Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Thorval i taki jeden Vergil co się zmył. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Milusi... Oczywiście. Adekwatnie do zachowania innych. Ale mówiąc szczerze - przybliżył twarz do ucha dziewczyny - nie polecam ci spędzać czasu dłużej w moim towarzystwie. - Wyprostował się i z powagą pokiwał głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Odwróciłem się i zacząłem powoli odchodzić od pozostałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 On?- zdziwił się.- Nie wydaje mi się na osobę skorą do walki. Zwłaszcza jeśli zobaczymy kogo jest synem. A ten cały Vergil. Kim on jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - A tam... - mruknęła i machnęła na to ręką. - Lubię być w towarzystwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - I taka postawa mi się podoba. - Puścił dziewczynie oczko. - Francisca Delle mówi, że masz piękne włosy i że za młodu też takie miała - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Vergil to syn Aresa. Widać po jego sposobie walki. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) -Syn Aresa- Nick powiedział z wyraźnym obrzydzeniem po czym splunął. - Nie lubię tego boga i jego synów. I pomyśleć, że mój ojciec robił coś dla niego.- Przewrócił oczami. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Kto? - zapytała nieco zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -A właśnie przecież nie powiedziałem. Jestem Nick Daiki syn Hefajstosa- Powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Hefajstos robi coś dla każdego z bogów. - stwierdził. ((Ale ma najlepszą dziune na dzielni )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Miło poznać. Jestem Eleanor, córka Artemidy. - powiedziała z uśmiechem, ale popatrzyła na Syda. - Że kto tak mówi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Kelly postanowiła w końcu podejść do grupki nowych obozowiczów. -Cześć wam , jestem Kelly, córka Hermesa. Miło mi was poznać- Podeszła do grupki i sie przedstawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Tak to racja. Ale większość mu chociaż dziękowała. A ten dupek nic nie powiedział. Na dodatek ta broń, którą zrobił dla niego mój ojciec została mu skradziona a jego zamknęli w beczce na rok.- Zaśmiał się Nick.- Taki z niego bóg wojny. -Miło mi was poznać Córko Hermesa i Córko Artemidy (( Ano racja racja miał fajną żonę. Tylko szkoda, że nie była z nim szczęśliwa.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Francisca Delle. Stoi obok ciebie. Zmarła w wieku osiemnastu lat... - Syd mrugnął do przestrzeni obok Eleanor. -... Z pięćdziesięcioletnim hakiem. Twierdzi, że była kiedyś Miss Karoliny Północnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Pagan kompletnie wyleciał z tematu. Nie mógł nawiązać wspólnego tematu z innymi z grupy więc postanowił spokojnie oddalić się. Usiadł pod najbliższym drzewem i obserwował innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Słucham? Syd co ty mówisz? - Zastanawiał się Nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Przepraszam że przerywam wam rozmowe ale czy jest wśród was ktoś od Hermesa?- Spytała Kelly licząc na to że ktoś w tej grupce jest od Hermesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Stałem na tafli jeziora i tworzyłem różne wzory z wody. Te umiejętności miały dla mnie zastosowanie odprężające.Stworzyłem nagle sporą falę, która dopłynęła do linii lasu i wróciła do jeziora. Huk jednak można było usłyszeć z daleka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Aaa... Już rozumiem. - powiedziała i uśmiechnęła się szeroko. - Powiedz jej że miło mi poznać i że fajnie że podobają jej sie moje włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Nick już miał odpowiedzieć Kelly ale nagle usłyszał jakiś huk w oddali. -Musicie mi wybaczyć.- Powiedział po czym wstał i skierował się w stronę jeziora. Na środku zobaczył chłopaka stojącego na wodzie. -Ej ty!- Krzyknął do chłopaka.- Co tam robisz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Syd odwrócił się do Nicka z kamiennym, niepokojącym wyrazem twarzy. Pod jego oczami pojawiły się cienie i wyglądał teraz niemal jak trup. - I can see dead people - wyszeptał i wyglądał na przerażonego. - Mówi, że jej też jest miło i zawsze chciała mieć córkę, ale zmarła jako stara panna... Oj, tego miałem nie mówić - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Odwróciłem się do chłopaka i odpowiedziałem: -Staram się odprężyć, a co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Cóż masz ciekawy sposób na odprężenie.- Powiedział z uśmiechem do chłopaka.- Zwłaszcza, że stoisz na wodzie. A skoro nie toniesz to zakładam, że jesteś synem Posejdona. Jestem Nick syn Hefajstosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Co to było?- Kelly odwróciła sie w stronę z której usłyszała huk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts