Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - W każdym razie nie powinniśmy się na razie martwić. Wystarczy spróbować sprostować całą sytuację. - powiedziała. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -To muszą być poświęcone przedmioty.- Powiedział.- Jednak, jeśli będę to nosił, to będzie wyglądało jakbym chodził do kościoła regularnie. Słaby pomysł- Powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Nie każdy kto nosi krzyżyk musi chodzić regularnie do kościoła. Możesz być wierzącym niepraktykującym, czy jakoś tak. - Fen ziewnął i się przeciągnął. Jak zwykle chciało mu się spać. - Ale właściwie to Alice ma rację, nie ma co się na zapas martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Dobra zatem co teraz robimy?-Zapytał zebranych.- Mam na myśli jak chcemy to naprawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Najłatwiej będzie starać się wszystkich przekonać że czary to bajki, a dyrektorka jest szalona. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - W sumie całkiem niezły pomysł - przytaknął. - Zasadniczo ludzie nie wierzą w takie rzeczy, więc to nie powinno być aż tak trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Racja.-Powiedział Nick podnosząc głowę- Ale jednak ja bym coś z nią zrobił- Powiedział cicho jakby do siebie.- hmm...jest jeszcze jednak sprawa. Czy któreś z was wie, czy dyrektorka jest człowiekiem? Bo jeśli nie to trochę komplikuje sprawę. Ja mogę sprawdzić kim ona jest ale to wymaga paru rzeczy. 1. Muszę patrzeć jej w oczy. A dwa muszę mieć z nią kontakt fizyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Osobiście odradzam "zrobienie czegoś" pani dyrektor, bo to właśnie będzie bardzo podejrzane i tym bardziej ludzie zaczną być cięci na każdego odmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Skoro chce walczyć z nie-ludźmi to zapewne jest człowiekiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 ((Lightning, ty nie możesz mieć takich mocy)) - Cóż, ja miałem problemy z wyczuciem czym jest, zbyt dużo zapachów w jednym miejscu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Alice nie wiemy tego.- Nick nie miał pewności. Po chwili usłyszał wypowiedź wampira.- Chung jest szansa, że jeśli bym ją wyciągnął z jej gabinetu to mógłbyś sprawdzić kim ona jest?- Zapytał z nadzieją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 ((Sorka, że taki nieogar, ale mam kilka spraw na głowie i nie miałam kiedy odpisać. Cały czas jesteście przed szkołą, czy gdzieś pognaliście?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) "Problemy z wyczuciem czym jest? Czyżby to był czystokrwisty wampir?" Fen patrzył na Chunga podejrzliwie. Cóż, on generalnie wampirom nie ufał. Już prędzej takim co to kiedyś byli ludźmi, ale to też niekoniecznie. (Pod szkołą chyba XD) Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Ukeź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 [Przed szkołą] - No co wy! Zdradziłaby swoich? - powiedziała. - To niemożliwe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 ((Oke, dzięki. )) Po długim namyśle Ayano wstała i zeszła ze schodów rozglądając się. Wtedy ujrzała grupkę, do której zagadała przed apelem. Tak na prawdę czuła, że nie zrobiła na nich pozytywnego wrażenia, ale postanowiła do nich podejść. - Cz-cześć... - powiedziała niepewnie. - Ano... spotkaliśmy się dzisiaj przed apelem... coś długo tutaj gawędzicie... może i to nie moja sprawa, ale... mogłabym się dołączyć...? - spytała ((Kocham robić z moich postaci pokraki )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Może po prostu jest podstępna. No cóż, nie dowiemy się jeśli nie sprawdzimy. - powiedział. - I chyba nikt nie będzie mieć nic przeciwko. - powiedział do Ayano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Pewnie. Nie ma sprawy. - powiedziała i uśmiechnęła się do dziewczyny. - Właśnie rozmawiamy o dzisiejszym apelu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Kociak zmarszczył nos, kiedy podeszła do nich ta dziewczyna, która siedziała wcześniej na schodach. To na pewno był wilkołak. - Jak chcesz - zwrócił się do niej. Chociaż patrzył na nią jakoś tak niezbyt ufnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Ayano lekko się spłoszyła widząc jak zareagował na nią jeden chłopak. - J-jeśli nie jest tu mile widziana, to mogę sobie pójść. - powiedziała szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Nie no nie przesadzaj. - powiedział. - Po prostu on jest kotołakiem. - powiedział szeptem do Ayano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Zostań.- Powiedział Nick. Po chwili popatrzył na Chunga. -Ile czasu potrzebujesz abyś wyczuł kim ona jest? Bo moje możliwość sprawdzenia odpada.- Powiedział Cholera pracuje razem z wampirem. Coś się ze mną dzieje. O matko. Nick karcił się w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Hmm... około piętnastu sekund. Muszę tylko ją powąchać. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo wasza krew pachnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Ayano poprawiła swój szalik. - Kotołak,tak? No i wszystko jasne. Nasze rasy nie przepadają za sobą, prawda? - odrzekła dziewczyna uśmiechając się łagodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Ja tam wcale nic nie czuję. - zaśmiała się. - Przepraszam, żart nie na miejscu. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Chung uśmiechnął się, nie pokazał jednak zębów. - Dobra, to co robimy? - zapytał już poważniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts