Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 [ Ha! Nope! Nie pójdę! Bo mogę! Nie no dobra... Co mi znowu odwala XDD ] Lorence poszła za Rin'em do kuchni. - Ty chyba naprawdę nie rozumiesz... Martwię się o ciebie... Jeśli tak dalej pójdzie to się wykończysz. Nie możesz walczyć sam. Pamiętaj że czasem każdy potrzebuje pomocy. - powiedziała. - A teraz mi powiedz na co masz ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (( HA MEPHISTO )) Rin pomyślał chwilę. - Zrób coś od siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Rin usiadł na stołku - Gdybyśmy tam zostali to wszyscy byśmy zginęli Lorance. - Uśmiechnął się do niej - Cieszę się że się o mnie martwisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 ((Jedna kobieta to mu za mało... zrobię jeszcze trzy postacie kobiecie ok? )) Elesis w pewnym momencie otworzyła oczy. - Mam złamaną nogę... - mruknęła. Po chwili zaczęła przygryzać wargę. Po chwili przeklęła dość głośno. - Kto da radę nastawić mi nogę?! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 [ Uspokójcie się, jeden z drugim .,. ] - Lubisz naleśniki? No po co ja się pytam... Przecież chyba każdy je lubi. - zaśmiała się wyciągając wszystkie potrzebne składniki do zrobienia naleśników. Usłyszała wołanie Elesis. - Rin.. Idź jej może pomóż. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Okej - Rin wyszedł z kuchni i wszedł do pokoju w którym wcześniej spał. - Pomóc ci z nogą? Uleczę ją demoniczną magią, szybciej będzie. - Rin usiadł na kanapie. - Chodź pomogę ci się położyć się tutaj a potem dasz mi nogę i ją naprawię - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Elesis jakimś cudem wstała. W miarę stabilnie. Położyła nogę. - Wpierw i tak trzeba naprostować kość. - powiedziała. ((Takie pytanie, skoro są te pudełeczka z artefaktami to czy możliwy byłby zegarek który mógłby upozorować śmierć a następnie uczynić użytkownika niewidzialnym?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 Lorence zrobiła masę na naleśniki po czym zaczęła ją wylewać na rozgrzaną patelnię. Odczekała chwilę i zaczęła podrzucać naleśnikiem. - Tak dawno nic nie gotowałam. - zaśmiała się. ((mógłby upozorować śmierć)) [ Osz ty kradzieju D: ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (( No już nie przesadzajmy z tym powiedzmy że to są same bronie, miecze itp. )) Rin delikatnie chwycił nogę. - Przez chwilę zaboli - Rin ostrzegł i naprostował ją, uniósł ręce nad miejscem w którym było skręcenie i pod racami Rin'a pojawił się magiczny krąg który uleczył nogę. - Proszę bardzo, gotowe. - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 ((Ale niewidzialność na 6,5 sekundy. Ale ok. https://wiki.teamfortress.com/wiki/Dead_Ringer/pl coś takiego)) - Dzięki. - powiedziała. - Nawet nie wiem kiedy mi się to udało. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 (( Ale po kiego diabła D: ?? )) Rin się uśmiechnął i zbliżył się do Elesis i pocałował ją namiętnie w usta trzymając ją jedną ręką za buzie - Tak bardzo chciałem to zrobić - Uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 ((Ponieważ to jest zajebiaszczę .-. )) - Domyślam się. - powiedziała. - Ale jeśli jeszcze raz wykręcisz taki numer to możesz mi wierzyć że skończysz na grillu. I ten twój kurczak też. - powiedziała. ((Tak chodzi o feniksa Rina )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 - Uciekasz jest źle, ratujesz jest źle. Ja już was na prawdę nie rozumiem kobiet, ehhh - Rin uśmiechnął się, Jbril tylko parsknął na stwierdzenie Elesis - Ej ale wiesz że on jest ogniem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Masz mnie wcześniej poinformować jeśli będziesz pozorować śmierć. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Sam nie wiedziałem że tak to się potoczy, przestań się boczyć i choć coś zjedź - Rin uśmiechnął się do Elesis pocałował ją w policzek i wstał z łóżka. W tym momencie obudziła się Kuro popatrzyła się wokoło siebie i skoczyła na Rina przytulając się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Elesis wstała i poszła za Rinem. - Ale entuzjazm. - stwierdziła patrząc na Kuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Kuro zamieniła się w kota i usiada na ramieniu Rin'a. - Heh, teraz pewnie nie wróci do siebie tak szybko - Rin i Elesis wrócili do kuchni gdzie pachniało już naleśnikami. Rin'owi zaburczało w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Lorence położyła na stole talerze pełne naleśników z dżemem. - Law, idź na górę obudzić Emily i zapytaj czy też chce naleśniki. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - Było by miło gdyby Chung taki był... ale on to raczej za twardy na to jest. - stwierdziła. - Kurdę, Lorence, naucz mnie gotować... albo w sumie nie. Naucz Rina. - poprosiła Elesis. Law poszedł na górę. Wszedł do pokoju w którym zostawił Emily. - Hej, Emily. Jest kolacja. Naleśniki. - powiedział. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Co ja go będę uczyć. Rin przecież umie gotować. Prędzej to ja mogłabym się uczyć od niego. - powiedziała. Emily na słowo "naleśniki" od razu się obudziła i podniosła się. - Naleśniki? Gdzie? Gdzie? - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Hej naprawdę tak nisko oceniasz moje zdolności kucharskie - Rin zaśmiał się i uśmiechnął do Lorance - Mmmm przepyszne Lorance, robisz najlepsze ciasto do naleśników jakie kiedykolwiek jadłem. (( Cholercia mam ochotę na naleśniki )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Robisz lepsze naleśniki i inne tego typu rzeczy z ciastem. - powiedziała do Lorence. - A no. Lorence robi. Więc wstawaj, jak zjesz to pójdziesz spać. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 [ To se zrób Hahahah ] - No bo w końcu pracowałam w cukierni. - powiedziała z uśmiechem. - A właśnie, wie ktoś czy ta cukiernia wciąż funkcjonuje? Emily wstała, przeciągnęła się i zeszła na dół. - Naleśniki! - zaśmiała się, usiadła przy stole i zaczęła jeść. - Pyszne~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Prawdę mówiąc nie wiem... - powiedziała Elesis. Law zszedł na dół. - Łatwo cię wyrwać z łóżka Emily. - powiedział siadając obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Oj tam cicho~ - mruknęła. - Naleśniki są pyszne. Tak samo jak ciastka i cukierki~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak, czasami kupuje ich ciasta jak mam ochotę - Rin oparł się o krzesło. Kuro zeskoczyła z ramienia Rin'a i zmieniła się w człowieka. - Pokarmisz mnie - Kuro zrobiła słodką minę w stronę Rin'a i usiadła na jego kolanach który nie miał sił żeby powiedzieć nie i zaczął jej dawać kolejne naleśniki. (( Powinnaś przyjąć za to odpowiedzialność i zrobić mi je xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts