Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Po skończonych lekcjach Jessy wyszła na zewnątrz. Usiadła na tej samej ławce co przed lekcjami i zaczęła rozmyślać. Czuła jakąś dziwną atmosferę w tej szkole. "Plotki mówią, że chodzą do tej szkoły istoty które nie są ludźmi"-przypomniała sobie. Tylko czy to prawda? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jak przypuszczał, lekcje okazały się jedynie idealnym czasem na wyspanie się. Nie słuchał, a że zajął strategiczne miejsce w jednej z końcowych ławek pod oknem, to w sumie jeszcze wygodniej mu było olewać to co się działo w okół. Po skończonych zajęciach odetchnął z ulgą. Zastanawiał się nad tym, czy iść po kolejną jagodziankę na obiad czy nie. Takie tam dziwactwo, mógł ich jeść całą masę. Zauważył jakąś dziewczynę siedzącą na ławce, która wyglądała na nieźle zamyśloną. A co mu szkodzi. Może się czegoś dowie. - Nad czym tak intensywnie rozmyślasz? - zapytał, podchodząc do niej i zarzucając swoim długaśnym czerwonym warkoczem. Taaak, taki tam, pseudo szpan. Niecelowy, ale oj tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jessy podniosła wzrok. -Nad niczym.-odparła szybko patrząc się chłopakowi w oczy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Po lekcjach Alice wyszła na zewnątrz. Usiadła na trawie obok ławki na której siedziała Jessy i z nudów zaczęła pleść wianek z kwiatów które tam były. Zaczęła rozmyślać o swojej nowej klasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick na lekcjach siedział w pierwszej ławce i z udawaną uwagą słuchał nauczyciela. Mimo 2 tysięcy lat ciekawości ludzkością ta lekcja była naprawdę nudna. Po zajęciach wyszedł przed szkołę. Powoli podszedł do ławki. -Boże myślałem, że usnę.- Skwitował lekcje.- A wy co o tym myślicie?- Zapytał zebranych przy ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Lekcja jak lekcja. Mówisz jakbyś pierwszy raz był w szkole-powiedziała Jess ((No bo był pierwszy raz, ale Jessy o tym nie wie xd )) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick uśmiechnął się lekko. -No cóż zdarza się.- Nick przeczuwał, że Jess to zwykły człowiek. Jednak niestety aby się upewnić musiałby złapać kontakt fizyczny z dziewczyną i spojrzeć jej głęboko w oczy. A teraz nie mógł tego zrobić. Mógł tak sprawdzić każdą osobę. Niestety wiele stworzeń nie daje się tak łatwo zbadać i wywodzi się walka. A czego jak czego ale walki Nick chciał unikać. Przynajmniej osobiście. Popatrzył na Alice. -A ty co sądzisz o lekcjach?- Zapytał nadal uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Alice podniosła wzrok znad wianka. - Co? Aa... Tak... Nudne jak zawsze. - powiedziała z uśmiechem i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Chung wyszedł na zewnątrz. Rozejrzał się, zobaczył demona, dwójkę chyba ludzi, choć pewności nie miał. Podszedł bliżej. - Hej. W sumie wcześniej się nie poznaliśmy. Jestem Chung. - powiedział uśmiechając się ale nie pokazując zębów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick uśmiechnął się i wyciągnął rękę do chunga. - Mnie również miło. Jestem Nick.- Powiedział spokojnie. Patrzył na chłopaka. Miał nadzieje, że kiedy chłopak uściśnie mu rękę ten dowie się kim on jest... A raczej chciał się dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Kido wyszła nieco później ze szkoły. A przynajmniej tak się wydawało. Stanęła przy zbiegowisku z ponownie nałożonym kapturem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 ((Pamiętaj że to nie byle jaki wampir tylko wampirzy Lord)) - Mnie równierz miło. - powiedział i uścisnął ręke demona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Cześć... Jestem Alice. - powiedziała do Chunga. Uśmiechnęła się do niego ciepło, jak to miała w zwyczaju robić do nowo poznanych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick popatrzył w oczy chłopaka. Jego zielone oczy lekko zaczerwieniły się. Zaczął sprawdzać chłopaka. Nagle poczuł coś dziwnego. Poczuł się tak, jakby coś chciało go zgnieść. Od tysiąca lat nie czuł czegoś takiego. Nie pamiętał tylko przy kontakcie z kim miał takie uczucie. Szybko cofnął rękę. -Hmm a to ciekawe.- Powiedział jakby do siebie. Popatrzył na chłopaka. zniżył głos do szeptu.- Jesteś dość specyficznym uczniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Co jest ciekawe?-zapytała Jessy. Ten chłopak wydawał się jej wyjątkowo dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Uważaj z tą swoją magią bo jeszcze ktoś zauważy. - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) - Chyba niedługo się wyda kto nie jest człowiekiem. - mruknęła Kido, która już dobrą chwilę nasłuchiwała dialogu. Mimo to wypowiedziała się niechętnie. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jessy nikt nie odpowiadał. Zmarszczyła brwi. -Dziwni jesteście-odparła krótko do chłopaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Co tam tak szepczecie? - zapytała i skończony wianek nałożyła Jessy na głowę. - Proszę. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Spokojnie kolego mam sporo doświadczenia z ukrywaniem się. Wierz mi wampirze,- Odpowiedział szeptem po czym odwrócił się do dziewczyny. -Nic. Zamyśliłem się- Odpowiedział. Chciał się jakoś wyłgać więc powiedział to jak najbardziej przekonująco Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Aremira po skończonych lekcjach wyszła z lekkim, codziennym u niej uśmiechem. Nie nudziła się aż tak na lekcjach. Miała całą wieczność, więc czas nie był dla niej ważny. Zobaczyła poranną grupkę. Wyczuwała, że nie są to tylko ludzie. Od jednego łatwo było wyczuć dobrze ukryty zapqch krwi, nie było trudno stwierdzić kim jest osoba. Podeszła do grupy - Ja się chyba nie przedstawiałam, Aremira - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jessy uśmiechnęła się. -Dziękuje-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Nic tu po mnie. Stoję tu, a jednocześnie mnie nie widać. Z czasem przestanę istnieć dla społeczeństwa. A tak przy okazji jestem Kido. - odparła do grupy, po czym oddaliła się kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) - Nie przed każdym się ukryjesz. - mruknął cicho do chłopaka. Obrócił się do dziewczyny która się oddalała. - Czemu już idziesz? - zapytał Kido. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Najważniejsze aby ukryć się przed ludźmi. Zakładam, że i tak o mnie wiedziałeś przed lekcjami. Pogadajmy po zmroku.- Powiedział szeptem do chłopaka. Jego głos był chłodny. Po chwili odszedł od niego i zbliżył się do osób siedzących na ławce. - To co teraz. Planujecie coś?- Zapytał ponownie się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts