Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Gdy Andrew wszedł do obozu zobaczył małą grupkę herosów i od razu tam podszedł -Cześć jestem Andrew Luton, syn Hermesa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Tak - odpowiedział. - Ja to zrobiłem. Ale niestety... - Liście znowu spadły - ... Nie potrafię przywrócić nikomu życia na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Ja potrafię cofnąć bądź przyśpieszyć czas ale tylko obiektom nie żywym. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Ej, nie niszcz mojego dzieła! - Krzyknął sfrustrowany działaniem Syda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Oj proszę tylko mi teraz nie mówcie, że będziecie się popisywać mocami odziedziczonymi po rodzicach.- Powiedział Nick z lekkim rozgoryczeniem. Nie lubił, kiedy ktoś się przechwalał, pokazywał swoje moce, popisywał się itd. - Drzewo było żywe i już nie jest. Koniec tematu.- Nick zaczął spokojnym krokiem zbliżać się do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Przynajmniej ty jedyny masz chęci... - powiedziała i uśmiechnęła się do Syda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Twoje dzieło jest jak sztuka współczesna. Brzydkie i niefunkcjonalne, a na dodatek zrobione z czegoś pożytecznego - odrzekł do Pagana. Potem odwrócił się do Eleanor. - Dziękuję za docenienie. - Wyszczerzył się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -To ja może sobie pójdę-powiedział Andrew i wolnym krokiem poszedł przypadkowym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Nikt tu się nie popisuje swoimi mocami - powiedział do Nicka. - Skoro mamy taką możliwość z nich korzystać to dlaczego mamy tego nie robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 {kolejna sesja w której mój post kończy stronę} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 ((Gratuluje wygrałeś zestaw noży kuchennych którymi możesz podciąć sobie tętnice to ci przynajmniej ciśnienie nie będzie rosnąć.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) -Co z tego, że macie możliwość. Jest to zwykłe marnotrawienie. - Powiedział Nick.- Masz moc to bardzo dobrze. Ale nie musisz jej pokazywać na prawo i lewo. To jest zwykłe przechwalanie się. Takie osoby szybko znikają z historii.- Dodał z lekkim uśmiechem. ( haha dobre)) Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) (Proszę nie spamować) Spomiędzy trawy nad jeziorem wymaszerował lekko nadgniły i pokryty glonami szkielet szczura. Syd uśmiechnął się, a mały trup pomachał kościaną łapką. - Mówiłeś coś? - zapytał. Wziął zwierza na rękę i pogłaskał po czaszce. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Oksymoron Greyjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Czepiasz się szczegółów. Mam dużo czasu na zarówno popisywanie się jak i robienie czegoś pożytecznego. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 {dzięki Mephisto, na pewno się przydadzą} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Pagan niechętnie wstał i zbliżył się do Nicka. - Właśnie z nudów uszkodziłem sobie jedno drzewa a ty zachowujesz się jakbym zabił ci matkę! - wytknął chłopakowi. - I nie groź mi. Nie musimy się gryźć już w pierwszym dniu (( Pon ogarnij się z tym spamem. Chcesz się bawić baw się normalnie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) -To nie jest tak, że nie macie czasu na popisywanie się.- Odparł.- Po prostu to jest bez sensu. Mój ojciec już to wiele razy przerabiał. Bogowie przechwalali się tym jacy to oni nie są. I wiele takich przypadków skończyło się źle lub zabawnie. Aresa np zamknęli w beczce na rok. I nie grożę ci. Po prostu nienawidzę gdy ktoś się popisuje. - uśmiechnął się Nick. Nagle zauważył martwego szczura jak macha do nich. Szybko rozejrzał się i zobaczył uśmiechniętego Syda. -Ten szczur to twoja sprawa?-Zapytał z nutką ciekawości. Jego twarz powróciła do poważnego wyrazu twarzy. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Bo to drzewo było żywe. - warknęła Eleanor. - A ty na dodatek chwalisz się tym na prawo i lewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - A widzisz tu innego nekrofi... Wielbiciela trupów? - zapytał. Szczur zachowywał się całkiem naturalnie... Poza tym, że był martwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Szczur też ci się nie podoba? - zapytał kompletnie ignorując wypowiedź Eleanor. Podszedł do szczura i wziął go na ręce. - Chyba nas tu nie lubią mały koleżko - rzekł z udawanym smutkiem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Wiesz co Syd. Nie zaproszę cię na mój pogrzeb. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 -Heh no nie.- Odparł ze zrezygnowaniem Nick po czym usiadł na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Sam się zaproszę. I wiesz... Widzimy się w trumnie - mrugnął okiem, ciekawy reakcji chłopaka. - A szczur jest mój. - Podniósł zombie za ogon z rąk Pagana i postawił obok siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 (edytowany) - Najpierw musisz postawić mi drinka. Nie zostawię mojego ciała byle komu. - odpowiedział. Edytowano Czerwiec 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 - Bardziej profesjonalnej opieki dla trupa nie znajdziesz - odrzekł z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts