Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -hmm... może spróbujmy wyrządzić w szkole jakieś zamieszanie aby wywabić dyrektorkę z gabinetu?- Zaproponował Nick.- Albo ktoś po prostu pod jakimś pretekstem zabierze ją do pustej sali lub gdzieś, gdzie on.- Wskazał na Chunga- będzie mógł ją sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Może po prostu wejdę do sekretariatu? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Nie ma sensu robienie zbędnego zamieszania, Nick. - powiedziała. - Lepiej po prostu przyjść do gabinetu pod jakimś pretekstem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 hmm... dobra ale ja jestem w pobliżu.- Powiedział ze zrezygnowaniem Nick. A liczył już na jakąś ciekawą akcje.- Jestem aż ciekawy czy to po prostu zwykły człowiek. I jak się o nas dowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Chung wyciągnął z kieszeni portfel, z jednej przegródek wyciągnął legitymacje. Przerwał ją na pół. - No to mam pretekst. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Cóż zatem leć- Powiedział Nick lekko poganiając wampira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 ((I tak nie wiadomo czy dyrektorka to człowiek to półki Hehesz nie przyjdzie.)) - Ok, - powiedział, odwrócił się i wszedł do szkoły. Skierował się do sekretariatu. - Dzień dobrym, ja bym chciał wymienić legitymacje. - powiedział. Sekretarka kiwnęła głową. - Dobrze, zaraz wrócę. - powiedziała i wyszła do pokoju z tyłu. W tym czasie Chung poczuł zapach krwi dyrektorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Fen prychnął tylko, ale zaraz uśmiechnął się krzywo. - Po prostu nie ufam wilkom, to nic osobistego do ciebie konkretnie - mruknął cicho do Ayano. Poza tym coś mu się wydawało, że pani dyrektor może być też jednak odmieńcem. - Wydaje mi się, że dyrektorka sama nie jest człowiekiem i chce odsunąć od siebie ewentualne podejrzenia. Jeśli ktoś będzie walczył z nieludźmi to ludzie będą mieć go za swojego - powiedział już głośniej do wszystkich, kiedy Chung poszedł się zorientować co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Aremira wróciła z lasu [gdziekolwiek oni są...] i zobaczyła parę osób - Hej znowu, co robicie? - zapytała trochę mniej pogodnie niż zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Hej-powiedziała do Ari po czym popatrzyła na zegarek. Była 16:00. Trochę się zagadali. A Jessy chciała jeszcze wstąpić do biblioteki... No ale musiała jeszcze zaczekać gdyż strasznie ciekawiło ją kim jest dyrektorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - No hej hej... ale mogę wiedzieć co robicie czy nie? - zapytała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Gadamy o tym czy dyrektorka jest człowiekiem czy nieczłowiekiem i Chung poszedł ją powąchać-odpowiedziała spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - O, to ciekawie. - rzekła krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Sekretarka wróciła z dokumentami. - Jak to wypełnisz, przynieś to. Plus dziesięć dolarów i zdjęcie. Wtedy wyrobimy ci nową legitymacje. - powiedziała. - Dziękuje. Do widzenia. - powiedział Chung i wyszedł. Wrócił do grupki. - No cóż, dyrektorka to demon. Mocno pachnie więc pewnie jakiś silny. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Demon? I jeszcze śmie ostrzegać przed nami? - powiedziała elfka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Cholera... to mamy przechlapane-powiedziała Jessy zasłaniając sobie usta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Fakt, sytuacja dobra nie jest. - powiedział. - Co robimy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Musimy omijać ją szerokim łukiem to najważniejsze. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - A może zmusimy ją do ujawnienia się? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -W jaki sposób?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Na przykład zmusimy ją do pokazania swojego oblicza przy wszystkich. - powiedział. - Mogę do tego użyć jakiegoś sługi albo coś. - dodał po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Chang to nie będzie takie proste.- Powiedział Nick.- Demona musisz naprawdę bardzo zdenerwować aby pokazał swoją prawdziwą postać. Jest inny sposób.-Dodał po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Jaki? Naprawdę boję się co wam chodzi po głowach-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Pamiętaj, że demony nie mogę dotknąć niczego co święte prawda? Nie tyczy to wampirów.- Powiedział spokojnie.- Po prostu dajcie jej coś świętego. Powinno ją zapiec jak wszyscy diabli. Bardziej zastanawia mnie fakt, że ja jej nie wykryłem.- Powiedział już mniej spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Jest silniejsza od ciebie. I starsza. Pewnie dlatego. - powiedział. - Twoja krew co prawda zalatuje siarką ale nie jest to mocny zapach. Jej krew pachnie o wiele mocniej. Można powiedzieć że jej krew jest jak dojrzałe wino. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts