Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Zrobiła się trochę bardziej nie posłuszna - Kura polizała Rina po nosie - Hej to już za wiele - Rin odesłał kocice do jej wymiaru. - Ehh co ja mam z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Emily usiadła obok Law'a. - Słodki ten kotek. - powiedziała do Rin'a i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Ha, wolał bym posłusznego starego Kuro ale mam teraz ją, no nic muszę się z tym pogodzić. Tak czy inaczej dzięki. - Rin skończył połowę papierów które miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - A mój Chung stał się tylko doroślejszy. Jest w sumie spoko. - stwierdziła Elesis. - A ty Law masz już chowańca? - zapytała. - Nie mam... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dante oddał mu wypełnionął drugą połowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Dzięki - Rin dokończył co miał podstemplował i magicznym kręgiem spalił papiery wysyłając je do zaświatów. - Mamy cały dzień wolny, co by tu porobić - Rin położył się na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dante zapalił papierosa i usiadł w otwartym oknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Lorence usiadła na fotelu. - A Xerxes wcale się nie zmienił. - zaśmiała się Lorence. Do pokoju wskoczył biały lis i popędził w stronę Lorence. Usiadł obok niej i wsadził łapkę do kieszeni jej bluzy próbując wyciągnąć z niej cukierka. - Jak zwykle tylko by wyżerał ludziom słodycze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Jak go tak nauczyłaś - Rin zaśmiał się - To teraz masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 W pewnym momencie do Elesis podszedł duży pies wyglądający na huskiego. W sumie bardziej wilk. Podszedł do Lorence i spojrzał na nią. Potem na Xerxesa. Po chwili zmienił się w człowieka. - Hej. - powiedział uśmiechając się. - Dawno się nie widzieliśmy Xerxes. - dodał. ((Nie pamiętam czy dałem zdjęcie ludzkiego Chunga >.> sooo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) - No właśnie ja go niczego takiego nie uczyłam. - zaśmiała się. - Raz mu dałam ciastko, to sam się dobrał do reszty słodyczy. Dać mu palec to weźmie całą rękę. Lis po chwili przemienił się w człowieka. - O, cześć Chung. - powiedział z uśmiechem. - Jak ci życie płynie? Edytowano Listopad 11, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Normalnie. Jak na psa. - stwierdził Chung. Elesis westchnęła. - Więc jutro jedziemy na obóz ta? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Ta.- odpowiedział Dante wypuszczając dym nosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Nie martw się Chung, ja mam tak z Kuro - Zaśmiał się Rin po czym wstał - Zapomniałem coś z domu, zaraz wrócę - Rin wyszedł z szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - Dobra, ja znikam. - powiedział Chung i pochwili zniknął. Elesis wyciągnęła paczkę papierosów i wzięła jednego. - Mogę zapalić co nie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Jak ja palę to raczej wiadomi, że tak.- powiedział Dante wypuszczając kłąb dymu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Xerxes dalej siedział na fotelu obok Lorence. Wyciągnął z jej kieszeni cukierki. - No, mówiłam. On robi co chce... - mruknęła przewracając oczami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Rin wszedł do domu. Wyciągnął zawiniątko i odpakował. Był to pierścień, artefakt rodziny Bael. Rin odetchnął głęboko. Zawiesił pierścień na wisiorku i założył na szyję zakrywając ubraniem tak by nie było widoczne. Zabrał książkę ze stołu i wrócił do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Dante spojrzał na Rin'a.- Miałeś mi coś pokazać.- powiedział ze spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Rin uśmiechnął się tajemniczo. - Potem - Usiadł na kanapie i zaczął czytać. - Potem ci pokaże, przyrzekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Elesis zapaliła papierosa. Wciągnęła powietrze i wyciągnęła dym. Westchnęła. - Nudzi mi się... - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Jutro nie będzie ci się nudzić.- burknął Dante patrząc przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - To może jak nam się nudzi to może na piwo pójdziemy - Zasugerował Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 11, 2014 Autor Share Napisano Listopad 11, 2014 Ale że wszyscy?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 - To dzieciarnia zostaje. A dorośli idą się nachlać. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts