Dofus Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (( teraz tak wyglądam )) Cześć jestem Misiek - powiedział do Marka gdy wszedł do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Zaraki wszedł do budynku internatu. - To teraz gdzie jest sekretariat.- mruknął do siebie rozglądając się po korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Zaraki zauważył jakąś kobietę. Podeszła do niego. -Dzień dobry. Zapewne jesteś nowy. Podaj mi swoje imię i nazwisko.-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Dzięki za pomoc. - powiedział Add wychodząc z pokoju i idąc do siebie. Prawie natychmiast po wyjściu zerwał opatrunek, wyczuł jednak innego demona którego nie znał więc poszedł w jego kierunku. - O tak, zapomniałem. - powiedział Mark, - To idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 -No, chodź-powiedziała, złapała Marka za rękę i poszła z nim do swojego pokoju. -Cześć wszystkim. Chciałam was kogoś przedstawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Też nie mam tu po co siedzieć. Chyba, że nie przeszkadzam, a w towarzystwie milej - rzekł Elu i się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Hej nowy, Yuki to ten twój chłopak od wierszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Ćwicząc w pokoju, nie da to takich efektów jak powinno - pomyślał i wyszedł ćwiczyć do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Yuki przewróciła oczami. -Tak, to ten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Mark uśmiechnął się przyjaźnie. - Jestem Marcus Drake, ale Mark wystarczy. - przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Agnes Cooper - przedstawiła się i podała mu rękę - a więc ty i Yuki...chodzicie ze sobą? - zapytała dziwnie się uśmiechając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Tymczasem Misiek wrócił i położył się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 -Kempachi Zaraki.- przedstawił się chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) - Cześć Mark, jestem Emily. - powiedziała z uśmiechem. - Miło mi cię poznać. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 -Nie. Znaczy... nie wiem. Czy my ze sobą chodzimy?-zapytała zmieszana Marka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dofus Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nagle misiek obudził się - coś mi mówi że ktoś jest w holu głównym - powiedział sam do siebie i ruszył do holu, gdy tylko wyszedł z za rogu ujrzał białowłosego chłopaka. Podszedł i przedstawił się - Cześć jestem Misiek - i zapytał a ty ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 -Dobrze, twój pokój to pokój numer 7.-odparla kobieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Agnes zaczęło się nudzić, poszła do pokoju nr. 6 sprawdzić czy znajdzie tam Oz'a Stanęła przed drzwiami i zapukała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Mark wzruszył ramionami. - Chyba można tak powiedzieć. - przyznał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Tym czasem Oz od samego rana siedział na łóżku(( :3 )) - Kto tam? - spytał odpowiadając na pukanie. ((Zmieniłam mojej postaci rasę jeśli nie wspominałan D: )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - To ja Agnes, mogę wejść? Czy mam sobie postać za drzwiami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Wchodź. O ile nie zamkneli mnie na klucz... - odpowiedział chłopak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Agnes weszła do środka. - Wiesz, Add coś sobie zrobił i w pokoju wszyscy się zebrali on się wygadał, że jest demonem, przypadkiem bo powiedział ,,tym czym jestem" i później Yuki ujawniła swoje uszy i teraz większość nie jest normalna i wie, że inni też nie są, ale jest tu dwóch nowych typów, kręcą się tu a ich tam nie było bo nie pozwolili mi ich wpuścić , no i to tyle. Więc nie muszę już zakrywać przy nich kocich uszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - To dobrze. - Oz się uśmiechnął. - Ale oni wciąż nie wiedzą, że ja też nie jestem "normalny", prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 - Cóż, nikt nic o tobie nie wspominał, to źle? Tylko Add coś dziwny jest bo wyczuł elfa i dwa kotołaki bo ma na nas alergię...poza tym pewnie wie, że jesteś.... em... ty jesteś demonem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts