Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie ważne i tak byś nie zrozumiał. - powiedziała. Po chwili obok niej usiadł biały lis. Lorence wzięła go na ręce i pogłaskała go po głowie. - Przynajmniej ty mnie nie zostawiłeś Xerx... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - O to będę musiała ciuchy normalnie zmienić. Poproszę Chunga żeby je przyniósł... - stwierdziła. Law - Jeśli ci się w sumie nie chce iść nie musimy. - powiedział. - Ale jeśli chcesz to się ubierz i pójdziemy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Dante odwrócił się.-Rozumiem wiele rzeczy. Ale skoro nie chcesz mi powiedzieć to nie.-powiedział wchodząc i zatrzaskując drzwi za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Oj nie musisz, ty zawsze ładnie wyglądasz - Powiedział Rin - Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To ja się zbiorę i pójdziemy. - powiedziała z uśmiechem. - Tylko daj mi chwilkę, oke? Lorence w ogóle nie zwróciła uwagi na Dantego, nawet nie zauważyła że wyszedł. Wstała, wyszła na górę i zamknęła się w jednym z pokoi. Miała ogromną ochotę się rozpłakać, ale tego nie zrobiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Dante wyszedł na dwór aby zapalić. Wziął duży wdech. Od razu się rozluźnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Law - Pewnie. - powiedział uśmiechając się. - Poczekam. - powiedział i usiadł na kanapie. Elesis - Nie no, i tak muszę się przebrać więc daj mi chwilę. - poprosiła. Po chwili z portalu wyszedł Chung. Wyglądał doroślej niż kiedy dało się go widzieć ostatnio. Trzymał na plecach torbę. - Cześć Rin. - przywitał się. Podał Elesis torbę a ta weszła do łazienki i przebrała się szybko, poprawiła nieco włosy i po chwili wyszła. - Ok. Gotowa. - powiedziała. ((Więc, ubiór Elesis i jej fryzura I wygląd Chunga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Hej, hmm ładnie jak zawsze chociaż bez nich było by fajniej, dobrze ruszajmy - Rin uśmiechnął się i ruszył w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Emily poszła do swojego pokoju, ubrała koszulkę, krótkie spodenki i jej ulubioną bluzę z wystającymi uszkami na kapturze. Po chwili wyszła z pokoju i spojrzała na zegar. - Ejj. Mamy przecież być za chwilę pod szkołą... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - No to weźmiemy na wynos. - powiedział Law wstając. Podszedł do Emily i naciągnął jej kaptur na głowę. Uśmiechnął się. - Uroczę. - powiedział śmiejąc się. Elesis - Ja wiem że wolałbyś bez, ale nie wyjdę nago na miasto. - powiedziała. Po chwili wyszła razem z Rinem, ręce miała skrzyżowane na piersiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Emily zaśmiała się. - Wiem~ - powiedziała. - A teraz chodź. - powiedziała, chwyciła go za rękę i wyszła z domu zamykając drzwi na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin zamknął drzwi za sobą i razem z Elesis ruszyli w stronę szkoły. - Jutro zaczniemy młodych szkolić, jedziemy do letniej posiadłości rodu Bael. - Rin się uśmiechnął. - Są tam koedukacyjne gorące źródła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Law poszedł posłusznie za Emily. - To tu niedaleko jest subway. Zamówimy tam po kanapce i pójdziemy do szkoły ok? - zaproponował. Elesis zaśmiała się. - O widzę że się z tego powodu cieszysz. - powiedziała. - I sądzę że nie tylko ty się będziesz cieszył. - powiedziała, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Nagle Rin ją objął od tyłu. - Pójdziemy jak wszyscy pójdą spać głuptasku - Rin mówiąc to pocałował Elesis w szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Oke~ - odpowiedziała i przyciągnęła się. - Geez... I pomyśleć że gdybyś nie przyszedł ja pewnie nadal sterczałabym w łóżku. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) - Zostałem budzikiem? - zapytał Law z uśmiechem. Po chwili skręcił wraz z Emily na ulicę gdzie był Subway, wszedł do środka. - Ta zwykła jest dobra jeśli chodzi o śniadanie. - powiedział. - Bardziej myślałam o Dante i Lorence. Chyba mu się podoba. - stwierdziła Elesis. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Hmm to dobrze, pamiętasz Jonathana? Nie pamiętam jak to było, czy ty przyszłaś jak jeszcze on był czy już jak odszedł, no tak czy inaczej ona i on chcieli być razem a teraz się od niej odwrócił. Współczuje jej i chyba kiedyś złoże mu wizytę. - Rin brzmiał groźnie wymawiając 4 ostatnie słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Spotkałam go... po mojej śmierci podróżowałam trochę i jak trafiłam do Szwecji to się poznaliśmy dokładniej.. Podszkolił mnie trochę w walce mieczem... i wiesz. Jeśli chcesz z nim pogadać to radzę ci odwiedzić Walhalle. - powiedziała. - Powiedział jej to żeby go znienawidziła. Wiedział że w ten sposób nie będzie zamartwiać się jego śmiercią... - powiedziała. - Jakieś dwa tygodnie temu zmarł. - wyjaśniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Tak. Oficjalnie jesteś moim budzikiem. - zaśmiała się. - Oke, ta może być~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Ohh, więc to tak. Ale dlaczego dołączył do Walhali nie rozumiem jego poczynań - Rin i Elesis doszli do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Law zamówił dwie kanapki. Po chwili gdy zamówienie zostało zrealizowane podał jedną kanapkę Emily. - To się lepiej teraz pośpieszmy. - powiedział do Emily, złapał ją za rękę i wyciągnął z subwaya. - Choroba... białaczka dokładniej. Zachorował gdy był jeszcze człowiekiem ale nie wykryto jego choroby. Gdy był demonem była już na tyle zaawansowana że nie można jej już było wyleczyć a jedynie spowolnić. - powiedziała. - A że to nord to Valhalla. - dodała. Edytowano Listopad 10, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) [ Ej to niech ktoś później powie Lorence co się stało Jonathanowi oke? xdd ] Emily przytaknęła, wzięła kanapkę i popędziła za Law'em. Edytowano Listopad 11, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Opowiesz to Lorance czy ja mam to zrobić - Zapytał się Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Powiem jej... Mam jej jeszcze do przekazania rzecz od niego. - powiedziała. Po chwili Law i Emily byli już pod szkołą. weszli do środka. - Okej. Chyba zdażyliśmy.- powiedział dokańczając kanapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) - Ale zrób to tak żeby łagodnie to przyjęła ja idę do Dante zaraz Sairaorg się pojawi. - Rin wszedł do szkoły - Dante gdzie jesteś. (( Idę spać, branoc )) Edytowano Listopad 10, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts