Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Możemy przejść się po pokojach żeby zobaczyć czy fajnych mamy sąsiadów. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - A co jeśli tam mieszka ten... wiesz... wściekły grizli ...- chodziło jej o tego typka co ją popchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add wszedł do pokoju, wyciągnął z walizki całą szachownicę i ustawił ją na szafce nocnej, mimo iż była za duża to stała stabilnie, ułożył wszystkie figury. Wyciągnął też z walizki jakąś dziwną torbę z której brzęczał metal. Walizkę wsunął pod łóżko a torbę pod poduszkę. Usiadł na łóżku i czekał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 -Dobrze a wiec idź do pokoju numer 6.-odparla kobieta i poszla gdzieś. Po chwili pojawiła sie w pokoju 13. -Przenosisz sie do pokoju 5-powiedziala i wyszla. "Przenoszę sie?"-pomyslala Yuki. Zabrala walizke i zaczela szukac pokoju 5. Gdy go znalazła, weszla do środka. Byly tam dwie dziewczyny. -Cześć-powiedziala cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - To się mu dokopie i będzie po sprawie. - zaśmiała się. - Siemka. Jestem Emily. - powiedziała do dziewczyny która właśnie weszła. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 -Ja jestem Yuki-powiedziala nieśmiało i powoli weszla do pokoju i usiadla na wolnym łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Oz jeszcze przez chwilę patrzył na odchodzącą kobietę, po czym ruszył w kierunku pokoju, w którym miał mieszkać. Gdy dotarł na miejsce otworzył lekko drzwi i ujrzał jakiegoś chłopaka. - Witaj. - powiedział krótko,lecz uprzejmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Em. cześć! - przywitała się - Jestem Agnes Cooper! To co? idziemy do sąsiadów. - po chwili się cofnęła i spojrzała na Yuki - czemu nosisz kaptur? zimno ci? kiedy się skapnęła co powiedziała to stwierdziła, że jej też jest zimno. - idziemy zwiedzać sąsiadów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Noo... To chodźmy. Idziesz z nami Yuki? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Yuki bardziej naciągnela kaptur na głowę. Bała sie ze ktos moze zobaczyć jej uszy. -Tak, moge isc z wami-poedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add prychnął widząc wchodzącego chłopaka. Kolejny człowieczek który nie potrafi dostrzec prawdziwej doskonałości. Nie widział potrzeby przedstawienia się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - No to już. - powiedziała i wyszła. Zaczęła rozglądać się po korytarzu i po chwili dosłownie wskoczyła do pokoju numer 6. - Siemka. - powiedziała do dwóch chłopaków zamieszkujących ten pokój. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Agnes weszła za Emily i uśmiechnęła się do nich, jednak po chwili dostrzegła tego o kogo jej chodziło. - on tu jest... - wyszeptała jej na ucho po czym postanowiła się przywitać. - hej wam.. jestem Agnes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) Yuki byla zdziwiona zachowaniem dziewczyn. Postanowiła nie odzywać sie. Tylko popatrzy. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - Ałć. Trochę chłodne powitanie. - odpowiedział, po czym podszedł do wolnego łóżka. Ledwo do niego podchodząc usłyszał czyiś głos i wystraszony wskoczył pod łóżko. - IIIK! Ja nie ukradłem żadnych ciastek! - krzyknął. ((Dedyk dla Cass )) Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Krulig MaLinka 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Wychowałaś się w szopie? - zapytał oschle dziewczynę która weszła pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (( lel )) - Em ta... właśnie... no więc... ten... postanowiłyśmy, odwiedzić sąsiadów. I nie oskarżamy nikogo o żadne ciastka.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - Ooo... Jaki ponury. - powiedziała do chłopaka, który właśnie się odezwał. - Masz zły humor czy zawsze taki jesteś? Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Yuki zerknęła do pokoju i dopiero teraz mozna ją bylo zobaczyć. Zobaczyla chłopaka z jakąś blizną na twarzy. Przygladala sie mu przez jakis czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Po chwili Oz wyczołgał się spod łóżka. - Też jesteście nowe? - spytał. - Jestem Oz, miło poznać - dodał uśmiechając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 -No jeśli przed chwilą przyjście i dostanie pokoju oznacza bycie nowym to.. tak - również się uśmiechnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add spojrzał na dziewczynę która mu się przyglądała. - Coś nie tak? - zapytał szorstko. - Blizna ci przeszkadza? Hm?! - dodał zirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Spokojnie... spokojnie.... bo jeszcze coś ci się stanie... skąd te nerwy? - podeszła do Oza i wyszeptała - troszkę ci współczuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Yuki spuścila wzrok. -Nie nie... nic mi nie przeszkadza.-powiedziala. Wolała już siedzieć cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Jestem Emily. - powiedziała do Oza. - Mnie także jest miło. - po chwili spojrzała na tego drugiego chłopaka. - Kolejny się znalazł... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts