Dead Radio Man Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Elesis słyszałaś o co cię poprosiłem - Rin przygotował wszystko co było do jedzenia i sprzątał po sobie kuchnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 ((Załóżmy że już nakryła stół bo... tak xD)) - Tak, już to zrobiłam. - powiedziała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 (( ehh )) - Dzięki - Rin pocałował ją w policzek i przytulił ją do siebie i uśmiechnął się. - Jesteś moją panią Yatogami< bo tak ma na nazwisko Rin >. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Elesis uśmiechnęła się. - To co dziś jemy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Puree, filet z kurczaka i sałatka grecka - Rin położył głowę na ramieniu Elesis - Szkoda że nie mamy na to czasu - Jak Rin mówił to, to miał na myśli to "to". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 (( *oficjalne stwierdzenie* Sesja powoli umiera śmiercią naturalną z powodu tego że i tak i tak nic się w niej ciekawego nie dzieje. Dziękuję za uwagę. Dobranoc. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( Ej dobra nie ;w;*ożywia sesje motzno* to najlepsza i chyba najdłużej utrzymująca się sesja w jaką grałam. Ona nie umrzy. Nie. Nopeeeee. )) - Czyli zmierzamy w tym samym kierunku. - powiedziała z uśmiechem Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((Nie ma już sensu bić martwego konia, poczekamy aż umrze a potem zrobi się część trzecią xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( Na prawdę? Chciało by wam się zaczynać od początku? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((No, twoja wersja sesji umarła, ta wersja powoli umiera więc pewnie kiedyś postanie trzecia~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( Nie. :c Albo wait... Dobra róbcie jak tam chcecie, ja i tak nie mam nic do gadania. xdd )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((Nie no, niby można coś zrobić ale... ale i tak mało kto tu pisze ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( To Mephisto gdyba, Ehhh nie wiem, dobra głosujemy kto jest za a kto przeciw dalszemu życiu tej sesji? Ja jestem za 1-0 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( Jestem za! I moje misie też mufią że są za czyli jest... jusz... f sumie jest jusz 12 guosuf na tak! Dziękujemy! :333 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((Głosuje na toster? I herbatkę. Tak. Znaczy, mi w sumie obojętne czy sesja będzie trwać czy nie, będę w niej pisać jak będzie żyć ale jak nie będzie to nie umrę. _)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (( Czyli wszystkie głosy na tak~! Yaaaay~! )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (( Czyli co? Robimy coś czy nie? Nie? Nie to nie~ Cóż, fajna była sesja. Pewnie niebawem do archiwum wyleci soł~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Dzieciaki Rin'a i Elesis szybko rosną. - powiedział po chwili zastanowienia. - No cóż, bywa i tak. - powiedziała Elesis. - Poza tym jeśli myślę o naszych dzieciach to sądzę że to była sprawiedliwa zamiana, pewnie za jakiś czas znowu będziemy mieć czas. - dodała. ((Nope, już coś piszę :33)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) - Wiem o tym kochanie - Rin przytulił Elesis i ktoś zapukał do drzwi. Rin otworzył, była to Shino. - Hej Rin, hej Elesis -Przywitała się z nimi i podeszła do dzieci - Mam coś dla was - Dała im po czekoladzie, Rin się uśmiechnął bo przypomniało mu się jak mieszkał jeszcze w sierocińcu i był smutny. Shino zawsze pocieszała go czekoladą. - Dzieci co się mówi. - Dziękujemy ciociu - Krzyknęły i uściskały Shino. - Nie ma za co, jak się czujesz Elesis? - Shino zapytała i uśmiechnął się do niej. - Dobra to ja tam przyniosę jedzenie na stół. Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Bardzo dobrze. - powiedziała Elesis. - Przez pierwszy miesiąc miałam takie dziwne uczucie że mało się dzieje ale teraz przestało mi to doskwierać. - dodała uśmiechając się. ((Elesis jest awanturniczą dziewczyną a na pewno była )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (( Rin ją zmienił w matkę )) - To dobrze, najważniejsze że wszystko okej - Popatrzyła na Rin'a który stawiał na stole jedzenie - A jak on sobie daje radę - Zaśmiała się krótko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Bardzo dobrze. Chociaż za często robi azjatyckie potrawy. - powiedziała Elesis z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - W końcu jest Japończykiem. Myślę że jak mu powiesz co lubisz to będzie to robił. - Shino się uśmiechnęła - Lubi próbować nowych rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Ciągle o tym zapominam. - powiedziała uśmiechając się. - Ale przynajmniej nie muszę gotować, to plus. - dodała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - No, taki facet to skarb - Powiedziała Shino - Troszcz się o niego, Rin pomóc ci w czymś? Rin spojrzał na dziewczyny. - Nie już wszystko gotowe. - A widzisz, nie mówiłam - Shino puściła oko do Elesis. - Ale co - Rin był zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts