Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) Rin odezwał się do Dante w myślach. - Ta panienka zapewne nie wie że jesteśmy tu oboje. Będę ci dawał energie a gdy zmięknie wyjdę z ciebie i zaatakujemy z 2 stron. - Rin cały czas miał wyciszoną aurę więc nikt poza Dante nie wiedział że on jest w płomieniach. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 (edytowany) - Wiesz, masz trochę zbyt wiele ognia. Nie będzie ci przeszkadzać jeśli się go pozbędę? - zapytała z niewinnym uśmiechem. Po chwili zniknęła w kłębie dymu. Zbroja Jonathana zniknęła. - Przepraszam... za wszystko czego dokonałem... - powiedział. Edytowano Grudzień 29, 2014 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - W porządku... Tylko proszę.... Nie zostawiaj mnie już... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Nie zostawię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Teraz wszystko będzie dobrze. Na pewno. - powiedziała, uśmiechnęła się i przetarła oczy. Jeszcze raz się do niego przytuliła. - Tęskniłam za tobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Ja tęskniłem za czymś czego nie znałem... teraz wiem że to byłaś ty. - powiedział. Po chwili za Dantem pojawiła się kobieta i przy pomocy zaklęcia oblała go wodą. Potem znowu zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 - Dziękuję... Dziękuję że wróciłeś... - powiedziała tylko uśmiechając się pod nosem. Emily cały czas obserwowała tą całą sytuację. - Awwww~ Jakie to słodkie... - zaśmiała się sama do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Rin dosłał energii do płomieni Dante, zwiększając tym samy temperaturę. Woda która została stworzona zmieniła stan na gazowy. - Weź się w garść i walcz. - Rin nadal mówił do przyjaciela w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dante uniósł się w powietrze i z skrzydeł wyleciały języki ognia które oplotły kobietę i ich temperatura zaczęła wzrastać. Sam oddalił się trochę i pochylił dziób.- Spoko.- odpowiedział Rinowi. - Teraz może zaboleć.- powiedział i poleciał w stronę kobiety celując w jej serce dziobem. Po chwili przebił ją na wylot.- Nawet nie musiałeś interweniować.- powiedział do Rina ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Kobieta stała przebita przez pewien czas. - To było bardzo niegrzeczne. - wysyczała przez zęby. Pojawiła się przed orłem, złapała go za ogon i rzuciła nim w ziemię. Wymusiła powrót do jego normalnej formy i stanęła mu na brzuchu, a że jej szpilki były z metalu , były ostre i miały jakieś 15 cm to wbiły się w jego brzuch. - Dziękuje że mnie uświadomiłaś kim jestem. - powiedział. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dante zaczął się śmiać. Po chwili kaszlnął kobiecie na nogi krwią.- Dobrze wyglądasz w czerwonym.- wycedził przez zęby. Strzelił jej w twarz płomieniem i zepchnął z siebie wyrywając szpilkę z brzucha.- Jak wy w tym umiecie chdzić?- zapytał łapiąc ją za kostki i uderzając raz po raz o zimię. Po chwili ją odrzucił i zasklepił swoją ranę mocą boskiego daru.- Ale ty jesteś słaby.- dało się słyszeć głos.- Zamknij się Vergil.- powiedział Dante i spojrzał na kobietę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Trudno poruszać się z taką gracją na wysokich obcasach. - powiedziała kobieta. Po chwili pod Dantem pojawił się krąg magiczny z którego wyleciały kolce, spore, odpowiedniej długości by nabić na nie jakiegoś człowieka. Wyglądały w sumie jak ciernie ale na pewno nie były z drewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dante w ostatniej chwili uniósł się że tylko jeden z nich drasnął go w łydkę.- Jak to być upadłą?- zapytał. Tym razem nie zaatakkwał tylko na nią patrzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie jestem aniołem. W zasadzie to pochodzę z religii nordyckich. - powiedziała. - Jestem Svartálfar - powiedziała. - I pochodzę z Svartálfaheimr. - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 A może podpowiesz coś więcej bo tak dobrze legend nie znam.- odpowiedział przywołując dwa fotele. Dla siebie i dla niej. Usiadł na swoim i spojrzał na niązz zainteresowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Kobieta strzeliła facepalma. - Jestem mrocznym elfem z nordyckiej mitologi, nie wiem wygooglować to sobie mogłeś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Mam tu lapka przywołać? Nie chce mi się. A w ogóle ładna jesteś.- powiedział. Nadal nie atakował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Dlaczego moim przeciwnikiem musi być koleś który chcę mnie poderwać. - zrobiła facepalma. - Może i bym się z tobą przespała ale nie w takich okolicznościach, obecnie jesteśmy wrogami jakby nie było. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Teraz miło rozmawiamy.- poprawił ją Dante.- Zapytaj ją czy przespała by się z boskim darem.- dało się słyszeć głos Vergila.- Dogadałbyś się z Jibrilem.- odpowiedział mu Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jaką formę fizyczną ma twój boski dar? Jeśli jest mieczem to wtedy mogę spróbować. - powiedziała siadając na fotelu i zakładając nogę na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Heh.- zaśmiał się Dante pokazując rękawice.- I ja i Dante będziemy zadowoleni.- stwierdził Vergil krztusząc się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Mroczna elfka westchnęła. - Najgorszy oponent ever... - powiedziała zrezygnowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie obrażaj mnie, nie jestem jak mój kuzyn - Jbril odpowiedział w myślach Dante - Nie jestem na pewno zboczeńcem - Vergil to też słyszał. Rin nie wierzył co właśnie się działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Dante przestał się śmiać. Wstał i pojawił się na ziemi.- Nie mam zamiaru walczyć.- powiedział ze stoickim spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Czemu was jest dwóch? - zapytała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts