BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (( I co ja mam robić? Atakować Rin'a?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 ( heh za dużo naraz się dzieje. Niestety ale odpadam. Jeszcze teraz będę miał trochę na głowie. Życzę miłej gry. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin odskoczył i wylądował obok Zygfryda, oczyścił jego organizm z narkotyku za pomocą magii leczniczej. Odskoczył od niego. - Dawno nie walczyłem, dobra chodźcie. - Uśmiechnął się przyjacielsko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) ((Dzięki Phoenix)) -Co? Gdzie? Kiedy?- Zygfryd chwilę dochodził do siebie- A sorry, że wziąłem narkotyk, ale heroina sprawia, że nie czuję bólu. Wracając do walki. Ostrze Cienia!- krzyknął i rzucił się na Rin'a jednocześnie wyciągając ukryte ostrze Edytowano Listopad 7, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Ruszył do walki, uderzył Zygfryda w ramiona w mięśnie tak by chwilowo zatrzymać ich pracę. Odskoczył na 5 metrów i patrzył jak Zygfryd radzi sobie z brakiem sił w ramionach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 [Nie lubię kiedy ludzie nie zwracają na mnie uwagi kurde >.>] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 ((Nie wiem czy powinienem mieć skille więc zaatakuje i Dantego i Rina )) - Negatywna sfera. - powiedział po chwili Law, oślepił każdego. - Nah mate. - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 ((Szeregowa, Dante chyba ominął twój cios, jeśli się nie mylę, radzę zaatakować ponownie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (( Szeregowa ja cię nie zignorowałem tylko odskoczyłem od twojej postaci )) Rin zamknął oczy i zaczął słuchać, jeśli nie może widzieć poradzi sobie jedynie słuchem. Stał nieruchomo jak kamień. Czekał i słuchał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 [ >.> Jestem ślepa kurde... Nie widziałam tego >.>] Emily tylko uśmiechnęła się do Rin'a. - Nie uciekaj cukiereczku~ - zaśmiała się i znowu zaczęła iść w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin usłyszał kroki, widział też że na pewno wiedzą że jest ślepy ale Rin wiedział że nie wiedzieli tego że potrafi widzieć uszami. Słyszał zbliżającą się osobę lecz nadal stał w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante wsłuchał się w otoczenie. Po chwili wszedł na dtzewo czekając na powrót wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Zygfryd zaczął nucić i jednocześnie tańczyć( Zygfryd ma nadzieję, że nikt go nie widzi): "I hate what I´ve become The nightmare´s just begun" "It's hiding in the dark It's teeth are razor sharp There´s no escape for me It want's my soul it want's my heart No one can hear me scream Maybe it's just a dream Maybe it's inside of me" ((http://www.tekstowo.pl/piosenka,skillet,monster.html stąd to wziąłem ; piosenka idealnie określa uczucia Zygfryda )) Edytowano Listopad 7, 2014 przez RexCrusader 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (( +1 Rex za piosenkę :3 )) Rin czuł jak ktoś w oddali tańczy i słyszał że też śpiewa. - Co wy robicie - Zapytał Rin zdziwionym głosem - Mieliście mnie atakować. - Zapewne teraz wracały siły Zygfrydowi. (( Lucypher uzupełnij listę uczestników :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 [ Skillet <33 ] Emily zaśmiała się i odwróciła się do Zygfryda. - Nie wygłupiaj się tylko mi pomóż. - powiedziała. - Zwiększona siła! - zawołała, podbiegła do Rin'a i uderzyła go pięścią w brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin wyczuł zbliżającą się aurę diablicy i złapał rękę lecącą w jego brzuch nie powstrzymał jej do końca. Gdy go uderzyła uśmiechnął się tylko do dziewczyny. - Teraz moja kolej - Powiedział spokojnie - Furia Feniksa - Rin złapał drugą ręką dziewczynę, podniósł ją i cisnął przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Law stanął w stabilniejszej pozycji. Wycelował w Rina lewą ręką w której zaczęła zbierać się energia. Po chwili wokół Lawa zaczęła zbierać się elektryczność a potem kabel od słuchawek, jego kurka i włosy zaczęły trzepotać na wietrze którego źródłem była energia zebrana w jego ręce. - Łamacz Ciał - powiedział a Rina poleciał promień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin utworzył tarczę z ognia obok siebie tak by zablokować atak. Bardzo szybkim ruchem pojawił się za Law'em złapał go za nogi i wywrócił uśmiechając się dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Law wywrócił się, leżąc złapał nogami nogi Rina i wywrócił jego. Przygwoździł go do ziemi i uderzył raz w brzuch. - Anatomia pyłu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin nadal się uśmiechał co mogło wyprowadzić każdego człowieka z spokoju. Rin złożył ręce i zamienił się w ogień wyleciał spod Law'a i stanął na nogach znowu przybierając ludzki kształt. - hmmm co by tu jeszcze - Zaczął się zastanawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Emily podniosła się z ziemi i wzięła do ręki kamień. Wzięła rozmach i rzuciła nim w Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante zszedł z drzewa i uderzył Zygfryda lekko tak aby upadł. - Nie tańczymy. Tu jest walka.- powiedział ze śmiechem. (( Uzupełnione.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin dostał kamieniem. - Ałł to nawet zabolało - Rin nie zmieniał wyrazu twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Hahahah~ Trafiłami! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Zygfryd uśmiechnął się. Skoczył pełen wigoru i krzyknął. -Ostrze Cienia! Cios krytyczny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts