Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Dobra, tu niedaleko jest knajpka z taco więc kupię każdemu. Chyba że chcecie jakieś specjalne zestawy. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Ja nic konkretnego nie chcę. Jestem po prostu strasznie głodna... - mruknęła Emily. - Ja też nie, tylko wracaj szybko. - powiedziała Lorence i pocałowała Jonathana w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - W porządku. To lecę. - powiedział chłopak i wyszedł z pokoju, udał się szybko do pobliskiej knajpy, zamówił trzy duże zestawy, po jakiś 20 minutach wrócił. - No, jestem. - powiedział i postawił na stoliku torbę z jedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 (edytowany) - Dzięki. - powiedziała Emily i usiadła na krześle. Lorence usiadła na sąsiednim łóżku, które było puste. - Dzięki kochanie. - Powiedziała z uśmiechem. Obie zaczęły jeść. Edytowano Lipiec 31, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Jonathan wyjął ostatnią porcje i zaczął jeść. - Niezłe całkiem. Meksykańskie jedzenie jest całkiem smaczne. - stwierdził Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Minął kolejny dzień, dochodził wieczór. Nie wiele się zmieniło od dnia poprzedniego. Law wciąż się nie obudził, a Emily tkwiła przy nim praktycznie cały czas trzymając go za rękę i wyczekując aż ten otworzy oczy. Nie chciała ani na chwilę wyjść z pomieszczenia, nawet starała się nie zasypiać. Ciągle się rozbudzała, ale mimo to, przespała kilka godzin. Nawet jeśli pielęgniarki albo lekarze wyganiali ją z sali albo mówili, by wróciła do domu żeby się porządnie wyspać, ta nie słuchała tylko odmawiała. Nikt nie miał szans nawet siłą wyprowadzić ją stamtąd. Obecnie Emily siedziała na łóżku i patrzyła na śpiącego chłopaka. Poprawiła mu poduszkę pod głową i usiadła na krześle opierając głowę o rękę. Lorence i Jonathan wynajęli pokój w hotelu całkiem nie daleko szpitala. Woleli na razie nie wracać do domu, póki wszystko nie będzie w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Po pewnym czasie takiego leżenia Emily poczuła że coś dotyka jej dłoni, jak się okazało że była to dłoń Law'a, który to, zaczynał się przebudzać. Po chwili otworzył oczy. - Emi... - mruknął tylko cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Gdy Emily usłyszała swoje imię podniosła głowę i popatrzyła na Law'a, a gdy zobaczyła że otworzył oczy łzy spłynęły jej po policzkach. - Law! - zawołała i zerwała się z miejsca. Przytuliła go, nie za mocno, gdyby coś go bolało i pocałowała go delikatnie. - Tak się bałam że się nie obudzisz... - powiedziała cicho głaskając go delikatnie po głowie. Łzy wciąż ciekły jej z oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 Law przytulił dziewczynę. - obiecałem że cię nie zostawię. I przepraszam że tak długo zajęlo mi znalezienie ciebie. - powiedział czując że sam zaczął płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Najważniejsze że już wszystko dobrze... No i... Ja też przepraszam za to... Przez to wszystko prawie się wykończyłeś... - powiedziała cicho tuląc się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - To nie twoja wina. - powiedział tuląc dziewczynę. - już jest dobrze. Już dobrze... - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 31, 2015 Share Napisano Lipiec 31, 2015 - Kocham cię i tak się cieszę że już wszystko jest dobrze... Tak bardzo tęskniłam... - powiedziała cicho starając się nie płakać, ale nie potrafiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Ja też tęskniłem myszko. - powiedział, po chwili spojrzał dziewczynie w oczy. - Kocham cię. - powiedział i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily odwzajemniła pocałunek. - Law... Powiedz mi, potrzebujesz czegoś? Jesteś głodny albo chce ci się pić? - zapytała przyglądając mu się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Trochę chce mi się pić. - powiedział do dziewczyny, po chwili zaczął delikatnie głaskać ją po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - To ci zaraz przyniosę, dobrze? - zapytała wycierając policzki i nie czekając na odpowiedź poszła do szpitalnego baru i kupiła mu sok jabłkowy ze słomką i wróciła do sali. - Już jestem Króliczku. - powiedziała podając mu sok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Law wziął sok. - Dziękuje myszko. - powiedział i uśmiechnął się do dziewczyny, po chwili trochę się przesunął. - Położysz się ze mną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily zastanowiła się. - Naajpierw pójdę po kogoś żeby cię zbadał, kazali dać mi znać kiedy się obudzisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Szkoda... chciałem z tobą poleżeć chociaż trochę, no ale dobrze. A właśnie, co z Lorence i Jonathanem? - zapytał Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Są w hotelu nie daleko. Za niedługo przyjdą. - powiedziała z uśmiechem. - Zaraz wrócę. - powiedziała i wyszła. Po chwili wróciła z lekarzem, który przebadał Law'a. - Masz bardzo silny organizm. - mówił. - To dobrze, szybko zdrowiejesz. Co nie zmienia faktu że musisz zostać tu jeszcze kilka dni. - powiedział i gdy skończył badania wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - No, to teraz już możemy poleżeć razem? - zapytał Law po wyjściu lekarza. Miał nadzieje że Emily zechce z nim poleżeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Dobrze, teraz możemy. - powiedziała Emily z uśmiechem, zdjęła buty i położyła się obok Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Law przytulił się do dziewczyny. - Muszę cię pilnować kochanie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 Emily przytuliła Law'a. - A ja nie mogę pozwolić żebyś się więcej zamęczał... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 1, 2015 Share Napisano Sierpień 1, 2015 - Dla ciebie warto. - powiedział i pocałował dziewcze w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts