Rainbow Dash * Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Mi kiedyś śniły się kuce, ale z tego snu pamiętam tylko Pinkie. Następngo dnia po tym śnie zachorowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 A głupotą Przynajmniej macie co robić ^^ Dobra bo offtop się robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Ta on by nie chciał świadomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 No właśnie. Nie chciał? Kto Ci takich głupot nagadał Btw naoglądałem się na zmianę serialu i clopów, serialu i clopów itd. Ciekawe co z tego wyjdzie dzisiejszej nocy Ekhm... Ci którzy spodziewali się tutaj opisu "mocnego" snu będą... Zawiedzeni Otóż mój nowy system wymuszania snów nie dał mi kolejnych zabaw ze Spitfire Przyśniło mi się... "prawie" My Little Dashie (ostrzegam - talentu pisarskiego to ja nie mam więc zdania będą oklepane a i tak pisze to na szybko) We śnie u siebie w pokoju (który był posprzątany! Wierzycie w to?!) znalazłem przypinki kucykowe. Były takie sobie więc tylko obejrzałem tą z Rainbow. Potem poszedłem oglądać telewizje Ale jak to zawsze bywa kiedy nam się nudzi - zamiast dobrego filmu trafiłem na pierdyliard reklam i "Trudne Sprawy" Długo nie wytrzymałem i stwierdziłem że mogę jeszcze ponawalać na perkusji którą mam w pokoju Otwieram drzwi, patrze, a tu na moim łóżku - patrząc na mnie tymi zaje***** wielkimi oczami - siedzi Dashie. Mniej więcej taka jaką znalazł ten facet w MLD Efekt? Stan przedzawałowy i totalny opad gęby Po jakiś 2 minutach sterczenie jak nie powiem co zebrałem się i podszedłem do niej Pierwsza myśl - HUG! Ale ją się zarąbiście (żeby oddać jak fajnie było naprawdę musiał bym nieźle naprzeklinać) przytulało :3 Jeszcze nie potrafiła mówić, latać też nie ale i tak było zajefajnie Miałem ją może 3 dni... I nie było pożegnania jak w MLD, po prostu - z nieba strzeliło oślepiające światło oświetlając Dashie Nie pamiętam co mi wtedy powiedziała Potem zniknęła Obudziłem się cały zasmarkany i nadal się ogarnąć nie mogę ;__; Miałem ją tylko 3 dni a i tak mam załamkę. Ciekawe jak by to było po 15 latach Suchy smuta! Kto da huga?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Normalnie Kiedyś sam się przekonasz Chcesz czy nie chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Czy liczy się sen polegający na tym że jakiś gość w biurokracji był bronym miał pełno figurek na stole, koszulkę z RD, i taką hawajską koszulę z Fluttershy hugającą pinkie? Bo w tym śnie siedziałem na krześle z matką i zacząłem coś tam szeptać matce że to jest brony i że lubi kuce. Moja rodzicielka się wściekła zaczęła się na mnie drzeć i wyszła... A potem co? Niespodzianka! Obudziła mnie mama xD Sen wczorajszy nadal nie zrozumiałem go xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Patrząc na większość postów dochodzę do wniosku,że ten temat nie powinien się nazywać "Sny o kucykach" tylko "Wasze senne fantazje erotyczne z kucykami" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Patrząc na większość postów dochodzę do wniosku,że ten temat nie powinien się nazywać "Sny o kucykach" tylko "Wasze senne fantazje erotyczne z kucykami" Ja też myślałem, że to będzie inaczej wyglądać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 No wiesz zwykłe sny ma każdy Z kucykami czy bez - żadna różnica Ale jak Ci się przyśni coś takiego tym bardziej z Twoją ulubioną postacią (jeśli nie jest nią ogier lub Spike ) to... Ekhm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Jedyne sny jakie miałem, to takie powiązane ze społecznością forum. Nigdy nie przyśnił mi się żaden kuc, nawet po obejrzeniu parunastu odcinków pod rząd. Chociaż w sumie jesli by miała mi się przyśnić Fluttershy w jednoznacznej sytuacji to ja...dziekuje, postoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Grillo... Ja też nie rozumiem twojego snu Spromultis... Prędzej czy później zobaczysz, że będziesz miał sen tej treści Suchy... Nie wiem co ci powiedzieć DerP... Kto by nie chciał mieć świadomych snów Crowlay... Mam nadzieję, że dziś nie będziesz miał snu o samych kucykach Chyba nie dostanę za off-top, bo wypowiedziałem się o snach prawda? Nah no świadomy sen, świadomym snem. No ale nie takie jak tu są wypisywane... Ja się Cieszę bo takich nie mam... Znaczy się Erotycznych.. Miałem kiedyś sen z kucykami NORMALNY NIE EROTYCZNY. Śniło mi się że mane 6 i kilka innych postaci było w moim mieście więcej nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Napisałbym... ale dostanę bana za bycie psychopatą.... :( Chociaż i tak wam opowiem! Zryję wam banię! A co! WARRING: Naprawdę, tutaj opowiem o kilku obrzydliwych momentach i deformujących postrzeganie rzeczywistości sytuacjach. Wrażliwych uprasza się o nieczytanie, Reklamacji nie przyjmuje się Tyle tytułem wstępu. Otóż wszystko zaczyna się w samochodzie gdzie siedzę z Fluttershy i moim kumplem. Lądujemy w wesołym miasteczko gdzie chcemy zjeść kebaba (Fluttershy i kebab sic!) Jednak kobieta która nas obsługiwała zaczeła oblizywać to mięso, z którego zaczeły wylatywać czerwie. Uciekając trafiliśmy na Lunę, która (o zgrozo) głosem mojej matematyczki zagroziła mi gwałtem. Gdy uciekaliśmy dalej (mijając a-logiczne karuzele) mój kolega upadł, a Fluttershy się gdzieś zgubiła. Ja jednak, zauważyłem że typka od kebaba... oderwała sobie głowę... >.> Uciekając dobiegłem do żelaznej kraty, uniemożliwiającej mi ucieczkę - a za kratą zakrwawiona RD - jak w teledysku Wooden Toastera - Rainbow Factory. Odwracając się zobaczyłem panią od kebabów... z przyszytą głową mojego kumpla... krzyczącego "yey" 0_o I tak też obudziłem się w środku nocy i nie spałem już do rana ;__; Przepraszam jeżeli zniszczyłem komuś psychikę, lub jeżeli za mało kuców w tym śnie o kucach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Napisałbym... ale dostanę bana za bycie psychopatą.... :( Chociaż i tak wam opowiem! Zryję wam banię! A co! WARRING: Naprawdę, tutaj opowiem o kilku obrzydliwych momentach i deformujących postrzeganie rzeczywistości sytuacjach. Wrażliwych uprasza się o nieczytanie, Reklamacji nie przyjmuje się Tyle tytułem wstępu. Otóż wszystko zaczyna się w samochodzie gdzie siedzę z Fluttershy i moim kumplem. Lądujemy w wesołym miasteczko gdzie chcemy zjeść kebaba (Fluttershy i kebab sic!) Jednak kobieta która nas obsługiwała zaczeła oblizywać to mięso, z którego zaczeły wylatywać czerwie. Uciekając trafiliśmy na Lunę, która (o zgrozo) głosem mojej matematyczki zagroziła mi gwałtem. Gdy uciekaliśmy dalej (mijając a-logiczne karuzele) mój kolega upadł, a Fluttershy się gdzieś zgubiła. Ja jednak, zauważyłem że typka od kebaba... oderwała sobie głowę... >.> Uciekając dobiegłem do żelaznej kraty, uniemożliwiającej mi ucieczkę - a za kratą zakrwawiona RD - jak w teledysku Wooden Toastera - Rainbow Factory. Odwracając się zobaczyłem panią od kebabów... z przyszytą głową mojego kumpla... krzyczącego "yey" 0_o I tak też obudziłem się w środku nocy i nie spałem już do rana ;__; Przepraszam jeżeli zniszczyłem komuś psychikę, lub jeżeli za mało kuców w tym śnie o kucach To było chore... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Ostrzegałem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Hahaha, wyobraziłem sobie to wszystko. Świetny sen, po prostu. Chyba nawet na głos się zaśmiałem po Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 O stary jesteś genialny! xD Tzn. nie żebym się cieszył, że nie mogłeś spać. Chodzi mi tylko o sen oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Hehehe sen fajny :3 Ciekawe kto się podejmie interpretacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. Straciłem kontekst przy Lunie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Ja mam tak naturalnie skrzywione sny - większość jest taka Jak chcecie to mogę poopisywać kolejne, bo trochę ich było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Jeśli, nie ryzykujesz warnem, to pisz, czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamiiiiPL Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Bo ja to forum rozkręcam ^^ Patrzcie ile wątków z pytaniami już ożywiłem Zaraza - masz skajpaj? BTW Niech Bezimienny napisze coś o tym śnie ze Fluttershy xD Haha,znam go dobrze,gadam z nim często i często mi opowiada o swoich snach,niestety,40% jest zboczone,ale jego marzenia i słowne,wymyślone opowieści zwalają z nóg (90% zboczone ;P) Polecam czatowanie z nim Mowa o BezimiennymKocie. (IM KIDDING BROS! *Żartuję ludziska*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 A kurde, doczytałem się w regulaminie zakazu gore - więc 99% mojej skarbnicy snów z kucykami zostaje zamknięta :( Z tych spokojniejszych mogę podać jeden: Otóż budzę się o 6:00 przez dzwonek do drzwi. Usiłuję zejść na dół po schodach, ale ze ściany wyrastają piłki tenisowe które na mnie spadają Kiedy już schodzę na tam dół, odkrywam że mój dom jest zalany, ba, nawet rybki egzotyczne były w środku. W końcu dobiegam do drzwi (w które cały czas ktoś usilnie walił) Otwieram... A tam Rainbow Dash w stroju... Hitlera.... ... ... (ja też tego nie rozumiem) Sen się kończy na tym, że Adolf Dash śmieje mi się w twarz, a z sufitu spada na mnie Angel 0_o Później przez parę dni odczuwałem dyskomfort słysząc dzwonek do drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Powiem tylko tyle (film, który oddaje moją reakcję na kolejne sny ma dokładnie jedną bluzgę, ale olać to xD): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Powiem tylko tyle (film, który oddaje moją reakcję na kolejne sny ma dokładnie jedną bluzgę, ale olać to xD): http-~~-//www.youtube.com/watch?v=b-bIsM5Fq3c W sumie racja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Kiedyś ktoś powiedział, że zdrowym ludziom nie można ufać! Dobre skrzywienie psychiki, nie jest złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts