Ten taki Tam Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Najlepszego Mab. Ja jadę, wracam za jakoś tak trzy dni. Potem jeszcze na dwa tygodnie wyjeżdżam. Do zobaczenia. *hug* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wszystkiego naj od perosa. Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wszystkiego najlepszego od Lunci i żeby ci pomysłów nigdy nie zabrakło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Życzę ci powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 21 wylądowało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Rozdział jak każdy poprzedni, czyli rewelacyjny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 "Przygoda, przygoda każdej chwili szkoda..." Prolog przed prawdziwie epicką bitwą. Rozdział utrzymany w formie przemyśleń z lekką nutką przygody. Czyli lekkie zwolnienie tępa przed prawdziwym wybuchem akcji. Zobaczymy co przyniesie nam ten okres wakacyjny w na najbliższym czasie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) W końcu jest czas żeby zabrać się za kolejny fanific mam nadzieje ze będzie warto. Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Rak94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 jest rozdział 21 ŁIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! spóźniona reakcja, wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ciekawy rozdział. Próba zabójstwa, w porę udaremniona. Sztorm i zniszczenie statyku. Walka z tajemniczym bractwem. Wszystkie te wydarzenia świetnie zbudowały napięcie. Niestety czeka nas już niedługo koniec tego świetnego fica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Zbliża się koniec?! *Ryczy* Czekam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Mabciu kochany, dlaczego nie ma jeszcze kolejnego rozdziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Praca po 8-10 godzin codziennie zżera mi czas, ale powoli, na pewno będą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Nie lubię Dubli, ale minęło 24 godzinki i jest coś ważnego - 22 wylądowała. Na 23 jednak zaczekacie znacznie dłużej, bo nie mam w ogóle czasu, jak napisałem wyżej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 TAAAAAAAAK! Dzięki, Mabciu, mam co czytać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czytając ten rozdział miałem w głowie wiele wspomnień spowodowanych motywami i odnośnikami (niekoniecznie zamierzonymi) do seriali i ficów... Czasem warto sobie pomarzyć i przypominać. Co do kolejnego/ych rozdziałów już widzę ten dylemat moralny, który będzie męczył szczerozłote serce Marona - jedna z największych słabości wszystkich "superbohaterów". Współczuję Ci M.A.B. najbliższego weekendu. Ponad 30 stopni a ty tak blisko kojącej wody i nie możesz do niej wejść. Będziesz niczym Tantal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Niestety - chce sie zarobić, trzeba pracować. A jak wszystko jest powłączane, to w budzie mam 40 stopni przy trzydziestu na dworze...Co do szczerozłotego serca... Powiedzmy, że nie do końca wszystko jest takie, na jakie może wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ciekawy rozdział. Maron musi dokonać straszliwego wyboru i pewnie już wybrał co zrobić z Avaritiusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Mozolnie i powoli, ale niedługo powinien 23 się pojawić. Uzbrójcie się w cierpliwość bo ten rozdział bedzie... no będzie i tyle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Potwierdzam, jest co czytać;3 Teraz to co nadchodzi pobije wszystkie na głowe;3 Jako prereader wiem cos o tym;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Na razie doczytałem do rozdziału 4, i przyznać muszę że fik zaiste świetnie wykonany :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Na razie doczytałem do rozdziału 4, i przyznać muszę że fik zaiste świetnie wykonany :3 Opowiadanie dopiero zaczyna się "rozkręcać", czeka cię jeszcze.... Sam dowiesz się czytając, ale mogę z pełną odpowiedzialnością za słowa napisać, że będzie bardzo ciekawię, czasami śmiesznie i nie rozczarujesz się licząc na wspaniałą "podróż" w świat fantazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Sierpień 16, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2013 Dwie sprawy...Primo - kolejne 10 k na liczniku, za co wam dziękuję! Nie mam zbyt dużo czasu, ale coś się wykombinuje!Secundo - 23 jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Jakby to powiedzieć... StarBright miał racje Zarąbiście rozdział wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Od kilkunastu minut zastanawiam się co napisać. Powiem tak, warto było czekać. Walka ze smokiem epicka. Zaklęcia latały na lewo i prawo a zakończenie... brak mi słów. Teraz czekać na następny rozdział lub epiolg. Minuta ciszy dla Marona i Malavarisa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się