Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Rin oprzytomniał. Pierwsza myśl to Elesis, poczuł ból w głowie i przypomniał sobie ostatnie sceny gdy był przytomny. - Ehhh, co do cholery. - Rin potarł głowę - Dobrze że nie usuwałem z niego diabelskiego pionka gdy jeszcze był w mojej rodzinie. Możemy ich wytropić, ale tu powstaje pytanie co wtedy zrobimy. Musiał tu być któryś z Maou lub Sairaorg. - Rin westchnął, był w opłakanym stanie. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Ten Jonathan... chyba nie wie kim jest. - stwierdził. - Poza tym, oboje wspominali coś o ich pani. Kim ona jest? - dodał zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Lorence usiadła pod ścianą i wbiła wzrok w podłogę. Emily spojrzała na Rin'a i uśmiechnęła się do niego. - Nie martw się, wszystko przecież będzie dobrze~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) - Tu mogą być osoby także wychodzące z innych mitologii. W takim czy innym razie musimy coś z tym zrobić. - Rin ledwo wstał. - Rin nie masz sił na to - Odezwał się Jibril - Przed chwilą chciałeś użyć Juggernaut Drive, i gdybyś to wtedy zrobił nie wiem czy teraz bym jeszcze przebywał w twoim ciele - Wszyscy to słyszeli - Powstrzymajcie go bo zrobi coś głupiego. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Law popchnął Rin'a z powrotem na sofę. - Na razie siedź. Jesteś wykończony. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie, muszę ją uratować - Rin próbował nadal wstać a z oczu zaczynały płynąć łzy. - Byłem taki bezradny, a teraz jeszcze ją porwali. Muszę to naprawić, to moja żona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - A moja siostra. Poza tym jeśli teraz spróbujesz możesz zginąć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Rin, uspokój się. - powiedziała Lorence podnosząc się z podłogi. - Przecież nic jej nie zrobią, spokojnie. Musisz odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Skąd wiesz - Krzyknął - Nie, nie mogę Nagle między nimi pojawił się Sairorg, popatrzył na Rin'a i podszedł do niego i uderzył go w brzuch tak że Rin zemdlał. - Na jakiś czas będzie spokój. Dobra a teraz opowiedzcie co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Szybki jesteś. - stwierdził Law. - Więc, Jonathan z poprzedniej rodziny Rin'a, ten który był martwy, razem z jakimś wampirem dziś nas zaatakował z rozkazu jakiejś kobiety, ale nie wiemy czym jest ta kobieta. Porwali też Elesis. - powiedział. - Ach i ten Jonathan jest silniejszy od Rin'a. Bez użycia magii go sklepał, wątpię żeby nawet użył boskiego daru. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Wiem... Po prostu wiem... - mruknęła tylko pod nosem. - Trzeba szybko coś wymyślić. Elesis nic się nie stanie, da sobie radę... Ale jednak trzeba coś zrobić.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Do puki ją mają to nie jest wszystko okej - Sairorg stwierdził - Mają zakładniczkę a to możliwie że nam utrudnią działanie. Jak w ogóle do tego doszło, Rin jest na tyle mądry że wie że kto ma jakie szanse w walce. Nie mówił nic o odwrocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Odcięli drogi teleportacji. Jedynie Elesis zdążyła odesłać dzieciaki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 W tym momencie pojawiły się 4 różne kręgi magiczne. Wyszli z nich wszyscy Maou. Astaroth, Belzebub, Leviatan i Lucyfer. - Co tu się stało - Zapytał ostatni. Sairorg wyjaśnił kuzynowi sytuacje. - Hmm jeśli ten młodzik z czerwonymi kudłami nadal ma w sobie mój wynalazek to damy radę go unieszkodliwić, pozostaje jednak pytanie kto zajmie się wampirem. Zapewne ty Astaroth i Lucyferze. Leviatan pomoże pozostałym. Reszta Maou zgodziła się. - A wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Wątpię żeby była ich tylko 2. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nas też nie będzie tylko 2 - Odpowiedział do młodzieńca Belzebub - Każdy z nas ruszy tam z własną rodziną czyli najsilniejszymi diabłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Cóż, nie jest wykluczona możliwość że ich jest więcej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (( Dobra kociaki, ja spadam bo kuzynek ma urodzinki, będę wieczorkiem sołł poczekajcie z rozwojem sesji pls~ xdd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Dante przyleciał i przemienił się spowrotem w siebie.- Ruszamy?- zapytał lekko zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Belzebub popatrzył na niego z uśmiechem. - Jeśli tak to całą armie diabłów sprowadzę. Jestem władcą więc mogę robić takie rzeczy. Lucyfer spojrzał na całą sytuacje. - Ehhh, nie musimy poczekać aż nasze posiłki tu przybędą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Więc, sądzisz że możesz wypowiedzieć wojnę temu kto to zrobił? Jeśli to upadłe anioły to wypowiemy im wojnę. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Poniekąd nie wiemy kto to jest, z tego co nam powiedziałeś wiemy tyle że jeden z nich był wampirem a drugi byłym diabłem. Lecz jeśli się okażą Upadłymi to tak, piekło przystąpi do wojny. Odnowiliśmy swoje zasoby w armii a anioły mogą to tylko zrobić sprowadzając anioły <te zwykłe> na złą ścieżkę. Nie potrafią tak jak my wskrzesić człowieka i zamienić go w upadłego, tylko anioły potrafią tą sztuczkę i my. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 A mogłby zrobić coś innego zrobić, żeby powiękrzyć swą armię?- zapytał dante zamyślony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Można tworzyć potwory, golemy, bestie lub swoje własne klony. Ale one nie będą nigdy tak silne jak prawdziwa armia bo trzeba każdym z nich sterować. Tu przydaje się podzielna uwaga. - Belzebub był jednym z największych wynalazców na świecie, jak i najmądrzejszym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - I tak sądzę że nie opłaca się wypowiadać wojny. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts