Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Rano Emily obudziła się na kanapie, wstała, zrobiła co trzeba, wzięła plecak i wyszła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Zygfryd był przed salą od histori i był lekko pijany( lekko, po siedmiu piwach). Na widok Dante uśmiechnął się i spróbował podejść do niego, ale się potknął i upadł na ziemię. A po chwili słychać było "Hhhhhh". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Law, wstał rano, ubrał się, zjadł śniadanie i wyszedł z domu. Idąc dostrzegł Emily. - Emily! - zawołał za nią i zaczął szybciej iść żeby ją dogonić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Emily odwróciła się i stanęła w miejscu. - O, hej Law. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Co u ciebie? - zapytał z uśmiechem. - I jak ogólne samopoczucie? - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante pomógł Zygfrydowi wstać. - Piłeś?.- zapytał z wyrzutem. Zrobił krótki ruch ręką a chłopak wytrzeźwiał.- Lepiej?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - A no wiesz, jak zwykle. Rodzice w pracy, w domu pusto więc trochę nudno... Ale przecież to nie ważne. A samopoczucie to... E... Raczej takie samo jak zawsze. Nic się nie zmieniło~ - powiedziała i uśmiechnęła się. - A co u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Oprócz lekkiego bólu głowy wywołanego za wysokim ciśnieniem jest ok. - powiedział. - Ojciec w pracy, matka w pracy czyli normalka. - dodał. - O której dziś kończysz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 -Dzięki, Dante. Czy ja piłem? Wypiłem siedem piw w ciągu 20 minut!- Zygfryd zauważył, że krzyczy, więc zciszył ton głosu i powiedział- Co u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Eeee... Nie wiem... Chociaż... Eeeemmm... Chyba o 15... Jakoś tak, chyba. - powiedziała. - A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - A nic, tak się ciekawie czy masz później czas. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Ano mam czas. Nawet sporo tego czasu~ - powiedziała. - Ej a może przyjedziesz do mnie wieczorem? Obejrzymy jakiś film czy coś~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - Bardzo chętnie. - powiedział uśmiechając się. - w sumie to chciałem cię zaprosić na kawę ale skoro tak to wpadnę. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - To świetnie. - zaśmiała się. Powoli dochodzili do szkoły. - W takim razie przyjdź do mnie wieczorem, o... A nie wiem, przyjdź o której chcesz. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 - W porządku. - powiedział i uśmiechnął się. Gdy dotarli na teren szkoły Law zatrzymał się. - Cóż, tu musimy się raczej rozejść, mamy lekcje gdzie indziej. No to do zobaczenia później. - powiedział i uśmiechnął się do dziewczyny. Potem poszedł do swojej klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Emily pomachała mu jeszcze i poszła w stronę swojej klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante zostawił chłopaka i wszedł na dach szkoły i zaczął patrzeć w niebo zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Law dotarł do swojej klasy, usiadł w swojej ławce i czekał na rozpoczęcie. Zaczął bawić się długopisem. A chwilę później bazgrać coś na kartce. ((Sądzę że szkołę można pominąć.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Po chwili zadzwonił dzwonek i ruszył do klasy. W czasie przerwy obiadowej wszedł na dach by zjeść w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Law, w czasie przerwy obiadowej nie chciał siedzieć w budynku w którym było mu zbyt duszno. Postanowił że pójdzie na dach. Gdy już tam się znalazł i zobaczył Dantego machnął mu ręką na przywitanie. - Cześć. - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Kto je na dachu?!)) Zygfryd siedział w swoim ulubionym miejscu( czyli obok sali historycznej) i westchnął. Wyciągnął z kieszeni paczkę fajek, wyjął jedną i zapalił( w szkole!). -K***a, musze się napić. Kiedy już miał wstać, usiadł z powrotem i rzekł sam do siebie. -Zapomniałbym, nie moge pić, bo mam te jakieś ćwiczenia po szkole. Co ja mam następne? Aaa japoński. Ale mi się nie chce. Zygfryd poszedł jednak pod sale od japońskiego. ( przez przerwę obiadową nic nie zjadł!) ((co wy, pominąć szkołę? przeciw)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (1 o cholera ale polecieliście do przodu. 2. Mi tam obojętnie można pominą.) Yukito siedział przed szkołą. Nie pojawił się na spotkaniu, ponieważ nie miał ochoty się na nim pojawić. Natomiast teraz zajmował miejsce na ławce i czytał książkę. ( Sorry, że krótki ale mam trochę na głowie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 O, cześć.- przywitał Lewa. Po chwili teleportował się za drzewo które stało za Yukito. Wyszedł zza niego i podszedĺ do chłopaka.- Cześć. To ty nie byłeś na spotkaniu.- powiedział siadając obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Yukito podniósł wzrok ponad książkę. -Byłem zajęty czymś innym- Odpowiedział chłodno.- Chcesz coś ode mnie?- Zapytał nadal czytając książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 ((Law'a a nie Lewa... )) - A ten to jednak nie ma miłych wyjść... - stwierdził jedząc swoje śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts