Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Emily stanęła na równe nogi. Podeszła do Add'a i ot tak go przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Add zdziwił się, nie miał wcześniej okazji doświadczyć czegoś takiego ze strony śmiertelników. Co prawda przytulał się ale na ogół były to sukuby, nie ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Emily uśmiechnęła się. Rzadko miała okazję się do kogoś przytulać, więc sprawiało jej to ogromną radość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - To w sumie całkiem miłe... - stwierdził. - Ale to aż dziwne że taką reakcje kieruje do mnie ktoś kto nie jest demonem... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Dziwne? Czemu niby? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ludzie na ogół nie lubią demonów, a nawet jeśli to żeby aż przytulać? Jestem chyba jednym z nielicznych demonów który jest w takiej sytuacji. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ja po prostu lubię się przytulać. I nie jestem taka jak inni ludzie. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ta, fakt, jesteś inna. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No widzisz. Mówiłam. - zaśmiała się. - Ja zwyczajnie jestem sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) Add uśmiechnął się pod nosem. - Fakt. - powiedział. (( Chwila, czy Emily go wciąż nie puściła? )) Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 [ Puściła... Albo nie... Nie wiem xD ] - No. I nikt mi nie może zabronić cię przytulać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - A tego to już nie wiem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Nie-e! I koniec! Ja robię co chcę i kiedy chcę! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No dobrze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Emily weszła na jedno z drzew i usiadła na dość grubej gałęzi. Po chwili przechyliła się do tyłu i zaczęła zwisać głową w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Chyba coś stało mi się z tym złamanym żebrem. - stwierdził masując się w miejscu złamania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - O jeny... A co? Bardzo boli? Może wróćmy już do internatu, położysz się. - powiedziała, usiadła z powrotem i zeskoczyła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Nie, nie trzeba. Nie umrę od tego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No tak... Ale na pewno nie chcesz już wracać? Dobrze by było żebyś odpoczął. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Nie musisz się o mnie martwić. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 (edytowany) - To prawda. Nie muszę, ale mogę. - powiedziała. Edytowano Wrzesień 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No tego w sumie nie mogę zabronić. W każdym razie, nic mi nie jest. Nie przejmuj się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Na pewno? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - Ta. Będę żył. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 - No dobra. - powiedziała i uśmiechnęła się, po czym usiadła pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts