Chief Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Aktualna wizją Maba jest po prostu bardziej dojrzalsza. Autor stara się przedstawić cały świat jak najbardziej prawdziwym, naturalnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Lipiec 19, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) Tak jak Legion i Chief napisali, ta wersja skupia się głównie na naturalnym podejściu do tematu. Nigdy nie ma czegoś takiego jak utopia, tak samo tutaj i będę tak starał się pisać. Co nie znaczy, że nie będzie też motywów typowo utopijnych czy wesołych. Po prostu teraz jest tak i musi być. Edytowano Lipiec 19, 2015 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Chciałbym trochę podskoczyć za tempo pracy no ale nie ma jak bo nareszcie mamy rozwinięcie akcji masę śmiechu i wszystko to co najlepsze w tym ficu na taki rozdział właśnie czekałem nie pozostaje nic innego jak czekać na dalsze części tego wybitnego dzieła (cierpliwość to cnota ale za lepsze tempo nikt się nie obrazi (luźną uwagą proszę nie zwracać uwagi tylko pisać swoim tempem)) Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Wiem, że jest środek października i minęło kilka miesięcy od aktualizacji, ale muszę coś wam powiedzieć odnośnie Dróg.Wciąż żyją...Przez ten cały czas "posuchy" w temacie zastanawiałem się nad sprawami fabularnymi, obmyślaniem wszystkich OC, usadowieniem ich w miejscach i ogólnie wiele planowania. To kosztowało to mnie, jak i moich współpracowników sporo wysiłku, dyskusji i paru dziwnych momentów. Niestety, jeszcze nie skończyłem wszystkiego, bo życie co rusz mnie w dupsko kopie, ale wychodzę z całego bagna i powoli zacznę pisać kolejną część. W związku ze znacznym zmniejszeniem mojego teamu, wciąż poszukuję prereaderów i korektorów oraz osób, które znają się na różnych dziedzinach. Jeśli ktoś chciałby mi pomóc to przyspieszyć, zapraszam na GG. Pisać śmiało nawet na czerwonym. Edytowano Październik 11, 2015 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Przynajmniej jeden autor wciąż żyje a nie gośćpisze 5-7-15 rozdziałów po czytam znika jak kamfora (np.: czas i harmonia) i nawet nie napisze że porzuca pracę a tutaj mamy jasna informacje że prace trwają i naprawdę tyle wystarczy.Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 (edytowany) Nie chciałbym pospieszać (wiem jak trudno przemyśleć fabułę i pisać) ALE PISZ PSIA KOŚĆ SZYBCIEJ!!! Tojestgenialnemilordzie! Edytowano Październik 13, 2015 przez stankaban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 nwm czemu ale mam wrażenie że to umarło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Myślę że mab jest porządnym twórcą i napisze jak umrze albo cuś co nie zmienia faktu że powinien się solidnie wziąść za robotę bo na razie to idzie jak krew z nosa (szczególnie w porównaniu do poprzedniego tempa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2015 Wiem, wiem, idzie wolno, rozumiem waszą niecierpliwość, ale tutaj nie mam jak przyspieszyć. Sam rozdział jako tako jest, ale musi zostać przemielony jeszcze i dopracowany. Poza tym jak wspomniałem wcześniej - wciąż idą prace nad "podstawami" wszystkiego i dopracowuje to i owo. Jeśli się uda i korektorzy będą mieli czas, na Wigilię dam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Mam nadzieję że rozdział jest wielkości ok trylogii sienkiewiczowskiej albo więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 chciałbym żeby tak było, ale rozczarować cię muszę Wysłane z mojego Z160 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Grudzień 5, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2015 Zobaczymy, ale nie mniejszy niż 30 stron nie będzie. Zależy jak wyjdzie po dopracowaniu wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 I jak tam? Coś chyba korektorzy czasu nie mieli, ani przed wigilią, ani przed nowym rokiem, ciekawe czy się wyrobią przed wielkanocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Styczeń 4, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2016 Wybaczcie opóźnienie, ale tutaj to już jest moja wina (i świąt poniekąd). Codziennie pracowałem po 12h, więc nie miałem czasu na konsultacje z korektorami. Będzie niedługo, obiecuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 No dobra jak praca to wybaczam i czekam dalej ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocklemon93617 Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Czesc! Wiem ze slyszales to juz z milon razy, aly twoja ksiazka jest moja ulubiona i nie moge doczekac sie sequelae, bo mi az zal jej konczyc. Wiec mam pytanie czy czesc droga jest juz wdrodze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 17, 2016 Autor Share Napisano Luty 17, 2016 AD Up Poprzednia linia fabularna z pierwszych Dróg nie zostanie już ruszona, wybacz. Jeśli już, inwestuję w Rewrite. Ad Tematu Wiem, wszyscy już macie dość czekania na rozdział, ale musiałem go trochę przebudować i teraz czekam w kolejce na patroszenie. Jednak, jeśli ktoś bardzo chce, będę w ten piątek na jedną godzinę udostępniał go w formie, jaka na razie jest. Będzie tylko do wglądu i rzeczy w tym zawarte mogą ulec zmianie (jak i wylezie moja polszczyzna). Kiedy dokładnie? Podejrzewam, że po południu, może w okolicach 18 polskiego czasu. I pamiętajcie - tylko godzina prototypu. Nie kompletnie gotowego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Luty 17, 2016 Share Napisano Luty 17, 2016 Oj chyba nie mogłeś znaleźć lepszego terminu akurat będę w autobusie to będę miał lekturę na drogę. I dzięki za okazanie litości i udostępnienie na godzinkę wersji przed edycją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Luty 18, 2016 Share Napisano Luty 18, 2016 Za to ja, będąc nawet poza domem, z przyjemnością poczytam nowy rozdział, nawet z paroma błędami, które później będą poprawione. Tyle czekania, ale się opłaca ^^, bo opowiadanie nie powiem, zacne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Luty 19, 2016 Autor Share Napisano Luty 19, 2016 (edytowany) Plik został udostępniony. Zapraszam do Indexu. Czas zamknięcia - 19.15. Wciąz jestem w dokumencie, więc w razie pytań, zapraszam do chatu. Edytowano Luty 19, 2016 przez M.a.b Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronysław1994 Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Kilka uwag z mojej strony pod adresem "Dróg" (a ściślej - ich końcowych rozdziałów)... 1. Dlaczego nie ma nigdzie wzmianki, czy Maron osobiście przekazał Celestii zaklęcie Star Swirla Brodatego? 2. Dlaczego Mane 6 udaje się na niebezpieczną misję w czasie, kiedy powinny uczestniczyć w przygotowaniach do koronacji Twi? 3. I dlaczego pojawia się Sombra (nie mówię już o jego próbie zgładzenia Scientiusa)? Przecież Król Cień został zabity w "Kryształowym Królestwie, cz. 2"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Em... Jesteś pewien, że czytałeś wersję nową, a nie tę sprzed rewrite'a? Pierwszy link w tym temacie (o ten) zawiera nową wersję i sugeruję zapoznanie się z nią właśnie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Z niecierpliwością wyczekuję kolejnych rozdziałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancer Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Oj to se chłopie poczekasz patrząc na obecne tempo wydawania rozdziałów to ten, który opublikowany był nieoficjalnie pojawi się oficjalnie w połowie kwietnia (zgaduję). Natomiast kolejny może w czerwcu/kwietniu jak dobrze pójdzie (czyste spekulacje). Natomiast co do autora Mabciu kochany rusz dupę i pisz szybciej (błłłłłaaaagaaaam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Pojawi się najpewnjej za kilka dni. Opóźnienie jest spowodowane moją sesją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się