vergil przesadził, ale chłopak nie da się pokonać byle komu, złapał rękę przeciwnika i zaczął okładać go drugą po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Sparda złapał za rękę przeciwnika i wykręcił mu ją popychając chłopaka na drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Czy ktoś może to wreszcie zakończyć, oni sie tu zaraz pozabijają- Krzyknęła Kelly ale chyba nikt jej nie usłyszał ponieważ wszyscy herosi byli zajęci obserwowaniem przebiegu walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nie przeginaj- powiedział z krzywym uśmiechem do dziwczyny łapiąc się za nos z którego zaczęła kapac krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Thorvald zatrzymał się na drzewie, szybko odwrócił się. - Gdybym chciał go zabić już bym to zrobił. - stwierdził rozciągając się. - No dawaj. Chyba że to już wszystko co masz? - zapytał chytrze się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Vergil podniósł katany. -Nie mam zamiaru.- warknął. - Wolę żeby nos zrósł mi się normalnie a nie krzywo.- powiedział oddalając się z pola walki i plując krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 ((Za późno, nie rozdzielił nikogo )) - Czyli wygrałem. - uśmiechnął się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Vergil splunął jeszcze raz krwią.- Powiedziałem, że nie mam już ochoty.- warknął w stronę Chejrona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Imię i nazwisko: Syd Owens Płeć: Mężczyzna Wygląd: Wysoki, o bladej karnacji i długich, czarnych włosach. Ma turkusowe oczy, duży nos i wąskie usta. Ubiera się zwykle na czarno. Charakter: Wesoły, o ile ktoś lubi czarny humor. Lubi być w centrum uwagi, ale też nie zabiega o to nazbytnio. Dusza towarzystwa, potrafi znaleźć wspólny język ze wszystkimi. Rodzic: Tanatos (widzi i porozumiewa się łatwo z duchami i zjawami, podporządkowuje je swojej woli. potrafi ożywiać zwłoki i przejąć nad nimi kontrolę (maksymalnie dwa ciała w jednym momencie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 ((Artemida zrodziła dziecię w podobny sposób jak Maria. Ale była cesarka )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts