Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Bardzo mnie to cieszy, chociaż ty mnie rozumiesz. Mimo żeś innej rasy. - powiedziała i zamieniała się w wilka. - ta nuda mnie zaczyna dobijać. Co można robić poza gnieceniem się w tłumie kiedy akurat gnieciesz się w tłumie? ((czy wilk moży gadoć?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 -Hejka-powiedziala Yuki -Nie, zadnej sprzeczki nie bylo-odparla. Przez caly czas nie bylo widac żadnych emocji na jej twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Pies zaczął merdać ogonem i oddychać przez pysk ucieszony. Wyraźnie lubił być głaskany. ((Jakby co moja postać wbiła się na to spotkanie po raz pierwszy, nie zna się z resztą)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Maddie nadal będąc wilkiem pacnęła łapą białego psa, żeby zwrócił na nią uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Hej - powiedziała elfka do znajomych - ostatnio mi się wydaje, czy te zgromadzenia się coraz częstsze... - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Pies spojrzał na wilka zdenerwowanym wzrokiem, przestał machać ogonem. - Lepiej sobie uważaj wilczku bo zrobię sobie z ciebie nowy dywan. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Leon wyciągnął swoje jojo i zaczął nim robić sztuczki. Był w tym naprawdę niezły, bo ćwiczył od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Co do... - mruknęła i popatrzyła ze zdziwieniem na psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Yuki patrzyla na psa obojętnie. -Czy ten pies gada?-zapytala również obojętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Aremira spojrzała dziwnie na psa - A nie słuchać, Yuki? - powiedziała zdziwionym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Mad położyła uszy po sobie i cofnęła się, po czym patrząc na niego gniewnym wzrokiem zawarczała. - Nie odzywaj się do mnie w ten sposób kurdupelku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Nagle wokół psa pojawiła się spora ilość różowego dymu. Gdy dym zniknął w miejscu psa stał mężczyzna, w dziwnym ubraniu, z różowym parasolem. - Siad. - powiedział do Mad uśmiechając się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Maddie zrobiła wielkie oczy i usiadła kładąc uszy po sobie i zawijając ogon wkoło łapy. - czasami po prostu za dużo mówię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Elfka przypatrzyła się niespodziewanemu zjawisku, a następnie i postaci. Wydawało się jej, że ją zna - Mephisto? - zapytała po chwili nadal zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) - Dobry piesek. - ściągnął cylinder i zaczął w nim grzebać, wyciągnął z niego całą babeczkę, (cupcake nie muffin) z truskawką na czubku i podał ją Mad. - Owszem, to ja we własnej osobie. Trochę minęło od naszego ostatniego spotkania. Ari. - powiedział. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 -Ty go znasz?-zapytala Yuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Maddie ugryzła babeczkę po czym się odmieniła w człowieka i ją dokończyła jeść. - Właśnie, znacie się ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Owszem, znam ją odkąd była małą dziewczynką. - powiedział. - O taką o. - pokazał ręką wysokość około metra. - Wyrosłaś. - zwrócił się do Elfki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) - No znam... trochę. Znaczy dawno go nie widziałam... - odparła elfka do Yuki, a potem krótko do demona - No całkiem sporo czasu... urośnięcia można było się spodziewać - mówiła jakby trochę zawstydzona. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - No, no. Nieźle. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Tak, tak. Wspaniale. bardzo mnie to cieszy. Co robimy? Czekamy na tą wróżkę jak jej tam i jej nie ma... - mówiła z powrotem zamieniając się w wilka. - wolę tą postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Cestia patrzyła na zgromadzonych lekko zdziwiona, ale wciąż sie uśmiechała. - Widzimy się pierwszy raz. Skoro tak, to chyba wypada się przedstawić. Nazywam się Celestia Ludenberg. Miło mi poznać. - powiedziała spokojnie do Mephista. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 - Mephisto Pheles. Miło mi poznać panno Ludenberg. - powiedział skłaniając się i ściągając cylinder. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) - Racja, racja. Ja jestem Maddie Hofferson. - mówił wilk siedzący na ziemi. ((zmieniam nazwisko mojej postaci z WolfBlood na Hofferson:3 )) Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 (edytowany) - No to ja również się przedstawię. Jestem Alice Regrand. - powiedziała. Edytowano Lipiec 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts