Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Nie nic. - powiedziała i puściła oko Shino. - To można jeść? - zapytała Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Rin nadal był zdziwiony, ale przynajmniej między nimi było wszystko okej więc nie musiał się martwić. - Mhm, dzieci obiad - Rin zawołał je i po chwili przybiegły. Rin pogłaskał Charlotte i Lazarus'a. - Zrobiłem dzisiaj coś co lubicie, no a teraz do stołu. Shino, Elesis brandy do obiadu? - Tak chętnie - Shino się zgodziła i usiadła obok Dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Dla mnie nie. - powiedziała Elesis siadając przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Rin nalał sobie i Shino. Nałożył dla dzieci na talerze i nalał soku pomarańczowego dla Charlotte a dla Lazarus'a sok jabłkowy. - Dobrze nakładajcie sobie - Rin uśmiechnął się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Elesis nałożył sobie trochę. Po chwili zaczęła jeść. - Jak zwykle dobre. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Staram się jak mogę - Powiedział Rin i w tym czasie Shino nałożyła sobie i zaczęła jeść. - No Elesis ma racje - Shino uśmiechnęła się - A wam dzieci jak smakuje. - Pychota, tatuś robi najlepsze jedzenie. - Charlotte ma racje - Lazarus się zgodził z siostrą. Rin się trochę zaczerwienił ale nałożył sobie im zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) - Rin, mógłbyś jutro zrobić coś z kuchni włoskiej? - zapytała Elesis. - Tak! Pizze. - odezwał się podekscytowany Lazarus. Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Dobrze skarbie, tyle do wyboru Lazania, Cannelloni, Spaghetti, Pizza - Pogłaskał syna po głowię. - Dobra, to powiedz co chcesz a ja zrobię ci najpyszniej jak potrafię. - Rin napił się brandy. - Też bym chciała znaleźć takiego faceta - Shino miała słabą głowę do alkoholu. Rin uśmiechnął się tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Lazanie dla mnie. - powiedziała Elesis. - Dzięki tato. - powiedział Lazarus z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 - Ja też chce lazanie tatusiu - Krzyknęła Charllote. - Dobrze to jutro na obiad zjemy Lazanie - Rin uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Po jakimś czasie Emily, Law, Lorence i Dante dotarli na miejsce. Emily zastukała do drzwi. - Riiiiiiiiiiiiiiiin~! Eleeeesis~! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Rin podszedł do drzwi i otworzył. Zobaczył całą grupkę przyjaciół i uśmiechnął się. - Wchodźcie, jesteście głodni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Emily wraz z Lorence weszły do środka. - Ojj taaaak~ Jestem głodna, nawet bardzo~ - powiedziała Emily i uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 - Ta ja też jestem. - powiedział Law. - Och, Law, siemka. - powiedziała Elesis podchodząc. - Dzieciaki, ciocia Lorence i Emily wraz z wujkiem Law'em i Dante'm przyszli! - krzyknęła do dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Dante uśmiechnął się do Elesis i pogłaskał dzieciaki- Macie rozmach.- powiedział witając Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Hah, wiesz w końcu mam gdzie dzieciaki wychować - Charllote trzymała rękę Rin'a - Hmm ? - Tato pójdziemy dzisiaj do wesołego miasteczka - Zapytała. - Jeśli chcesz możemy iść, ale najpierw niech ciocie i wujkowie zjedzą coś bo pewnie głodni są. - Mmm - Charllote przytuliła się do ojca i Rin pogłaskał ją po głowie uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Zgaduje że ty Emily też chcesz do wesołego miasteczka? - zapytał Law, po chwili podszedł do niego Lazarus - Wujku Law, możesz mi zrobić taką lodową figurkę? Ale żeby się nie roztapiała. - poprosił. - Ta pewnie. - w ręku Law'a pojawiła się figurka z kolorowego lodu. Tym razem była to bardziej demoniczna wersja szachowej figury gońca. - Proszę. - podał ją Lazarusowi z uśmiecham. - Dzięki wujku! - powiedział ucieszony Lazarus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Co za pytanie... Jasne że chcę~! Wesołe miasteczko to najlepsze miejsce na świecie~! - zaśmiała się Emily. Lorence podeszła do Charlotte i podniosła ją. - No, no Lottie, za każdym razem jak cię widzę jesteś coraz większa i coraz ładniejsza. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Ma to po mamie - Rin się zaśmiał krótko, podeszła do nich Shion. - Hej wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - A to prawda~ - powiedziała z uśmiechem Lorence. - Dzień dobry pani Shino. - powiedziała z szerokim uśmiechem Emily. - Jak się pani miewa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - Jakoś, ostatnio doskwiera mi brak chłopaka. Mam ręce pełne roboty w sierocińcu a jak mam wolne to zazwyczaj mi się nie chcę nic robić. - Zachichotała - Nie przejmuj się starszą kobietą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - Jeśli pani chce to mogę kiedyś pani w czymś pomóc. - powiedziała Emily z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - Było by miło, a tak w ogóle to dobre masz kontakty z dziećmi? - Shion zapytała - I nie musisz mi mówić pani, wystarczy Shion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - Pewnie że tak~ Lubię dzieci i dzieci też mnie lubią. Chyba... Tak mi się przynajmniej wydaje. - zaśmiała się. - Dobrze proszę pani.. Znaczy się Shino~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 - No, Rin nalej mi jeszcze brandy. Rin nalał alkoholu swojej przyszywanej mamie. - No jedzcie i idziemy do wesołego miasteczka. Tak x2 - Dzieci się ucieszyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts