Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Zależy. Czasami mi się zdarza, ale trochę to głupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Curt uśmiechnął się pod nosem. - To może jej wyjaśnisz fakt że przesadza? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Spojrzała w kierunku w którym poszła Alysse. -Bardzo lubię moją twarz. Więc raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Aż taka groźna jest? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry pobiegła do Alysse. -Znam te uczucie uśmiechnęła się przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Dziewczyna "ogarnęła się" i z powrotem dosiadła się do przyjaciół. - Ann, dlaczego mu powiedziałaś?! - szepnęła zła i spojrzała się w kierunku Curt'a ((Edit: sorry nie zauważyłam posta wyżej!)) Edytowano Listopad 28, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) -Sam się domyślił. Nie obraź się, ale cholernie widać, że się zakochałaś. Edytowano Listopad 28, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Na twoje nieszczęście nie jestem debilem który nie zauważy jak ci się oczy szklą na jego widok. Jesteś subtelna jak cegła w oko a on i tak tego nie zauważa więc nie mam pewności czy jest bystrzejszy od wody w przeręblu ale ok. - powiedział wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Uuh... - jęknęła. - Zabijcie mnie... - spojrzała na Ann. - On pewnie też wie i uważa mnie za całkowitą idiotkę!Subtelna jak cegła w oko! - spojrzała na niego. - Dziękuję ci bardzo. Masz talent do poprawiania humorów ludziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - A otóż nie, on naprawdę nie zdaje się zauważać że jesteś w nim po uszy zakochana. I wątpię żeby uważał cię za idiotkę plus jesteś całkiem niezła. Jeśli wierzyć matematyce to ty dramatyzujesz a on jest ślepy. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Dzięki, zdążyłam to już zauważyć. - przewróciła oczami. - Jestem całkiem niezła? - podniosła brew patrząc na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No, nie jesteś może moim osobistym ideałem piękna ale i tak jesteś niczego sobie. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Dzięki. - uśmiechnęła się lekko. - Bo twoim ideałem jest Ann. - szepnęła i zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - W sumie ta. - stwierdził spokojnie wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Poważnie?! - usiadła prosto. - To powiedz jej to! - spojrzała na Ann. - Sam mi doradzasz w sprawach "sercowych". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Ale ja się w niej nie zakochałem tylko twierdze że jest bliska mojemu ideałowi piękna. - powiedział. - To drobna różnica. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) - To dopiero początek. - uśmiechnęła się. - Coś o tym wiem. - westchnęła Edytowano Listopad 28, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ann w osłupieniu patrzyła na te dwójkę. - Nie...?- powiedziała, choć nie bardzo wiedziała co zaprzecza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Ja nie myślę w taki sam sposób jak ty. - powiedział. - Ann, jakiej kwestii zaprzeczasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry chichotała pod nosem i zakrywając usta, chciała wziąć łyk cappuccino, ale się powstrzymała. Uspokoiła się i wtedy wzięła. -To co robimy z tym czymś w szkole? Pomysły, co kolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Z jakim czymś? - zapytał, uradowany, że wreszcie temat nie krąży wokół zauroczeń i takich tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Ann ucieszyła się, że nie musi odpowiadać na pytanie. - Jakieś pomysły?- spytała chcąc się przyłączyć do rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 - The long story...-Marry przerzuciła oczami i spojrzała na Alysse- przed muzyką w szkole był pewien incydent, przynajmniej mam dowód na to, że pan od chemii naprawdę znikł.- spojrzała ukosem na Alysse i Dastana.- Więc jak powiedziałam wcześniej, znikł pan od chemii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) -Czyli ktoś lub coś porywa nauczycieli?- uniosła brew- A my mamy przeprowadzić dochodzenie? Jak dla mnie spoko-uśmiechnęła się.- To może zastanówmy się "jak to zrobiono?" a dopiero potem "kto i dlaczego?". Edytowano Listopad 28, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 ((Hej, a gdzie innych wywiało?)) -Tak, też racja- Marry podparła się ręką-Gdy przyjdziemy do szkoły wcześniej wykryją nas, gdy nie przyjdziemy na lekcję, to też... Co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts