Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki idąc na aule zobaczyła znajomego chłopaka. To był Add. -Cześć-powiedziała trochę nieśmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru jako iż całą noc nie spał był gotowy do wyjścia. Od razu skierował się na aulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Cześć. - mruknął oschle. Add nie należał do przyjacielskich osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Yuki postanowiła już się nie odzywać. Po chwili obaj dotarli na aule. Teraz trzeba było czekać na rozpoczęcie apelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Add oparł się o ścianę w auli. - Niech ta baba się pośpieszy... - powiedział pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Emily zerwała się z łóżka, doprowadziła się do porządku i popędziła na aulę. - Cześć. - powiedziała z uśmiechem do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) -Hej-odparła -Gdzie reszta? Zaraz się zacznie Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Elucuru stanął pod ścianą na auli i zaczął patrzeć się na utworzoną małą grupkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Może wrócę do pokoju i obudzę Agnes. I Oz'a przy okazji. - powiedziała. Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -No dobra-powiedziala ale mysl ze ma zostac sama z Add'em ją niepokoila. Zauwazyla jakiegoś chlopaka i postanowila do niego podejść. -Cześć. Ty tez jestes tu nowy? -zapytala [Tak tak, to ty Elfie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - To ja zaraz wrócę. - powiedziała i ruszyła w kierunku pokoju. Postanowiła zacząć od Oz'a. Z nim będzie prościej. Uchyliła drzwi do szóstki. - Darmowe ciaaaaaaastka! - krzyknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes usłyszała, że ktoś obok drze się o ciastkach, ubrała się itd. i wyszła z pokoju po czym zobaczyła Emily. - Meh, myślałam, że to ciastka... - mówiła - wszyscy już wstali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - O, Agnes! Wstałaś. Właśnie próbuję obudzić Oz'a. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Co ty na to by tak może miło i przyjaźnie podejść... i wypierniczyć mu łóżko!? Jak nie to nie , spoko.... przeżyję. Tylko jak się obudzi to nie mów mu , że chciałam go łóżkiem zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 (edytowany) - Dobrze, nie powiem. - zaśmiała się i znów wychyliła się przez drzwi do pokoju. - Oooooz! Wstawaj bo nie dostaniesz tych ciastek! Edytowano Sierpień 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Tak właściwie to nawet jak wstanie nie dostanie ciastek... cóż.. ja nie dostałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Ciii... Bo usłyszy. - powiedziała. - Jak mi pomożesz wyciągnąć go z łóżka to dostaniesz ciastka i lizaka w gratisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Tak, dokładnie. Miło poznać, jestem Elucuru. A ty? - zapytał pogodnie elf. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Agnes przewróciła oczami. - Dobra, daj mi czas to coś wymyślę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Zaraz zaczyna się apel. Nie ma czasu. - powiedziała i weszła do pokoju. - Wstawaj Oz bo zrzucę cię z łóżka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 -Ja jestem Yuki-powiedziała trochę nieśmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Oz powoli otworzył oczy. Na razie niecze nie świadom patrzył na Agnes i Emily. Po chwili jak się rozbudził zerwał się z łóżka. - Gha! Co wy tu robicie?! - spytał lekko spłoszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Wszyscy już sobie poszli, a Emily wróciła by nas obudzić, niesamowite, no nie? Przebierz się i chodź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Wstawaj Oz, wszyscy czekają. - powiedziała i usiadła na łóżku Add'a. Oparła się ręką o poduszkę. Pod spodem poczuła coś twardego. - Co to... - mruknęła i wyciągnęła z pod niej jakąś dziwną torbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 - Emily... Może lepiej to zostaw, co? Nie chcemy później kłótni .. z Wiesz Kim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts