Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - To... ja lepiej wyjdę. - powiedział wychodząc na czworakach (bo nie wstał ) i gapiąc się w ziemię. Zamknął drzwi i usiadł obok nich. - She's a beaut... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Emily przez dobrą chwilę gapiła się na drzwi. Po chwili ubrała się i wyszła z pokoju. Popatrzyła na Law'a i stanęła nad nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Law spojrzał na Emily. - Emm hej? - powiedział niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Dante stanął przed głazem i zaczął w nuego uderzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Emily po chwili uśmiechnęła się i poczochrała Law'owi włosy. Przykucnęła naprzeciwko i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Law odwzajemnił pocałunek ale co prawda zdziwił się. Po chwili odsunął głowę. - W zasadzie tego się nie spodziewałem. I przepraszam że ci tak w wpadłem do pokoju. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Rin wrócił na swoje miejsce i dalej medytował. Jibril cały czas mu pomagał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Pewnie myślałeś że dostaniesz w twarz, co? - zaśmiała się. - No w porządku~ To przecież był przypadek~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - W zasadzie większość kobiet by tak zareagowało. Ale ty nie jesteś przecież większością. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Właśnie~ - powiedziała z uśmiechem przytulając się do niego. - Kocham cię bardzo~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Ja ciebie też. - powiedział przytulając Emily. Po chwili pocałował ją w szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Emily znów się zarumieniła. - Słodki jesteś... - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Law uśmiechnął się. - A ty urocza gdy się rumienisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Dobra, chodź coś zjeść~ - powiedziała, wstała i przeciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Jibril odezwał się w końcu do Rin'a. - Forma już jest, tylko teraz musisz ćwiczyć zakładanie jej. - Rin wstał z wysepki i wrócił na brzeg, wziął do ręki ręcznik i wytarł się cały i zmienił bieliznę na suchą<oczywiście pod ręcznikiem >. Otworzył bento i napił się kawy, wyjął pałeczki i zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Law również wstał. - Chyba będziemy musieli dziś trenować. - powiedział idąc razem z Emily na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - O nieee... Ale mi się nie chce... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Kiedyś trzeba ulepszyć swoje umiejętności. - powiedział. - Poza tym trochę zdrowia nie zaszkodzi. - stwierdził. - I nie martw się mi też się nie chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Rin skończył drugie śniadanie i wypił kawę. Teraz się wezmę za drugą część pracy nad boskim darem. Złożył ręce i Rin'a przykryła lawa, przez nią nie było widać co z nim się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - No ale no... Meh, meh... - mruknęła wchodząc do kuchni. Zobaczyła Elesis i Lorence - Heeeej~ A gdzie Rin i Dante? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Cześć. - przywitał się Law. - Poszli trenować. I wy wkrótce zrobicie to samo. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Ale musiiiiimy~? Bo mi się tak strasznie nie chce... - powiedziała siadając przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Niestety ale musicie. - powiedziała Elesis. Law usiadł obok. - To z kim ja będę trenować? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 - Prawdopodobnie z Rin'em. - powiedziała Lorence. - A ty, Emily ze mną. - O jak fajnie~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Rin czuł jak ciepło otacza go. Czuł że się zmienia, - Rin, pamiętaj nie możesz teraz stracić zmysłów bo inaczej będzie po tobie - Upomniał go Jibril, przekształcenie boskich darów zawsze było ciężkim przedsięwzięciem. - Wiem, gadałeś mi o tym w nieskończoność, a teraz przestań mnie rozpraszać - Rin wyciszył umysł, czuł jak coś próbuje go rozerwać i jak da się sprowokować to pęknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts