Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law zdziwił się trochę, ale ucieszył się, odwzajemnił pocałunek. Po chwili odsunął głowę. - Czyli mam to uznać za tak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emily przytaknęła i uśmiechnęła się. - Od dzisiaj jesteś mój. Nikomu cię nie oddam. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin w końcu wstał. Ruszył do kościoła w którym znajdował się bezpański demon którego Rin miał zniszczyć. Gdy był pod kościołem Rin wyczuł jego aurę. Wszedł do środka zakładając swoje rękawice. Bestia go zauważyła i ruszyła na niego i Rin zrobił to samo, potwór wyglądał jak pająk z ciałem człowieka. Rin rozpalił na pięściach ogień i uderzył potwora w twarz samemu dostając w żebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Law uśmiechnął się. - A ty jesteś moją księżniczką w takim razie. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin odskoczył od bezdomnego demona. Utworzył magiczny krąg i z niego wyleciało stado niebieskich błyskawic smażących potwora, gdy ten już nie miał sił Rin skończył go traktować piorunami. Pod demonem pojawił się krąg magiczny z którego trysnęła ognista ręką i wciągnęła potwora w kręg. - Robota skończona - Powiedział Rin nadal myśląc o Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence Lorence wciąż siedziała na ławce. - Mój powrót był niepotrzebny... - mruknęła, wstała i ruszyła przed siebie bez celu. Emily - To chyba najszczęśliwszy dzień mojego życia. - zaśmiała się i usiadła z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - To miło. - powiedział Law uśmiechając się. - W zasadzie to już pewien czas próbowałem cię zapytać. - przyznał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Serio? Czemu nie zapytałeś od razu? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Można powiedzieć że się bałem. Ale uznałem że skoro i tak wróciłem z martwych to w sumie czemu nie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Dobrze zrobiłeś~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ciesze się że się zgodzilaś. - powiedział Law uśmiechając się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jesteś najwspanialszym chłopakiem jakiego znam. Nie mogłam się nie zgodzić~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - A ty najwspanialszą dziewczyną. - powiedział uśmiechając się. Elesis Elesis ściągnęła nogi ze stołu. - Dasz mi klucz na strych? Muszę się przebrać i wykąpać. - powiedziała do Dantego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=N5c_2tDQryE Rin szedł chodnikiem gdy nagle przeszedł go dreszcz. Anioły - pierwsza myśl jaka przeszła przez głowę Rin'a. Spojrzał przed siebie i zauważył dwójkę mężczyzn. Byli uśmiechnięci. Rin cofnął się o krok. - Zobacz kogo tu mamy Zafaelu - Powiedział spokojnie pierwszy, na co drugi przytaknął. - Diabeł, trzeba będzie się go pozbyć. Rin nie chciał żeby reszta się teraz tu zjawiła musiał to zrobić sam. Wyskoczył na dach i zaczął uciekać w stronę pól za miastem, zobaczył że Anioły go gonią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis zatrzymała się w pół kroku. - Wiesz jednak poczekaj... - powiedziała do Dantego, założyła buty, wzięła miecz i pobiegła w miejsce z którego wyczuła dwa anioły. Jeden wydawał się jej znajomy. Biegła dość szybko, w pewnym momencie skręciła w jakąś uliczkę i stamtąd przy pomocy skrzydeł dostała się na dach. Wyczuła że anioły gonią Rina. W zasadzie nie interesowała ją pomoc jemu ale chciała zemścić się na jednym z aniołów. Po chwili ona zaczęła gonić ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Emi zaśmiała się i dopiła kawę. - To co teraz? Wracamy? - zapytała. Lorence Za Lorence pojawił się jej chowaniec. - Co się stało? - zapytał. - Czemu nie wracasz do reszty? - Bo nie chcę. Zbyt wiele się zmieniło... Nie pasuję tam... - powiedziała i spojrzała na niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - W zasadzie możemy. - powiedział dopijając kawę. - Chcesz już iść do domu czy raczej wracamy do szkoły? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante wyczuł anioły i ruszył za Elesis. Gdy zobaczył Rina przyspieszył.- Rin. Damy radę.- zawołał aktywójąc swój Boski Dar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin Odwrócił się w locie i wstrzelił kilka pocisków w stronę aniołów ci odbili pociski i dogonili Rin'a jeden go uderzył lecz Rin zdążył powstrzymać atak i tylko opadł na ziemię. Wyczuł że Elesis zmierza w tym kierunku. Był akurat na boisku szkolnym. - Furia Feniksa - Rin'owi zwiększyła się siła a zamiast zwykłych diablich skrzydeł pokazały się ogniste. Rin zaczął uderzać w pierwszego pięściami lecz ten bronił się mieczem który powoli pękał pod naciskiem pięści Rin'a. - Stwórz barierę żeby nikt nie mógł wejść szybko ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis po chwili zauważyła że Dante też zmierza w tamtym kierunku, jej zależało tylko na zabiciu jednego z tych aniołów. Po chwili spadła na niego przygważdżając go do ziemi. Zaczęła okładać go po twarzy, Po chwili chwyciła miecz i wbiła mu go w brzuch. Wyrazie ucieszył ją fakt że go zabiła. Po chwili wstała, wyciągnęła miecz i wbiła go w głowę anioła i przekręciła kilka razy. - Trup. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Chodźmy do szkoły. O ile w ogóle ktoś tam jest. - powiedziała i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nagle drugi anioł wystrzelił święty płomień w stronę Elesis i w ostatnim momencie Rin wskoczył pomiędzy nią i ogień przyjmując atak na siebie. - Chociaż tyle mogę zrobić - Powiedział ledwo wyciągnął przed siebie rękę i przed nim pojawiła się halabarda. Rin chwycił ją i zaczął obsypywać ostatniego anioła ciosami nadal się lekko paląc. (( Btw wygląd halabardy )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante stworzył barierę. - Uwolnienie.- warkbął i przemienił się w wielkiego błękitnego sokoła który spalił anioła na proch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin skończył się palić, zniknęła jego halabarda. - Dante wracam do swojego mieszkania, jutro się z tobą skontaktuje odnośnie tego treningu muszę sobie rany połatać, do jutra - Powiedział i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis - Załatwiłam to co chciałam. - powiedziała i poszła do szkoły. Dotarła tam w miarę szybko, usiadła na kanapie i czekała aż Dante da jej klucz na strych. Law również wstał. - Ta chodźmy. - powiedział i ruszył razem z Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts