Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes zauważyła nowego typka, którego nie widziała. podeszła do Elucururururu'ra przywitała się i przedstawiła . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - A czemuż to? Nie ma ostrza, nie jest nawet z metalu. To tylko zabawka do treningu. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes podeszła do Add'a - Ale jesteś 100% pewny, że reszta to też zabawki? nie żebyś jakąś resztę miał, ale w sumie nigdy nic nie wiadomo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zaczną wymyślać że chciałeś tym nastraszyć kolegów i takie tam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ja nic nie widziałem! - krzyknął Oz zakrywając sobie uszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Add spojrzał na nich podejrzliwie. - Czy wy grzebaliście w moich rzeczach? - zapytał. Obecnie wyglądał jak prawdziwy psychopata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Ale to nie ja! - mówiła cofając się - To nie ja wyciągnęłam coś z pod poduszki, gadaj z Emily... Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Night Fury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru odpowiedział Agnes - Miło poznać, Elucuru jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Nie... Oni się tylko wydurniają. - powiedziała. - Zamknij się Agnes! Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jeśli grzebaliście to pragnę was tylko poinformować że staniecie się honorowymi dawcami organów. - powiedział oschle i poszedł do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zamorduję cię kiedyś. - powiedziała do dziewczyny i wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - przepraszam, mówię to czego nie chcę nawet jeśli tego nie chcę . Wiem, to nie ma sensu, ale tego też nie chciałam mówić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki poszła w stronę pokoju. Idąc tam zastanawiała się nad wszystkim co mówiła ta kobieta na apelu. I nad słowami Agnes... "O co jej mogło chodzić?"-myślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru po przywitaniu wrócił do pokoju. Nie miał co robić, więc zajął się czytaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Add odwrócił się i poszedł do pokoju. Wszedł do środka i sprawdził czy wszystko jest na miejscu. Było. Albo po sobie posprzątali albo nie patrzeli. W międzyczasie Yuki wpadła na jakiegoś blondyna, zachwiała się i prawie upadła ale chłopak złapał ją, przez co ustała. - Wybacz, jestem nieco zamyślony. - powiedział ciepło. - Mogę wiedzieć jak ci na imię? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily po chwili się uspokoiła. - Dobra. Nie ma co się złościć. - powiedziała z uśmiechem do siebie, wzięła jakąś książkę i zaczęła czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki była nieco zmieszana. -Pprzepraszam, to moja wina. Chodzę z głową w chmurach... Jestem Yuki-powiedziała trochę nieśmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Jestem Mark. Miło mi poznać. - powiedział uśmiechając się. - Nie wiesz może gdzie jest pokój numer siedem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Chwilę po tym jak Add odszedł Oz spóścił głowę. - Nawet nie wie z kim zadziera... - szepnął pod nosem po czym się wybrostował i wybuchną płaczem. - Teraz się boję wrócić do pokoju! - krzyknął. Skłamał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Tak, zaprowadzę Cię-powiedziała i nieświadomie chwyciła go za rękę i zaprowadziła pod pokój 7. Dopiero pod pokojem zorientowała się, że trzymała go a rękę i natychmiast go puściła. -To ten pokój-powiedziała rumieniąc się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Oz... Oz... Ale to nie powód by płakać, to nie ty wziąłeś tą walizkę tylko Emily więc nic ci nie grozi. em. chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Dziękuje. - uśmiechnął się. - Jeśli będziesz kiedyś chciała to możesz mnie odwiedzić. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Dobrze... Ty też. Mieszkam w pokoju 5-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Blondyn uśmiechnął się. - Jeszcze raz dziękuje. Jeśli pozwolisz, idę już się rozpakować. - powiedział. - Do zobaczenia. - pocałował Yuki w rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) Ale ja dzielę z tym psuchopatą pokój... - kontynuował mówiąc przez łzy. - Do mnie ma najbliżej Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts