Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Dante spojrzał na niego.- Choć.- powiedział wskazując na dach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 Emily podczas przerwy śniadaniowej spacerowała po szkole. Nie była głodna. Usiadła pod jakąś salą czekając na następne zajęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 4, 2014 Autor Share Napisano Listopad 4, 2014 Gdy doszli na miejsce Dante wszystko mu wytłumaczył i pokazał swą diabelską wersję. Czekał na reakcję chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) Yukito zamknął książkę. -Mam nadzieję, że będzie warto- Odparł chłodno po czym wstał i udał się na dach. Po pokazie Lucyfera westchnął tylko. -Heh czemu miałem dziwne wrażenie, że to się źle skończy.- Powiedział.- Co zatem mam robić?- Zapytał Edytowano Listopad 4, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 ((Jego postać ma na imie Dante ._. )) Law dokończył śniadanie. Zszedł z dachu przy okazji mijając Dantego i jakiegoś chłopaka na scchodach. Szedł potem szkolnym korytarzem. W pewnym momencie zobaczył Emily, podszedł do niej. - Hej. I jak tam lekcje? - zapyyał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Emily podniosła głowę i uśmiechnęła się. - Jak zwykle. Nuuuuda jak nie wiem co... - powiedziała. - W dodatku spać mi się zachciało.. Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Law usiadł obok. - U mnie tak samo. - powiedział. . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Po lekcjach. Dante szedł do opuszczonej szkoły. Po drodze zapalił papierosa.- Ciekawe kto przyjdzie.- mruknął czekając pod drzwiami na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Po lekcjach Emily siedziała na ławce przed szkołą i rozmawiała z koleżanką. Pamiętała o tym że ma zaraz iść do opuszczonej szkoły, ale stwierdziła że ma jeszcze trochę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Dante założył słuchawki i zaczął nucić. - Ubijemy, oprawimy piękny kawał wołowiny i powiesimy cię na haku wole znów. Podzielimy, oprawimy piękny kawał baraniny, nowe mięsko na ludzkim ołtarzu płonie już.- zapalił papiierosa i spojrzał w niebo. Edytowano Listopad 5, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Law wyszedł ze szkoły rozmawiając z kolegą. Po pewnym czasie rozeszli się, Law skierował się do opuszczonej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Dante zauważył chłopaka.- Jeszcze trójka.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Zygfryd wbił z kopniaka do opuszczonej szkoły z energetykiem w ręku. Do paska Zygfryd ma przytroczony miecz. Niemiec powiedział. -Siema Dante. Słuchasz Huntera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 - Jop. Da. A po kiego ci miecz?- zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Emily po chwili pożegnała się z koleżanką, wstała i poszła w stronę opuszczonej szkoły. - Heeej! - zawołała z uśmiechem gdy dotarła na miejsce. - To co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Dante uśmiechnął się. Pokazał im aby szli za nim. Skierowali się na tył szkoły. Gdy dotarli Dante kazał im stanąć w szeregu.- Wystawcie lewą reke i pomyślcie co was inspiruje.- powiedział. (( uda się wam za pierwszym eazem.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Zygfryd poszedł za Dante i powiedział. -Miecz to me uzbrojenie.- uśmiechnął się i wyciągnął rękę (Zygfryd pomyślał o swojej rodzinie w Niemczech) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Yukito po lekcjach czekał aż zrobi się puściej po czym ruszył na miejsce spotkania. Widział idących przed sobą ludzi i szybko do nich dołączył Usłyszał wypowiedź Dantego i uniósł lewą rękę. Jego naszyjnik w kształcie miecza spoczywał spokojnie na jego piersi. -Mam nadzieję, że mnie nie rozczarujesz.- Powiedział cicho jakby do siebie. Chłopak pomyślał o samurajach i ich dążeniu do doskonałości we władaniu mieczem. ( Ja znikam na kilka godzin. Ważna sprawa. Nie zapominaj o mnie Lucypher) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Emily również wyciągnęła lewą rękę, skupiła się i pomyślała o szczęściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Na dłoni Zygfryda pojawił się miecz.- OstrzexCienia. Nie źle. Używaj jej rozważnie.- powiedział. Podszedł do Yukito. - Miecz Rai. Też niczego sobie. Pomaga ci się prędzej regenerować- powiedział i podszedł do Emily.- To jest Athma. Zwiększa twą siłę fizyczną. Idealne dla wierzy.- powiedział czekając na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Law skupił się i pomyślał o czymś. Po chwili na jego dłoniach pojawiły się rękawice. Były czarne i wzmacniane metalem na końcach palców i kłykciach. - Uuu. Wpierw wal a potem zadawaj pytania gdy będziesz spuszczać łomot. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Odwrócone Stygmaty? Łał. Więc zostajesz królową tej rodziny.- powiedział wkładając w niego figurkę hetmana.- A teraz...- Nie dołączył bo niebio zrobiło się fioletowe i zaczęły spadać czarne pióra i pojawili się Upadłe. Jeden z nich rzucił w Emily lancą światła. Dante zatrzymał dzidę ręką.- Wyniście się.- warknął do swoich podwładnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Zygfryd jakby nie usłyszał Dantego, rzucił się na jakiegoś Upadłego Anioła z mieczem w ręku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 - A ja to wolę wypróbować to coś. - stwierdził strzelając palcami. - Ciekawe jak to zadziała. - powiedział po chwili rzucił się na upadłego. Instynktownie strzelił w niego fioletowym pociskiem elektrycznym. - O kurde lubię to. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Zygfryd po chwili upadł z lancą wbitą w brzuch.- Weź go z tąd.- powiedział. Stanął przed Upadłymi.- Uwonienie.- warknął. Zamienił się w wielkiego błękitnego sokoła i spalił je. Nie miał czasu. Podbiegł do Zygfryda i uleczył mu ranę.- Law. Choć. Zaprowadzimy go do szkoły.- powiedział. Edytowano Listopad 5, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts