FlutterBlue Melody Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Gra polega na tym, że ktoś pisze np.1: OPM (osoba pode mną) słucha teraz muzyki?2: Tak. OPM lubi króliki?3: Nie. OPM ma konta na co najmniej 5 forach internetowych?itd.Zaczynam.Czy OPM wolała wersję Pinkie jako Surprise? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Nie! W żadnym wypadku. Dzięki temu postowi dowiedziałem się, że gdyby Pinkie miała skrzydła jak było w zamyśle, to Fluttershy byłaby ziemskim kucykiem. Czy OPM jest Furry? Edytowano Listopad 20, 2014 przez Raoul Duke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 (edytowany) Jeszcze nie :> Czy OPM oglądał/a Rainbow Rocks? Edytowano Listopad 20, 2014 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Jeszcze nie >.> Czy OPM lubi pomidory? C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Tak! To jedne z moich ulubionych warzyw, po ogórkach. Czy OPM lubi Narnię? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 lubi. Czy OPM chce się przytulić? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Pewnie, że tak! ^^ Czy OPM lubi Wonderbolts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Nie Czy OPM wie na czym polega efekt motyla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Zna teorię. Czy OPM lubi Świat Dysku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Nie czytałem. OPM słucha rocka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Czasem Czy OPM jest optymistą/ ką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Yup. ^^ Czy OPM lubi Audience? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Nie Czy OPM lubi grę "To the Moon"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Nie wiem. Czy OPM grał w Gothica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 5 minut. Liczy się? Czy OPM słyszała PFUDOR'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Nie. Czy OPM wie co to jest XM1014? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Nie. Czy OPM lubi lato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Nie. Czy OPM robi coś ważnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Aktualnie... Nie. Czy OPM ma jakąś grę z serii Battlefield? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Nie. Czy OPM ma zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tak Czy OPM jest uzależniony od Gothica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie. Czy OPM ma porządek w pokoju/sypialni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie Czy OPM czytał cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nie. Czy OPM ma młodszego/starszego brata/siostrę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Dwie młodsze siostry i dwóch młodszych braci. OPM lubi dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się