Krulig Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Chyba będę spał na korytarzu... lub w łazience... - odpowiedział Agnes. - Nie chcę źle skończyć, jeśli go wkurzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add prychnął. Ci ludzie chyba nie wiedzą z kim mają do czynienia. Do tego ta dziewczyna gapiła się na niego, fakt, ma dziwaczną bliznę i oko, nie lubił osób które się na niego gapiły z tego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 -Ja... jestem Yuki-odparła cicho dziewczyna gdy przypomniała sobie ze jeszcze sie nie przedstawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Emily przypatrywała się temu chłopakowi. Nie robiła tego bez powodu. Zwyczajnie chciała żeby się wkurzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Kiepska sprawa. zwłaszcza, że denerwuje go nawet to jak ktoś się na niego spojrzy...hm... życzę ci byś jutro obudził się z głową. lub... ręką.. no cały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add wstał, wyciągnął coś z kieszeni. Podszedł do Emily i ni stąd ni zowąd włożył jej lizaka do ust. - Przestaniesz się teraz na mnie gapić do cholery? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - czemu nie lubisz jak ktoś się na ciebie gapi? -zapytała Add'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Ponieważ bo wal się. - odpowiedział oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - niesamowita odpowiedź. dzięki panie ,,nie gap się na mnie bo dostaniesz w ryj" - po chwili zastanowiła się nad tym co powiedziała - nie , sorki, ja żartowałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) Emily wybuchła śmiechem. - Dobra, przestanę. - powiedziała. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Polecam jakąś piłeczkę antystresową... - powiedział cicho Oz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Jesteście prostymi istotami. - stwierdził oschle i wrócił na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - och! serio? coś jak ty... - mówiła cofając się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Moja wina że lubię słodycze? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Prosty co? - zapytał z niepokojącym uśmiechem. - Prosty? - powtórzył wstając. Wyciągnął coś z kieszeni i trzymał to w zamkniętej dłoni. - Chcesz się przekonać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Yuki popatrzyla na zegarek. Byla juz 21:00. Ale ten czas szybko leci... -Dziewczyny ja juz ide do pokoju-powiedziala i tak zrobila. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - Zgaduję że masz w ręce cukierki. - powiedziała. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Agnes cofnęła się. - Mówiąc prosty chciałam powiedzieć coś w stylu ,,równy z ciebie gość Zbyszek!" proszę nie bij mnie... - mówiła wychodząc za drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Nie widziałem cukierka ze stali. - stwierdził, jak się okazało w dłoni miał nieduży nóż motylkowy który szybko otworzył. - Ale co ja tam wiem, jestem tylko psychopatą przewrażliwionym na punkcie tego że ludzie gapią się na moją bliznę. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - em no więc. ten.. która to już godzina! hehe... czas na nas, to buziaczki pa! Trzymaj się Oz. - mówiła i wyszła zamykając drzwi. Po czym wróciła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 - Ej, ej, ej. Zaraz. Nie strasz jej tym nożem. I tak jej nic nie zrobisz. - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Add uśmiechnął się. Pokazał nóż którego ostrze było tak naprawdę kawałkiem plastiku. Zupełnie tępe i niegroźne. - Strach to najlepsza broń. - stwierdził. Złożył nóż położył go na ziemi i kopnięciem podsunął pod nogi dziewczyny. - To tylko wersja treningowa, sama się przekonaj jeśli nie wierzysz, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Emily chwyciła nóż do ręki i przyjrzała mu się dokładnie. - Wiedziałam że to ściema. - powiedziała beztrosko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Agnes cofnęła się i wróciła po Emily - chodź może już do pokoju , nie przeszkadzajmy im.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 (edytowany) - Ale po co? Tu jest fajnie, a poza tym nie wyganiają mnie to nie muszę. - powiedziała z uśmiechem. Edytowano Sierpień 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts