Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Law podniósł Zygfryda - Z motyką na słońce i z wojną na wroga. Takie niemieckie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 - So much wie.- odpowiedział kładąc go na kanapę.- Chcesz się napić?- zapytał chłopaka Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 - Ta, chętnie. - powiedział siadając na fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 - Masz.- powiedział podając mu puszkę i siadając w fotelu. Wziął łyka i odetchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Emily stała przez chwilę nieprzytomnie w miejscu. W końcu otrząsnęła się nie wiedząc co się stało. Poszła za resztą do opuszczonej szkoły. Edytowano Listopad 5, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Law napił się. - Heh. Trzeba będzie potrenować te boskie dary czy jak to się tam zwie... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 -K***a!- Zygfryd potrząsnął głową- [całkiem sporo przekleństw, winc cenzura] Kto mnie( germana) zniósł z pola bitwy?! ((Zygfryd jest typowym niemcem, dla którego zniesienie z pola bitwy ro ogromny dyshonor; sorry, że mnie było, wpieprzałem pizzę)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 - Szkot cię zniósł. - powiedział popijając colę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Na twarzy niemca pojawił się foch( po co była informacja o niemcach?). -Szkot powinien zostawić Niemca w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 - Trup jest mniej potrzebny niż żywy Niemiec. - przewrócił oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 -Trup ma honor, a ostatnie czego potrzebuje mój ród to dyshonor.- Zygfryd nadal był pochmurny, ale foch zaczął przechodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 - Honor jest w sercu a nie w imieniu. - powiedział biorąc kolejny łyk coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Emily usiadła pod ścianą, oparła głowę o kolana i zasnęła. [Ja idę do szkoły muzycznej. Nie róbcie ty zbyt wielkiego chaosu pls.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 -Honor wiąże się z imieniem i nazwiskiem, tak znamy najsłynniejsze postacie germańskie. Nic Honor nie ma do serca, serce powiązane jest z rycerskością. I tak Szkot mnie nie zrozumie. ((Ostatnie zdanie, tylko w formie "I tak Polak mnie nie zrozumie" słyszę bardzo często od mojego kuzyna Haralda( mieszka wraz z moją Niemiecką rodziną w Stuttgart'cie), winc nikt nie zrozumie Niemca ))Edit:-Co robimy, Dante? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) - Co ci po honorze leżąc w trumnie? - mruknął pod nosem i wziął kolejny łyk coli. Edytowano Listopad 5, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) -Poszedłbym do Valhalli! (nie wim jaka jest polska wersja odmiany Vallhallia)- Zygfryd wyciągnął paczkę fajek i zapalniczkę- Ktoś chce fajkę? Edytowano Listopad 5, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Dante zamyślił się biorąc papierosa. - Jutro przećwiczymy wasze Dary.- powiedział zapalakąc fajkę.- Ją mam jeszcze papierkową robotę.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 -Może Ci pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 -Nie trzeba.- odpowiedział siadając za biurkiem i zaczynając pisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Zygfryd usiadł na kanapie i wyciągnął telefon(Htc One X; fajny telefon swoją drogą) i zaczął na nim grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 Dante wstał po pewnym czasie, ubrał dres i wyszedł poćwiczyć do parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 ((Takie drobne pytanie: Czy Zygfryd ma swój miecz?( To byłby dobry dod. wątek , gdyby go stracił))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 (( Stracił jak skoczył na Upadłego.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 ((To dobrze, że stracił, ma duży impuls)) Zygfryd wstał z kanapy, schował telefon w kieszeni i zaczął robić pompki. ((Zmywam się, łeb mnie n******a, może później wejde)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 5, 2014 Autor Share Napisano Listopad 5, 2014 (( marka.)) Dante wszedł spowrotem do szkoły po 20 kółkach. Położył się na kanapie i zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts