Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie, po prostu Jibril uważa że jest jednym z longinusów. Jako jedyny pamięta swoich poprzednich właścicieli i to jeszcze kiedy nie był boskim darem. Jest 13 longinusów, `1 Prawdziwy Longinus, 2 Nawałnica Burzy, 3 Twórca Anihilacji, 4 Wymiar Zgubienia, 5 Dar Wzmocnienie, 6 Dar Podziału, 7 Topór Regulusa, 8 Miecz Psiego Boga, 9 Święty Graal, 10 Incinarate Anthem, 11 Absolutna Śmierć, 12 Czystość Boska oraz 13 Karma Telos'a. - Nie masz racji - Jibril się nadal upierał przy swoim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Cóż, jak widzę twój boski dar ma o sobie wysokie mniemanie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jest ostatnim stworzonym przez boga, jeszcze przed jego upadkiem. Zapewne dla tego tak myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Aha. To by mogło mieć sens. - stwierdził. - Jeśli twój boski dar tak sobie gawędzi ciekawe co będzie z moim, zwłaszcza że są dwie. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Wszystko jest możliwe, kiedyś chciał mnie opętać teraz traktuje mnie jak przyjaciela. - Nie prawda - Jibril zabrzmiał jak Tsundere. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Mi powiedziały że w zamian za moc mam je poprowadzić do Valhalli. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nordyccy bogowie istnieją i diabły nie mają żadnych sporów z nimi czyli może kiedyś odwiedzimy ich. - Rin zaśmiał się i zaczął jeść gulasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Swoją drogą, jeśli istnieje Thor, Odyn, Loki, Surtur i ci inni to znaczy że jest też Aryman, Zeus albo Anubis? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) - Tak, wszystkie mitologie na świecie są prawdziwe. W taki lub inny sposób. Check this out https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_NXrTujMP50 Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - O kurde. - zaśmiał się. - To nieźle. - powiedział. ((Widziałem to już, było na facebooku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (( Ale i tak śmieszne )) - Każdy z bogów jest potężny, oczywiście mają słabości na przykład Odyn jest zboczony. - Rin skończył jeść i odstawił miskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - O kurde, dogadałbym się z nim. - powiedział. - A Mirdgardsoma istnieje? - zapytał. - Nigdy nie widziałem węża oplatającego świat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (( Popłakałam się ze śmiechu x"DDDDD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jeden z Upadłych aniołów który posiadał Prawdziwego Longinusa go zabił. Tylko tyle słyszałem - Rin zamyślił się chwilę. - No chyba coś takiego się stało. ((Wiem )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Aha. - powiedział. - Ale sam fakt że istniał ktoś taki i tak jest ciekawy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Wiesz przy odpowiednim treningu sam możesz stać się tak silny. Oczywiście jeśli będziesz tego chciał. - Rin uśmiechnął się do Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jeśli byłbym tak silny jak wąż midgardu to podczas Ragnaroku musiałbym walczyć z Thorem. - stwierdził drapiąc się po brodzie. - Cholera to jest plan. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie sądzę żeby było coś takiego jak Ragnarok lub Apokalipsa, były to tylko postrach dla nie wiernych żeby zaczęli się modlić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - A już miałem nadzieje. - westchnął. - No trudno, nie umrę z tego powodu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Coś czuje że zasmucił byś kogoś tymi słowami - Rin stwierdził po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Miałem nadzieje na walkę z Thorem a nie koniec świata god damn it! - sprostował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Powiedziałeś podczas - Wyjaśnił Rin - Poza tym bóg nie żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Powiedziałem że podczas ragnaroku walczył bym z Thorem, a miałem nadzieje na walkę z nim. - powiedział. - Bloody Hell ależ ty mnie za słówka łapiesz. - powiedział kręcąc głową. - No gorzej niż moja matka. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Co po prostu to skomentowałem - Rin uśmiechnął się do niego - Jak zjadłeś to prześpij się jeszcze musisz odzyskać energie. (( 3 sezon Highschool DxD potwierdzony Zacznie się od Kwietnia 2015 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dobra. - powiedział dokańczając gulasz. - Jak mniemam jutro runda druga. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts