Kruczek Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Prawdopodobnie nie ma takiego tematu w tym dziale, więc niniejszym zakładam go z mocy nadanej mi przez samego siebie. Macie jakichś ulubionych aktorów? Moja topka: 1. Jim Carrey 2. Hugh Laurie (Głównie za rolę House'a) 3. Leslie Nielsen (Świętej Pamięci) 4. Jack Black Śmiało, piszcie. Jak będę miał czas, to rozpiszę się tutaj bardziej, co wam również polecam ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 1)Hugh Laurie 2)Richard Dean Anderson 3)Dean Stockwell 4)Katee Sackhoff 5)Jamie bamber Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Aaron Paul ._. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Applejuice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 1.Clint Eastwood (nie dość, że dobry aktor, to jak był młody to był strasznie przystojny, a w mundurze Wehrmachtu to już w ogóle) 2. Bogusław Linda, za te wszystkie role w filmach Pasikowskiego 3. Thomas Kretschmann i więcej aktorów nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 1. Sir Christopher Lee (ach, ten głos...) 2.. Geoffrey Rush 3. Michelle Pfeiffer 4. Bob Geldof (Pink Floyd: the wall) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Kolejność dowolna.Mel Gibson (FREEEDOOOOM!)Jean RenoAl PacinoRobert De NiroNatalie PortmanWill SmithTommy Lee JonesKevin SpaceyJerzy StuhrMarek KondratCezary PazuraSamuel L. JacksonEwan McGregorDanny GloverBruce WillisSigourney Weaver Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Zdecydowanie Andrzej Grabowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Orlando Bloom . Takie zaskoczenie, nikt się nie spodziewał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Christoph Waltz - genialna rola w "Inglorious Basterds", niegorsza, chociaż zbyt podobna do poprzedniej, w "Django".Anthony Hopkins - kto nie zna Hannibala Lectera? Jego rola to mistrzostwo świata. Nawet w książkach Lecter nie jest tak charyzmatyczny, a jednocześnie przerażający, jak w filmach.Gary Oldman - prawdopodobnie widzieliście go w filmach częściej, niż zdajecie sobie sprawę. Rozpiętość ról ma gigantyczną, a w każdej wypada przekonująco. To właśnie znaczy bycie wybitnym aktorem.Z polskich aktorów: Linda - chyba jeden z ostatnich wielkich polskich aktorów, zwłaszcza biorąc pod uwagę, w jakiej zapaści znajduje się polski przemysł filmowy. Przy takich aktorach jak Linda, Pazura czy Stuhr, którzy radzili sobie równie dobrze w komediach, jak i dramatach, jakieś Karolaki albo inne Koty nie powinni nawet stawać. A za co wymieniam Lindę? Głównie za "Psy" i "Tato".A jeśli chodzi o kobiety-aktorki? Chyba moją ulubioną jest Helena Bonham-Carter. Właściwie można podpiąć ją pod opis Oldmana i będzie trafny. Niesamowita charyzma. Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilas Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Jackie Chan Oglądam go od 20 lat i nigdy mi się nie znudzi. Kondycji w wieku 60 lat może mu pozazdrościć niejeden nastolatek. Na dalszym planie Rowan Atkinson - Jaś Fasola bawi mnie tak samo dziś, jak dawniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Rowan Atkinson Jim Carrey Johnny Depp Jack Black Cezary Pazura Alan Rickman Eddie Marfi Helena Bonham Carter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Najlepszy? Wybrałbym Jack'a Nicholsona. Świetny aktor, grający w świetnych filmach, takich jak "Lot nad Kukułczym Gniazdem", "Czułe Słówka" czy też jeden z moich ulubionych filmów, czyli "Lśnienie". Świetnym aktorem jest również Robert De Niro, którego uwielbiam za rolę w takich filmach, jak "Chłopcy z Ferajny" oraz "Nietykalni". Johnny Depp również należy do moich ulubionych. Zagrał w tylu świetnych filmach tyle świetnych ról, że aż wstyd nie wymienić chociaż pięciu z nich. Leonardo DiCaprio to kolejny mistrz aktorstwa. "Tytanic", "Incepcja", "Co gryzie Gilberta Grape'a"... można by wiele wymieniać. Do bardzo lubianych, lecz już mniej, niż ta czwórka, aktorów należą również: Joe Pesci (za "Chłopców z Ferajny"), Sean Connery (dużo można by wymienić), Bruce Willis ("Pulp Fiction"), Louis De Funes (od cholery filmów), Morgan Freeman ("Skazani na Shawshank", "Siedem", "Za wszelką cenę" itp.), Will Smith (dużo tego) oraz Jaś Fasola Rowan Atkinson. Kruczek w pierwszy poście przypomniał mi o Leslie Nielsenie, którego również uwielbiam. Z Polskich aktorów cenie sobie Janusza Gajosa (choćby za "Czterech Pancernych"), Robert Więckiewicz ("Vinci") oraz Wacław Kowalskiego (np. "Dom"). Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Helena Bonham Carter and Johnny Depp makes the perfect couple. Johnny Depp Helena Bonham Carter Nie czytajcie tego. Uwielbiam filmy w których Depp i Helena graja razem. Jeszcze bardziej mnie cieszy... gdy grają w filmach burtona, nawet gdy grają oddzielnie. Na przykład taki Sweeney Todd♥ Mroczne cienie... gnijąca panna młoda... i inne. Z filmów w których grali oddzielnie? Sleepy Hollow♥ kocham. Uwielbiam te ich ekscentryczne, wychodzące poza margines realiów role. Taki Depp... Szalony Kapelusznik, Ichabod Crane, Jack Sparrow, Edward Nożycoręki, Tonto... czy Willy Wonka. Za to w innych rolach już mnie tak nie uwodzi... nie pasuje mi na zwyczajnego człowieka żyjącego w dzisiejszych czasach. Moim zdaniem on nadaje się tylko do tych wyróżniających się z tłumu ról. Idealnie oddaje ich charaktery i osobowość. Żałośnie się prezentuje w roli zwykłego... przeciętnego człowieka. Helena podobnie. Ja i tak zawsze będę ją widziała w roli wiktoriańskiej damy... lub czarnego charakteru.♥ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Ulubiony: Leslie Nielsen. Reszta kolejność przypadkowa: Jim Carrey Johnny Depp Cezary Pazura Jean Reno Rowan Atkinson John Cleese Jackie Chan Harrison Ford Bruce Lee Charles Chaplin Doug Walker Robert Downey Jr. Bill Murray Louis de Funès Edytowano Sierpień 11, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Moimi ulubionymi aktorami są: Karen Gillan, Matt Smith, Peter Capaldi, Jon Barrowman, Alex Kingstone, Arthur Darvill, Billie Piper, Davud Tennant, Jenna-Lousie Coldman, A z polskich: Tomasz Karolak, Cezary Pazura, Borys Szyc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poland Queen Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Chuck Norris - Samuel L. Jackson - Ewan McGregor - Harrison Ford - Hayden Christensen - Johnny Depp - Paul Walker - Orlando Bloom - Vin Diesel - Arnold Schwarzenegger - Will Smith - Jason Statham - Gerald Butler - Jennifer Lawrence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 1, 2015 Share Napisano Maj 1, 2015 Huge Laure Arnold S...(nie umiem tego napisać :C) Cole & Dylan Sprouse'owie Sławomir Sulej (wyrwałem chwasta ) Bogusław Linda Cezary Pazura Janusz Rewiński Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Maj 2, 2015 Share Napisano Maj 2, 2015 Nie chcę się powtarzać, bo osoby powyżej wymieniły wielu naprawdę znakomitych aktorów. Z paroma się nie zgadzam, ale może po prostu się nie znam? Np. takiego Jacka Blacka kojarzę tylko z paru nienajlepszych komedii. Tak samo nie wiem co można widzieć w Arnoldzie Schwarzeneggerze o_O O ile filmy akcji z nim fajnie się ogląda, to nie pamięatm, żeby kiedykolwiek mnie porwał jakąś rolą, która wymagała więcej niż napinania mięśni i rozwalania zastępów wrogów... chyba, że jest z nim tak jak z Bradem Pittem, któego miałem za zwykłego playboya z ładną buzią dopóki nie zobaczyłem jego występu w "12 małpach" lub "Ciekawym przypadku Benjamina Buttona". No właśnie chciałem dodać do tej listy 3 aktorów: Brada Pitta, Nicolasa Cage'a (tak, Cage'a, w ostatnich latach grywa w kiepskich filmach, ale to nie zmienia faktu, że bardzo go lubię za to co robił wcześniej, szczególnie w "Family Man", "Face Off", "Naciągacze" albo "Pan życia i śmierci") i mojego ulubionego aktora... Edwarda Nortona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 1.Bogusław Linda 2.Dariusz Kowalski (za Yanusza Tracza) 3 Al Pacino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 1 miejsce musi być Adam Sandler Reszta, kolejność przypadkowa: Eddy Murphy Jack Black [Tenacious D <3] Gerard Butler [Leonidas <thisissparta>] Leslie Nielsen Rowan Atkinson Ice Cube (Raper ale filmy z nim są fajne :P) Jack Nicholson Johnny Depp [tylko za Jacka Sparrowa ale podziwiam jego wszechstronność] Harrison Ford Z polskich: Janusz Gajos Jerzy Stuhr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Cud, że nie zauważyłam wcześniej tematu. Kolejność również przypadkowa. - Helena Bonham Carter - Harrison Ford - Jared Leto - Sasha Baron Cohen - Louis De Funes - Johny Depp - Margot Robbie - Christian Bale - Natalie Portman - Clint Eastwood - Lena Headey - Sean Connery - Sylvester Stallone (można się sprzeczać, że drewniany aktor, ale tutaj mam mocny sentyment, choć to nie moje czasy ) - Morgan Freeman - Scarlett Johansson - bliźniaczki Olsen (może nie są wybitne, ale w dzieciństwie uwielbiałam filmy z nimi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Johnny Depp Leonardo di carpio (za incepcję) Adam sandler Cezary Pazura Piper perri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 U mnie to będą tak: Aaron Paul - za role Jessiego w Breaking Bad, Brayan Cranstone - za role Waltera w Breaking Bad, Norman Reedus - za Deryla z TWD Benedict Cumerbatch - za role Sherlocka Ostatnio też polubiłem bardzo Frank'a Dillane i Ruben'a Blades'esa za role w serialu Fear the Walking Dead. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Dariusz Kowalski. Wiadomo, za jaką rolę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Kevin Spacey - za role Underwooda w HoC Daniel Craig - za Bonda Andzej Grabowski - za role Fedynanda Kiepskiego i Gebelsa w Pitbullu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się