Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ehh nie krępuj się - Rin polał do kieliszków sake - Jeśli ci się żadna nie podoba to jaki jest twój typ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Podstawa diablica. Po drugie nie acha i ocha na mnie.- powiedział przechylając kieliszek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ja miałem taką - Rin uśmiechnął się - Rzuciła mnie, cóż nie pasowaliśmy do siebie. Ale wiesz robiliśmy te rzeczy - Rin był uśmiechnięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) - Ja pi****lę. Musisz mi to mówić?- zapytał i zaczął się śmiać. Edytowano Listopad 7, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin wypił zawartość swojego kieliszka. - Tak - Zaśmiał się - Co cię tak denerwuje, przecież to sama przyroda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante zaśmiał się.- Musimy wrócić no damy młodym zły przykład.- powiedział kiwając palcem jakby upominał Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ostatnia kolejka - Rin polał jeszcze raz sobie i Dante - No na zdrowie, wypił i wstał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Dante wypił do dna, złapał Rina pod ramię i wyszli razem z bitelką w ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Wiesz zawszę się zastanawiałem... - Rin zamyślił się chwilę - Czy to w porządku że wskrzeszamy martwych ludzi i robimy z nich diabły. Miałem taką jedną w rodzinie która za to mnie nie nawiedziła, oczywiście z czasem jej przeszło ale nadal nie mogę przestać nad tym myśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Tak na chłopski rozum. To nie ma sensu. Nigdy tego nie zrozumiem.- powiedział biorąccłyka sake i rozpinając koszulę tak że pokazał się tatuaż który miał na szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin wziął flaszkę z sake i też upił trochę. - To też chyba zależy od osoby w jakim jest stanie emocjonalnym. Nieturzy chcą takich przygód doświadczyć. Pamiętasz nasze wspólne treningi - Rin uśmiechnął się na samo wspomnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 Łochocho. Nigdy nie zapomnę.- powiedział. Gdy doszli do szkoły Dante wszedł i walnął się na. kanapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Rin usiadł na fotelu obok. - Ehh to były czasy - Rin westchnął - Szkoda że tak szybko to przeminęło. - Rin napił się jeszcze sake. - Ooo i bym zapomniał, Sairorg ma zamiar odwiedzić twoją rodzinę po jutrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 - Jak miło. Długo go nie widziałem.- powiedział kładąc się na kanapę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 - Ja jak byłem u niego codziennie musiałem z nim walczyć - Rin przetarł czoło - Robi się coraz silniejszy. (( Ja spadam jutro będę branoc Lucku ;3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 7, 2014 Autor Share Napisano Listopad 7, 2014 (( Jo też. Papatki. :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Ej. Law. Skup się! - powiedziała i zaczęła mu machać ręką przed oczami. - Nie zamyślaj się tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 - Bycie głową rodziny do czegoś zobowiązuje.- odpowiedział Dante biorąc jeszcze łyka sake. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Ano, idę jeszcze na spacer - Rin wstał z fotela - Tak czy inaczej możesz na mnie liczyć bratku - Rin wyszedł z budynku i poszedł ulicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - No to chodźmy. Tu niedaleko jest niezła kawiarnia. - powiedział i poszedł razem z Emily w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Podoba ci się bycie diabłem? - zapytała Law'a w drodze do kawiarni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - W zasadzie, jak na razie nie jest źle. W zasadzie to dzięki temu wciąż żyję. - stwierdził. - A tobie się podoba? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Nom. Nawet bardzo. - zaśmiała się. - Te całe boskie dary są świetne. Poza tym teraz różnimy się od reszty świata i to jest fajne. Lubię wyróżniać się z tłumu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 - Ta. Fajne. Chociaż wciąż nie wiem do końca jak działa ten mój. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Rin szedł drogą, akurat przechodził obok jakieś kawiarni i zauważył 2 młodych diabłów. Kogoś mi przypominają - Rin uśmiechnął się sam do siebie i ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts