Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Ja mam przynieść wytrych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Przynieść wytrych i ładnie wyglądać. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Tak. Przynieść wytrych i ładnie wyglądać. Zanotowane.- również się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No, to trudne zadanie ale dasz radę. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Odsunął krzesło i wstał niespiesznie, a za chwilę podszedł do stołu przy którym siedziała grupka licealistów. Jeden raczej przewodził. Rzucił spojrzeniem po ludziach. - Przepraszam, wybieracie się może na spacer po liceum? Jeśli chodzi o monitoring budynku... mógłbym się nim zająć- uśmiechnął się znacząco i schował ręce w kieszenie spodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Mówisz? - zapytał nowo przybyłego osobnika. - A zdradzisz mi jak się zwiesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry wybiegła z domu i poszła do swojej szopy w której trzymała wszystko co jest jej potrzebne. Spakowała: •Plan liceum, •Czarny spray, •Herbatę, i kilka innych szpargałów. Poszła jeszcze do sklepu po linę i haczyki. "Niewiadomo co może nas tam spotkać." pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Możecie mówić mi Adrien. Znam się trochę na zabezpieczeniach w tym liceum. Nie bez przyczyny powtarzam rok- chrząknął znacząco i zawiesił wzrok na "dowódcy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No no. To na pewno się przyda. Więc witaj w tej tak jakby drużynie. - podał Adrienowi rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Adi spojrzał na wyciągniętą dłoń. - Chłopaki w tamtym roku mnie wkopali, dlatego kibluję. Ufam, ze dla dobra sprawy nikt z Was nie powieli jego błędu- rzucił spojrzenie po wszystkich i dopiero wtedy uścisnął wyciągniętą w jego kierunku dłoń. - To o której się zbieracie? Będę wcześniej, żeby ogarnąć monitoring. I przydałby mi się numer do kogoś od Was. Zobaczymy się dopiero w środku. Edytowano Listopad 28, 2014 przez xDave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - O 23:30, - powiedział, wyciągnął z plecaka kawałek kartki i długopis, zapisał swój numer. - Masz. - podał kartkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Theoś zastanowił się przez chwilę po czym wyciągnął z otchłani torby jakiś strzępek kartki i też naskrobał na nim swój numer telefonu. - Trzymaj i mój, na wypadek gdyby coś poszło nie tak. - Theoś, taki zaradny, wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDave Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Wziął obie kartki po czym schował je do kieszeni i tam już pozostawił dłoń. Przyjrzał się chłopakowi w jasnych włosach. Wcześniej sprawiał wrażenie mało ogarniętego. Adey nie był pewien, czy nie będzie sprawiał problemów. - Także widzimy się na miejscu. Mam nadzieję, ze ta wycieczka przyniesie jakieś owoce. W liceum ostatnio zbyt długo było nudno- uraczył obecnych tajemniczym uśmiechem i odszedł po swoją torbę, by następnie opuścić kawiarnię i przygotować się na wieczór. Edytowano Listopad 28, 2014 przez xDave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - To było... Ciekawe.- powiedziała Ann, która milczała w czasie tej rozmowy. -No dobra, ja też muszę już iść. Pa. Ubrała kurtkę i wyszła z kawiarni. W progu odwróciła się i pomachła do chłopaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Listopad 28, 2014 Autor Share Napisano Listopad 28, 2014 Marry wróciła do szopy. Plecak zostawiła na biurku, a sama położyła się na hamak. Gdy się obudziła była 21.15. Miała 2h i 15min. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 - Ja też już muszę się zbierać. - uśmiechnęła się blado. - Wiecie, baterie i te sprawy. - zabrała swoje rzeczy i udała się do wyjścia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dastan poszedł do sklepu i kupił latarki a następnie poszedł na spacer. Miał jeszcze dużo czasu. Wyciągnął nóż motylkowy z kieszeni i zaczął się nim bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dziewczyna kupiła baterie i wyszła ze sklepu. - Żebym go nie spotkała. Żebym go nie spotkała. - mruczała pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Dastan zapatrzył się w niebo i wpadł na Alysse.- Przepraszam.- powiedział patrząc na dziewczynę.- A. To ty.- powiedział trochę oschle, pomógł jej wstać i ruszył dalej. Edytowano Listopad 29, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Alysse zaszkliły się oczy. - To moja wina... - poprawiła kurtkę, a łzy zaczęły lecieć jej po policzkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 No i czemu płaczesz?- zapytał oschle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Alysse wzięła głęboki wdech. - Bo zakochałam się w tobie, próbowałam się hamować ale to jest silniejsze ode mnie rozumiesz?! Chociaż i tak uznasz mnie za wariatkę to cieszę się że w końcu mogłam ci to wykrzyczeć prosto w twarz! - po tych słowach rozpłakała się na dobre, odwróciła się i szybkim krokiem skierowała się w stronę przeciwną do której zmierzał chłopak Edytowano Listopad 29, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Curt dopił kawę. Wstał, założył kurtkę. - To nara Piegusie. - powiedział uśmiechając się i wyszedł. Założył słuchawki i ruszył w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Dastan pobiegł za Alisse. - A z kąd wiesz że ja się w tobie nie zakochałem od początku?- zapytał, wytarł jej łzy i pocałował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Alysse zamarła. - Ty.. mówisz serio..? - szepnęła patrząc mu w oczy, gdy "oderwali się" od siebie ((xD)) Edytowano Listopad 29, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts