Skocz do zawartości

Sny o kucykach

Xan

Recommended Posts

Ja miałam ogółem 2 sny takie dość nie wyraźne.Pierwszy był z Fluttershy,w którym postanowila się zająć swoją ,,karierą lotnika''.Ktoś chciał jej w tym przeszkodzić (Pamiętam,że była jakaś akcja przy śmietnikach w ślepej uliczce,ale o co chodziło nie mam pojęcia:rarity5:). Sprawą zajęła się Twilight. Później Fluttershy zaczęła kłócić się z Rainbow Dash,że to ona próbuje jej popsuć plany.Rainbow próbując się wybronić powiedziała jej,że ona jest od niej 1000 razy lepsza.Tu sen się kończy.Drugi sen był o tym,że byłam z kucykami w parku wodnym i mieliśmy 2 drużyny.Była konkurencja w wirze wodnym i Pinkie dopingowała nas.Nie mam pojęcia o co chodziło bo niby woda wirowała i kucyki się kręciły,ale ja stałam w miejscu , choć też byłam w wodzie.Mam nadzieje,że jeszcze mi się coś przyśni :)

Ja miewam często sny o kucykach, tylko niestety nie wszystkie pamiętam. Ogólnie kucyki rzadko mają wpływ na moje sny, najczęściej pojawia się kilka postaci z tła, które prawie nic nie robią. Jedyny sen o kucykach, który niemal całkowicie pamiętam to była scena z(chyba) postaciami głównymi przy jakimś wulkanie(zapewne z Crisis: Equestria się ta scena wzięła). Nie próbuję nawet zrozumieć moich snów choć jak dla mnie są normalne. O, właśnie mi się jeszcze jeden sen przypomniał. To znaczy, jego część(jeśli ma się kilka snów w nocy, to moje są bardzo ze sobą powiązane). Byłam z ludźmi w labiryncie(chyba byłam kucykiem) i nagle pojawiła się Applejack, która krzyknęła chyba "Uciekajcie!". Ktoś z tyłu krzyknął, że psy nas gonią, więc wszyscy zaczęli biec za AJ. Przeskoczyliśmy jakieś wory(mój mózg wytłumaczył je jako wory z mąką, o ile dobrze pamiętam :rainderp:), przekroczyliśmy zakręt i potem biegliśmy jakiś czas prosto(huh, niektórzy to mieli spida, ale nie wyprzedzili AJ xD). Były tam deski na ziemi, w górze dziura, przez którą uciekliśmy. Dalej już zbyt nie pamiętam co się działo(tak samo nie pamiętam, kiedy miałam ten sen, jedyne co wiem to to, że był całkiem niedawno). Huh, sny to mój świat, tylko tam nie muszę się o nic martwić(o ile pamiętam mój sen na tyle, by rano go zbyt szybko nie zapomnieć, to już jest bezcenne ^^). Może spróbuję świadomego śnienia? Zobaczę.

Ja z kucykami mam codziennie sny, zwłaszcza z RD.

Nie wiem dlaczego.?

Może to pozytywne nastawienie do niej.

Niestety nie umiem opowiedzieć tych snów ponieważ ich nie pamiętam.

Masz więc sporą szansę na zapamiętanie. Przygotuj kartkę/zeszyt i długopis. Pójdź spać, wmów sobie, że obudzisz się z zamkniętymi oczami (uwierz w to). Poczuj, że to jest ta noc, kiedy zapamiętasz swój sen (albo i więcej). Po obudzeniu się z zamkniętymi oczami, nieruchomo odtwórz cały sen (od końca). Potem zapisz (lampka też się przyda). Efekt gwarantowany :rd8:

Ja miałam kolejny sen:pinkiederpy:. Dotyczył on księżniczek. Wpierw było coś o księżniczce Celesti (choć wgl jej nie widziałam :shrug2:),która podobno zamieniła się w kamień. Nagle przyleciała Luna z Cadence. Luna robi lot zwiadowczy :TWcU3: i mówi: -Jeszcze nie ma dnia,czyżby Celestia zapomniała wznieść słońca? Później widzę jakiegoś ludzika z klocków :rainpriest: , który podchodzi do Candace i prosi o pomoc przy Celiesti. Nagle podchodzi do niego taki sam ludek :rd8: i mówi żeby dołączył na stronę Cadence. Ten mówi że się zastanowi a tak na prawdę nie ma zamiaru.:shiarmor: Później z osobami,których nie znam trzymamy w rękach diamenty:cheerilee: (coś w stylu elementów harmonii) w celu uratowania Księżniczki Słońca. Wszyscy po kolei zaczęli się świecić na kolor swoich diamentów. Oprócz mnie:mine: . To tyle :)

Prawie wolny czas poświęcam czemuś związanemu z kucykami. Jak nie artykuły/recenzje to opowiadanie (link w sygnie), jak nie opowiadanie to Forza i samochody z kucykami (link niżej), jak nie Forza to UT2004 i voicepack z Fluttershy (:yay:). A do tego forum. Nic więc dziwnego że w moich snach przewalają się kuce. Taaa... stary djsound powinien iść na terapię i kucykodetoks :rd5:

Ja dziś miałam całkiem fajny sen, w którym byłam kucykiem. Począku snu zbyt nie pamiętam, kilka przygód. Potem szłam ścieżką, chyba kogoś tam spotkałam. Później spotkałam samą księżniczkę Celestię, gdy ścieżka zmieniła się chyba w schody pokryte, o ile dobrze pamiętam, czerwonym dywanem. Dalej zbyt nie pamiętam. Trafiłam jakoś do budynku z grupką przyjaciół. Tam było kilka innych kucyków(W tym Mane6, ale nie wszystkie). Jakoś szedł ten sen spokojnie. Potem wyszliśmy na dwór, było ciemno. Przestrzeń na zewnątrz przypominała mi teren szkolny, tak samo budynek, który w środku był o wiele większy niż na zewnątrz. Było kilku ludzi, a ja wciąż byłam kucykiem. I to chyba podobnym do Pinkie Pie, która również gdzieś się niedaleko mnie kręciła. Tyle, że ja miałam skrzydła, ale o wyglądzie się później dowiedziałam. Powiedziałam coś w stylu, że ci ludzie mogą nas porwać, więc weszliśmy znów do budynku. Przychodzili tam czasem ludzie, była księżniczka Celestia i wiele, wiele innych kucyków. Ja się naprawdę czułam w moim śnie realnie. Fajnie jest być kucykiem. Potem, gdy się dowiedziałam o skrzydłach(przy okazji o wyglądzie podobnym do Pinkie Pie) zapytałam się Rainbow Dash, czy nauczy mnie latać. Jakiś czas sama próbowałam polecieć, ale mi się nie udało, nie wyczuwałam tych skrzydeł, chociaż były. Jedynie szybowałam. Nawet RD się nie udało nauczyć mnie latać, albo po prostu nie zdążyła, gdyż zostałam zbudzona przez mego wrednego brata i mamę. D: Ten sen śnił mi się dziś w nocy. To chyba pierwszy sen z dużą ilością kucyków, który aż tak dobrze zappamiętałam. Chciałabym w końcu nauczyć się latać. No nic, czas nauczyć się świadomego śnienia i rozpocząć naukę latania. xD

Ja dzisiaj miałem dziwny bardzo sen. Otwieram oczy wokół mnie leży pełno ciał w ręku trzymam zakrwawiony miecz a na plecach karabin. Nagle z krzaków wylatują dwa ciemne pegazy i mówią: Witamy w służbie strażniczek equestri. Po czym teleportujemy sie do zamku w equestri. I na tym kończy się mój sen.

Ehh, a ja cały czas walczę by mieć jakiś sen o kucykach. (a może ich nie pamiętam ? :OTE2F:) Jak tylko coś mi się przyśni to jak najszybciej napiszę.

To ty chyba jesteś w lepszej sytuacji ode mnie. Ty walczysz żeby mieć jakiś sen o kucykach, ja walczę żeby mieć jakiś sen W OGÓLE!! Popadam w szaleństwo bo od 2 miesięcy nic nie pamiętam. A ponoć wyczytałem że może być tak że muszę osiągnąć dojrzałość. 4 LATA!!!!, a może nawet więcej czekania.(no chyba że ta melisa mi na serio pomoże)

To ty chyba jesteś w lepszej sytuacji ode mnie. Ty walczysz żeby mieć jakiś sen o kucykach, ja walczę żeby mieć jakiś sen W OGÓLE!! Popadam w szaleństwo bo od 2 miesięcy nic nie pamiętam. A ponoć wyczytałem że może być tak że muszę osiągnąć dojrzałość. 4 LATA!!!!, a może nawet więcej czekania.(no chyba że ta melisa mi na serio pomoże)

Ja też nie pamiętam snów. :ming: Szczerze to pamiętam tylko jeden sen który mi się przyśnił kiedy miałem z 10 lat. (tera mam 14) Więc łączę się w bólu. A jeśli już jakiś pamiętam po wstaniu to wciągu tygodnia jest kasowany przez mój mózg. Musze sobie jakiś dziennik założyć :bonbon2:

Ja też nie pamiętam snów. :ming: Szczerze to pamiętam tylko jeden sen który mi się przyśnił kiedy miałem z 10 lat. (tera mam 14) Więc łączę się w bólu. A jeśli już jakiś pamiętam po wstaniu to wciągu tygodnia jest kasowany przez mój mózg. Musze sobie jakiś dziennik założyć :bonbon2:

Ja mam podobnie. Poza kilkoma snami z czasów gdy byłem mały, prawie nic nie pamiętam. Ostatnio trochę czytałem o tym i nawet jakiś sen zapamiętałem więc jest nadzieja. :rd8: Niestety dziś znowu obudziłem się z pustym umysłem.

Fajnie by było mieć sen o kucach i to świadomy. Chętnie bym się wtedy nauczył się latać... :fluttershy5:

Każdej nocy ma się dziesiątki snów... nawet, gdy się obudzę i jakiś pamiętam, to szybko zaczyna "parować" i często nie zdążam zapisać pewnych szczegółów, które na 100% pamiętałam sekundę temu.

• Utwórz nowe...